بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من بخاطر تغییر مکان مجبور شدم از فیبر نوری به شاتل سوییچ کنم چون جای جدید دسترسی به فیبر نداره. خیلی از شاتل ناراضی هستم .تنها چیزی که شاتل داره اخلاق مناسب برخی از کارکنانش هست که اونم بهشون دیکته شده .مخابرات واقعا برخورد خوبی با مشتری نداره.اما در مورد کیفیت فیبر نوری با اینکه متفاوت از سرویس شاتل هست و مقایسه بجا نیست ولی در بدترین حالت خودش, دانلود واقعا خوبی داشت که شاتل اون رو هم نداره.در واقع شما نه اپلود داری و نه دانلود گرچه وقتی فکر میکنی تکنولوژی چند سال پیش رو داری استفاده میکنی عملا ناامید میشی و به جواب سوالت میرسی. تماس با پشتیبانی و این حرفا هم اصلا فایده ای نداره چون خود کارکنانش هم میدونن جریان چیه منتها نمیتونن چیزی بگن چون مکالمه ها ثبت میشه.

دوستان بنظرم سمت شاتل نرید بهتره چون چیزی برای ارائه ندارن.
فیبرنوری کیفیت سرعت دانلودش تو سایت های بین المللی چطوری بود ؟ (نهایت سرعتش تا چن مگ میرسید ؟) و اینکه از نظر قطع و وصلی چطوری بود ؟

شاتل دززززد
تاریخ 16 ام همین ماه حجم سرویسم تمام شد مثل همیشه بسته تمدید کردم
ولی سرویس فعال نشد زنگ زدم پشتیبانی گفتن باید حجم بخری یا سرویس بالاتر خریداری کنی :|
گفتم من یکساله دارم هیمنجوری تمدید میکنم گفت دیگه باید یا صبر کنی تا تاریخ سرویست تمام شه یا حجم بخری
----------
دوستان مخابرات فیبر نوری اورده تو محل ما سرویس تا 50 مگ هم میدن ارزش داره برام سراغش؟
مخابرات هم حجمت تموم شه همین وضعه
ولی این جریان سرویس بالاتر رو نفهمیدم یعنی ما بتفاوت میگیرن؟
البته فیبر نیستم

مخابرات هم حجمت تموم شه همین وضعه
ولی این جریان سرویس بالاتر رو نفهمیدم یعنی ما بتفاوت میگیرن؟
البته فیبر نیستم
من بالاترین سرویسش که 16 مگ میگیرم فقط هم ماهانه میخرم سرویس بالاتری ندارره باید جاش 3 ماهه شارژ کنم تا محدودیت برداشته بشه
ببین چجوری دزدی میکنن

من نمیدونستم کجا بپرسم، همینجا میپرسم امیدوارم جواب بدید دوستان. این اکانت های فیلترشکن که میفروشن مثل نورد و ... کدوم خوبه بگیرم؟ برای تل و یوتیوب میخوام.

من نمیدونستم کجا بپرسم، همینجا میپرسم امیدوارم جواب بدید دوستان. این اکانت های فیلترشکن که میفروشن مثل نورد و ... کدوم خوبه بگیرم؟ برای تل و یوتیوب میخوام.
بستگی به نت داره
من رو مخابرات نورد جوابه ولی با نت موبایل کانکت نمیشه و اکسپرس میگیرم
اکسپرس هم نسخه موبایل و pc ش جداست
و من از یه جا گرفتم نسخه اکسپرس pc باید یه کانکشن قدیمی بهت میده با اون کار کنی
ولی نورد میری از خود سایتش برنامشو میگیری

• Like
Reactions: EL-BARTO
سلام دوستان با تجربه

یه بازی هست به اسم WORLD OF TANK که از دیروز تا حالا به طرز عجیبی قطع شده! با سرور بازی توی CMD پینگ داریم! ولی وقتی وارد صفحه لاگین بازی میشیم پینگ نداریم! و وصل نمیشه. من با جستجو تونستم اطلاعات زیر و بدست بیارم. نه متخصص شبکه ام و نه اطلاعات دقیقی از اینکه موارد زیر میتونه درست باشه یا نه، دارم. تو پاراگراف آخر هم توضیح دادم. کسی تا حالا چنین مشکلی براش پیش اومده؟

لیست پورت های بازی به شرح زیره:

TCP Range 80, 443, 5222.
UDP Range 53, 3432, 3478, 3479, 5060, 5062, 9987, 12000-29999, 30443, and 32800-32900

Hey Wargaming, what is the port that World of tanks uses? - General Error Reporting

Forwarding Ports for World of Tanks on Your Router.

ای پی بازی هم به شرح زیره:

سرور 2 اروپا:

92.223.24.240
login.p2.worldoftanks.eu

سرور 1 اروپا:

185.12.240.69
login.p1.worldoftanks.eu

Servers - Global wiki. Wargaming.net

اینم ابزار تست ای پی بازی روی پورت های زیر:

Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router

Online Ping, Traceroute, DNS lookup, WHOIS, Port check, Reverse lookup, Proxy checker, Bandwidth meter, Network calculator, Network mask calculator, Country by IP, Unit converter

🔷 من توی CMD که پینیگ میگیرم، با هر دو سرور بازی پینگم 80 هست و مشکلی ندارم. ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم، توی صفحه لاگین، پینگ ندارم! اما وقتی VPN میزنم پینگ وصل میشه!!!! اطلاعات بالا نشون میده بازی فیلتر نشده. ابزار بالا نشون میده پورت های بازی بسته شده! اما اگر بسته بشه، پس توی CMD هم نباید پینگ بده به من! با پشتیبان سرویس دهنده ام (َشاتل) صحبت کردم میگه مشکل از ROOT مسیر دهی سرورهای خود بازی احتمالاً، ما هیچ پورتی رو نبستیم و سرور بازی هم فیلتر نشده! نکته جالبتر اینجاست که این اتفاق فقط توی برخی شهرها افتاده! اما من روی شاتل و ایرانسل تست کردم قطعه، اما مخابرات وصله!!!!

پس این مشکل لعنتی و عجیب غریب دلیلش چیه!!!!

سلام دوستان.

من چند سالیه که از اینترنت شاتل استفاده می‌کنم و با اینکه از سرعت دانلودش همیشه راضی بودم، پینگش رو دیگه نمی‌تونم تحمل کنم؛ رسما نمیشه به‌جز چند بازی خاص، هیچ بازی رو آنلاین بازی کرد.
تو شهری که ما هستیم (خرمشهر)، ISPهای درست و حسابی زیادی نیست. آسیاتک، پارس‌آنلاین و های‌وب جز معدود گزینه‌های واقعی دیگه هستند. آسیاتک جشنواره فروش گذاشته و به این فکر افتادم که سرویسم رو به اون تغییر بدم.

از دوستانی که آسیاتک (و همچنین پارس‌آنلاین یا های‌وب) دارند، ممنون میشم تجربیات‌شون از اون سرویس‌ها، به‌ویژه در دو زمینه سرعت دانلود و پینگ، رو به اشتراک بذارند.

از دوستانی که آسیاتک (و همچنین پارس‌آنلاین یا های‌وب) دارند، ممنون میشم تجربیات‌شون از اون سرویس‌ها، به‌ویژه در دو زمینه سرعت دانلود و پینگ، رو به اشتراک بذارند.
رفتن از شاتل به آسیاتک مثل از چاله به چاه افتادن میمونه

سلام دوستان.

من چند سالیه که از اینترنت شاتل استفاده می‌کنم و با اینکه از سرعت دانلودش همیشه راضی بودم، پینگش رو دیگه نمی‌تونم تحمل کنم؛ رسما نمیشه به‌جز چند بازی خاص، هیچ بازی رو آنلاین بازی کرد.
تو شهری که ما هستیم (خرمشهر)، ISPهای درست و حسابی زیادی نیست. آسیاتک، پارس‌آنلاین و های‌وب جز معدود گزینه‌های واقعی دیگه هستند. آسیاتک جشنواره فروش گذاشته و به این فکر افتادم که سرویسم رو به اون تغییر بدم.

شاتل بهتر از بقیه ست پارس آنلاین که جهنمه آسیاتک هم خراب شده جدیدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or