بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

راهی هست سرعت اپلود رو وقتی به وی پی ان وصل میشم دور زد و کم نشه؟ با وی پی ان به شدت سرعت آپلود میاد پایین و تو بازی با اون که پینگ خوبه ولی آپلود خیلی پایینه بازی همش لگ میخوره.
کلا بهتره سمت بازی هایی که فیلترن نری من حتی وقتی دیویژن رو تک نفره بازی میکردم تیرهام با تاخیر میخورد دیگه بازی های رقابتی که بماند

با سرورای اروپا پینگ 200 شده.الان بیشتر از یک هفته است همین وضعیت رو دارم...!!!با سرورای خاور میانه پینگ نزدیک 100!!!
Adsl مخابرات
فکر کنم نت اصفهان بدترین نت رو داشته باشه تو کل کشور....

• Like
Reactions: Thanos and ortegoli
با سرورای اروپا پینگ 200 شده.الان بیشتر از یک هفته است همین وضعیت رو دارم...!!!با سرورای خاور میانه پینگ نزدیک 100!!!
Adsl مخابرات
فکر کنم نت اصفهان بدترین نت رو داشته باشه تو کل کشور....
کل نت کشور همینه آقا.
باید به نت عمام وصل باشی تا وضعت خوب باشه.

کل نت کشور همینه آقا.
باید به نت عمام وصل باشی تا وضعت خوب باشه.
بعید میدونم کسی نتش به افتضاحی من باشه.. آ.اخه کسی اینجا گزارشی نداد!!!!!
قبلا هم همچین تعریفی نبود.. 120 تا 140 بود با سرور اورپا الان 200 شده..نمیدونم امیدوارم درست بشه

قبلا هم همچین تعریفی نبود.. 120 تا 140 بود با سرور اورپا الان 200 شده..نمیدونم امیدوارم درست بشه
برا منم همینه داداش دیگه حقیقت خسته شدیم از این وضع مفتضح واسه همین کسی چیزی نمیگه
پکت لاست نت تایپ ۲ بود شد۳ پینگ از ۹۰ رفته رو ۱۸۰ تازه من مخابرات نیستم پارس انلاینم جیتر هم قطعا داریم دیگه

من مخابرات تهرانم با نورد وصل میشم سرور آالمان بعد با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ میگرم 120 میده ولی مشکل اینه که کلا نت ساعتی 2-3 بار قطع میشه

برای من تقریبا یک سال و نیم هست وضع نت داغونه. هم نت کابل و هم نت همراه!

واقعیتش دیگه بی خیال گیم آنلاین شدم با این وضعیت.
شوربختانه فقط از مخابرات لجن هم میتونم نت بگیرم به خاطر انحصار فیبر نوری! و ابدا راه دیگه ای ندارم.

من خودم خیلی پیگیری کردم و به 195 هم بارها شکایت کردم و حتی اسکرین شات جوابیه مخابرات و همراه اول رو هم تو این تاپیک گذاشتم که در پاسخ به اعتراض من بعد از سه ماه جواب دادن "همینه که هست!"

کیفیت اینترنت ADSL در ایران کاملا شانسی هست، برای نت خوب در این مملکت باید هزینه کنید و سمت پهنای باند اختصاصی برید که خب از توان من یکی که خارجه!

متاسفانه ما از برکت وجود عاخوند در منطقه مون بی بهره هستیم، وگرنه این اینترنت زباله کابلی و همراه ما تا الان درست شده بود!

کسی پاسخگوی شکایت مردم عادی و ملت مستضعف در این مملکت نیست.

شوربختانه فقط از مخابرات لجن هم میتونم نت بگیرم به خاطر انحصار فیبر نوری! و ابدا راه دیگه ای ندارم.

من خودم خیلی پیگیری کردم و به 195 هم بارها شکایت کردم و حتی اسکرین شات جوابیه مخابرات و همراه اول رو هم تو این تاپیک گذاشتم که در پاسخ به اعتراض من بعد از سه ماه جواب دادن "همینه که هست!"

کیفیت اینترنت ADSL در ایران کاملا شانسی هست، برای نت خوب در این مملکت باید هزینه کنید و سمت پهنای باند اختصاصی برید که خب از توان من یکی که خارجه!

متاسفانه ما از برکت وجود عاخوند در منطقه مون بی بهره هستیم، وگرنه این اینترنت زباله کابلی و همراه ما تا الان درست شده بود!

فکر کنم منم باید بیخیال گیم انلاین بشم....
نمیدونم تعریف اینا از اینترنت چیه.!!!!یک چیزی دادن دست ملت به نام اینترنت که فقط اینستاگرام و چند سایت باز بشه اونم به زور

دقیقا شرایط مشابه شما دارم و تقریبا یک و نیم دو سالی هست که قید انلاین بازی کردن رو زدم.

سلام.
من هر کاری میکنم dns عوضم میکنم تو ویندوز ، تو قسمت Status مودمم dns تغییر نمیکنه و خودش یه dns هست که نمیدونم مال کجاست.
الان از طرف خود ips یعنی یه dns ثابت بهم داده که نمیشه تغییرش داد؟ اصلا همچین چیزی میشه؟
123.jpg
مثلا الان رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 گذاشتم ، dns شکن رو هم تنظیم میکنم بازم اینا تغییری نمیکنه و تو خود سایت شکن هم میزنه برای شما فعال نیست.

سلام.
من هر کاری میکنم dns عوضم میکنم تو ویندوز ، تو قسمت Status مودمم dns تغییر نمیکنه و خودش یه dns هست که نمیدونم مال کجاست.
الان از طرف خود ips یعنی یه dns ثابت بهم داده که نمیشه تغییرش داد؟ اصلا همچین چیزی میشه؟
View attachment 267997
مثلا الان رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 گذاشتم ، dns شکن رو هم تنظیم میکنم بازم اینا تغییری نمیکنه و تو خود سایت شکن هم میزنه برای شما فعال نیست.
شما بعد از تنظیم DNS از CMD یه ipconfig /flushdns بگیر اوکی میشه

• Like
Reactions: soltanmasoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or