mohsen2019
کاربر سایت
خوش بحالت.همچنان انستاگرام پستا نصفو نیمه لود میشه.پینگ هم با سرواری اروپا 190نت من درست شده مخابرات هستم
خوش بحالت.همچنان انستاگرام پستا نصفو نیمه لود میشه.پینگ هم با سرواری اروپا 190نت من درست شده مخابرات هستم
فکر نکنم دیگه نت به حالت قبل برگرده....انواع و اقسام ارور های مربوط به نتورک رو دارم تو psn میگیرم تایم اوت به سرور ها که شده نقل و نبات این چند روزه
توقعمون زیاد شده
اگه برای بازی میخوای بیخیال شو چون حداقل 40 تا میره روی پینگتدوستان ارزانترین مودم vpn خور رو میشه چند مورد معرفی کنید؟
وی پی ان هم خوبه بعضی هاش..اما مشکل اصلی میدونی چیه تو وی پی ان ؟ ایران برداشته پهنای باند استفاده از وی پی ان روی اپلود به شدت کم کرده..یعنی شما بعد از استفاده از وی پی ان میبینی که سرعت آپلود بسیار امده پایین و همین امر باعث میشه شدیدا تو بازی لگ بخوری.دوستان ارزانترین مودم vpn خور رو میشه چند مورد معرفی کنید؟
دوستان من در حال حاضر از پیشگامان سرویس میگیرم،میخوام عوضش کنم کدوم isp بهتره برم سراغش ؟
تقریبا پر مصرف هم حساب میشم یعنی حداقل ماهی بیشتر از 250 گیگ نیاز خونه رو برطرف میکنه
ممنون
به لحاظ قیمت و سرعت من خودم پارس آنلاین دارم بد نیست ۴۰۰ گیگ ماهی ۱۵۰ تومان ۱۶ مگ .البته الان چند مدتی هست که اینترنت ثابت رو کلا تر زدن توش و برای بازی آنلاین دیگه مناسب نیست ولی خوب دانلود اینارو جوابهدوستان نظری ندارید؟
اگه طرف آشنا داشته باشه تو مخابرات اطلاعی دارین میشه پورت گرفت رو فیبر نوری برای شرکتها خصوصی ؟ یا این که کلا تجهیزات شرکتهای خصوصی ، امکان ارایه این خدمات رو در حال حاظر به خاطر انحصار رو ندارن ؟بعد چند روز کابل برگدران خطوط منطقه ا رو فیبر نوری کردن الان که تلفن وصل شده دیدم رانژه رو خط نیست زنگ زدم به های وب میگه چون فیبرنوری شده مخابرات به هیچکس دیگه پورت نمیده و باید اشتراکتون رو جمع کنید و از مخابرات بگیرید گفتم من از مخابرات فرار کردم اومدم های وب میگه راهی نداره باید برگردید به مخابرات
تو مملکت دامنه انحصار هر روز بدتر و بدتر میشه
نمیدونم های وب میگفت یه سری محدودی از مراکز مخابرات اجازه میدن ولی تو فکر فیبرنوری اختصاصی برای خودشون هستن و توی کرج هم راه افتادهاگه طرف آشنا داشته باشه تو مخابرات اطلاعی دارین میشه پورت گرفت رو فیبر نوری برای شرکتها خصوصی ؟ یا این که کلا تجهیزات شرکتهای خصوصی ، امکان ارایه این خدمات رو در حال حاظر به خاطر انحصار رو ندارن ؟
به لحاظ قیمت و سرعت من خودم پارس آنلاین دارم بد نیست ۴۰۰ گیگ ماهی ۱۵۰ تومان ۱۶ مگ .البته الان چند مدتی هست که اینترنت ثابت رو کلا تر زدن توش و برای بازی آنلاین دیگه مناسب نیست ولی خوب دانلود اینارو جوابه
بله برا دانلود خوبه حجمش ولی نت تایپش ۳ شده پارس اگر قصد بازی آنلاین داری در کنار پارس باید نت همراه اولم بگیری (نت تایپ ۲) برا بازی آنلاین هایی ک گیر میدن به نت ۳ به قول دوستمون اون یکی isp ها هم خبری نیست همشون اشغالن ولی با توجه به حجم مورد نیاز شما پارس جوابه