بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان.

من چند سالیه که از اینترنت شاتل استفاده می‌کنم و با اینکه از سرعت دانلودش همیشه راضی بودم، پینگش رو دیگه نمی‌تونم تحمل کنم؛ رسما نمیشه به‌جز چند بازی خاص، هیچ بازی رو آنلاین بازی کرد.
تو شهری که ما هستیم (خرمشهر)، ISPهای درست و حسابی زیادی نیست. آسیاتک، پارس‌آنلاین و های‌وب جز معدود گزینه‌های واقعی دیگه هستند. آسیاتک جشنواره فروش گذاشته و به این فکر افتادم که سرویسم رو به اون تغییر بدم.

از دوستانی که آسیاتک (و همچنین پارس‌آنلاین یا های‌وب) دارند، ممنون میشم تجربیات‌شون از اون سرویس‌ها، به‌ویژه در دو زمینه سرعت دانلود و پینگ، رو به اشتراک بذارند.

من شیراز نزدیک 4 5 سال شاتل داشتم و خیلی راضی بودم، با تغییر خونه مجبور شدم از آسیاتک سرویس بگیرم و مثل بقیه انتظار داشتم که خیلی اوضاع بدی رو تجربه کنم! ولی در عین ناباوری حتی از شاتل هم بهتر بود برام و خیلی راضی ام. پینگم بیشتر موقع ها ثابته (من فقط Battlefield هارو بازی میکنم و معمولا 100 ~ 90 پینگم توی بازی) . البته اینم بگم که فقط خودم از این اینترنت استفاده میکنم و همه پهنای باند(نه چون خیلی هم زیاده :-" ) برای استفاده خودمه

فکر میکنم خیلی بستگی به شهر داره و کیفیت خط خونه! به نظرم طرح هاش از شاتل هم بهتره مخصوصا توی جشنواره

در کل اگه راه دیگه ای نداری، میتونی به آسیاتک به عنوان یه گزینه خوب نگاه کنی

• Like
Reactions: arash1996
الان فهمیدم dns-over-https دیگه وصل نمیشه. اینو چطوری دیگه بستن؟:|
نه DOH ، نه DOT و نه DnsCrypt هیچکدوم وصل نمیشن فقط dns رمزگذاری نشده کار میکنه.
جالبه dns شکن همه پروتکل هاش کار میکنه:|

• Like
Reactions: ps34
الان فهمیدم dns-over-https دیگه وصل نمیشه. اینو چطوری دیگه بستن؟:|
نه DOH ، نه DOT و نه DnsCrypt هیچکدوم وصل نمیشن فقط dns رمزگذاری نشده کار میکنه.
جالبه dns شکن همه پروتکل هاش کار میکنه:|
866E5495-6F79-45E8-9EBC-F9543C8842C1.jpeg

9D89CCF2-5A60-42EF-8F71-65A6E4100965.jpeg
C89A1397-1540-45D6-BD62-66FA719BE872.jpeg

photo_2022-07-12_13-52-43_9al3.jpg

ایرانسل، همراه اول، شاتل و احتمالا بسیاری دیگه از ISP ها با کودک فرض کردن تمامی ایرانی ها شروع کردن به هایجک کردن DNS ها و اونهارو از مبادی رد کردن که شما نتونید Safe Search گوگل و بینگ و ... رو تغییر بدید و در نتیجه کلمات مشکل دار (مثل چورن) قابل سرچ نخواهند بود!

*

البته برای حل این مشکل کافیه وارد مرورگر کروم بشید از قسمت Settings و بخش Privacy and security و Use secure DNS، یکی از گزینه ها مثل Cloudflare DNS رو انتخاب کنید تا مشکل حل بشه.

*

پ.ن: انصافا عجب حرکت بچگانه و احمقانه ای زدن! هنوز دیروز رای گیری کرده بود تو توییتر که چند نفر موافق اینترنت امن هستن که 5 درصد هم نمیشد!

ایرانسل، همراه اول، شاتل و احتمالا بسیاری دیگه از ISP ها با کودک فرض کردن تمامی ایرانی ها شروع کردن به هایجک کردن DNS ها و اونهارو از مبادی رد کردن که شما نتونید Safe Search گوگل و بینگ و ... رو تغییر بدید و در نتیجه کلمات مشکل دار (مثل چورن) قابل سرچ نخواهند بود!

*

البته برای حل این مشکل کافیه وارد مرورگر کروم بشید از قسمت Settings و بخش Privacy and security و Use secure DNS، یکی از گزینه ها مثل Cloudflare DNS رو انتخاب کنید تا مشکل حل بشه.

*

پ.ن: انصافا عجب حرکت بچگانه و احمقانه ای زدن! هنوز دیروز رای گیری کرده بود تو توییتر که چند نفر موافق اینترنت امن هستن که 5 درصد هم نمیشد!
واقعا دیگه درجه ای برای سطح وقاحت اینها نمیشه تعریف کرد!!!
بعضی حرکات اینها هنوز برای طالبان هم قفله!!!

*

*

اسیاتک هم اعمال کرده.

سلام دوستان.
من یه اینترنت مخابرات دارم که با روتر وصل هست و بعضی مواقع هم به بصورت وایرلس با یه مودم دیگه به اینترنت گوشی وصل میشم یعنی دو تا مودم و دوتا اینترنت.
سوالم اینه :
راهی هست که همزمان از هر دوتا استفاده کنم و بگم با یکی دانلود کنه و یکی دیگه بازی کنم که پینگم هم بالا نره؟

اسیاتک هم اعمال کرده.
اینترنت مخابرات هم اعمال شد...
اینها حتی زره ای برای شعور ملت ارزش قائل نیستند...
البته این روش که دوستمون بالا گفتند برای همه مرورکرها قابل استفاده هست و احتیاجی نیست برای یه سرچ ساده فیلتر.شکن رو روشن کنید..
چون مطمئن نیستم ولی فکر کنم حالت کودک علاوه بر سایتهای هرزنگاری خیلی از سایتهای پزشکی رو هم به خاطر داشتن صحنه ها و آموزش های جنسی فیلتر میکنه!!...(کلا هر چیزی که برای 13 سال به بالا مناسب نباشه!!....یعنی ته توهین به شعور من و شما!!!)

آخرین ویرایش:
اینقدر ریز ریز با حوصله دارن صیانت میکنن که نفهمی کی رفت تو پاچه ت

کیفی . قیمتی . حجمی .نامحدود.80 میلیون کاربر کودک خطاب شدن و........ رو جوری ریز ریز پیش بردن که هر کدوم با فاصله گندش در میاد که یهویی آچمز نشی

گرون بی کیفیت رو کردن گرونتر بی کیفیت تر :-bd انتهای داستان هم همون صیانت هست فقط یواش یواش میندازنت تو چاله که نفهمی یا راحتتر هندل ش کنی

دور نیست اون روزی که پاشیم ببینیم به جای گوگل یه موتور جستجوی بومی (AKA چینی) به اسم صیاد ساختن که کلا توی دیتابیسش فقط 200 تا سایت منتخب اینا برای سرچ وجود داره :Biggrin: و دیگه چیزی به اسم اینترنت بین الملل وجود نداره البته خیلی خیلی آروم و حکایت اون قورباغه آب پز
من خودمم فکر می کردم اینا هدفشون فقط پول بیشتره
اما متاسفانه با وجود دولت و مجلس دوره جدید یه سری بنیادگرای متحجر توی رده های بالای اجرایی اینا قرار گرفته که هدفش واقعا نابود کردن اینترنت هست و قطع دسترسی مردم به اطلاعاته
اگه هدف فقط پول بود همین بسته شبانه همراه اولو دوباره بدون محدودیت می آوردن اینبار با قیمت 200 هزار تومن! شاید یکسری اوایل مقاومت می کردن اما به مرور همه می خریدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or