من پارس دارم و نت تایپم 2 هست.بله برا دانلود خوبه حجمش ولی نت تایپش ۳ شده پارس اگر قصد بازی آنلاین داری در کنار پارس باید نت همراه اولم بگیری (نت تایپ ۲) برا بازی آنلاین هایی ک گیر میدن به نت ۳ به قول دوستمون اون یکی isp ها هم خبری نیست همشون اشغالن ولی با توجه به حجم مورد نیاز شما پارس جوابه
تو چه بازی دوست عزیز؟امروز در کمال ناباوری پینگ برگشت به حالت عادی.نمیدونم موقته یا دوباره خراب میشه
برای من هم اینطوری شده و مخابرات هم رفتم دیدم کلی آدم اومده بودن که همین مشکل رو داشتن . معلوم نیست چه حرکتی دارن میزنن رو این نت.سرعت دانلود من الان دو هفتس از دو مگ اومده رو ۱۰۰ کیلوبایت
هر چقدر زنگ میزنم رفع مشکل کنم میگن اختلال تو مرکز مخابراته و هنوز هیچی به ما اعلام نکردن
الان کارم ۲ هفته خوابیده یه هزاری در نیاوردم از بس نت افتضاحه اصلا اینستا بهیچ عنوان لود نمیشه برام
حتی تو سایت و اپ های ایرانی هم مشکل داره
اینترنت های وب دارم
درسته مشکل از یه جای دیگه ست. ولی همیشه شکایت به 195 جواب میده.سرعت دانلود من الان دو هفتس از دو مگ اومده رو ۱۰۰ کیلوبایت
هر چقدر زنگ میزنم رفع مشکل کنم میگن اختلال تو مرکز مخابراته و هنوز هیچی به ما اعلام نکردن
الان کارم ۲ هفته خوابیده یه هزاری در نیاوردم از بس نت افتضاحه اصلا اینستا بهیچ عنوان لود نمیشه برام
حتی تو سایت و اپ های ایرانی هم مشکل داره
اینترنت های وب دارم
چجوری باید شکایت کرد به ۱۹۵ ؟درسته مشکل از یه جای دیگه ست. ولی همیشه شکایت به 195 جواب میده.
برای من نزدیک به یک ماه کلا همش نت میپرید. یعنی 5 دقیقه وصل و یک ساعت قطع میشد. مخابرات زنگ میزدم هی میگفتن مشکل از تجهیزات هست و داریم رفعش میکنیم. 195 شکایت نوشتم. به یه هفته درستش کردن.
از این لینکچجوری باید شکایت کرد به ۱۹۵ ؟
واسه نت خونگی من خودم شاتل دارم 16 مگ 390 گیگ ماهی حدودا 240 تومن قطعی یا افت سرعت خیلی خیلی کمی داره تقریباً نزدیک صفر و سرویس گیمینگ هم دارهمن یه مدته که کوچ کردم به رایتل و بسته 70 گیگ هفتگی رو میخرم. الآن سه هفته میشه که تو برنامه تحت وب ریز مصرف رو نشون نمیده و بدون اینکه بفهمم اینترنت که تموم میشه موجودی هم صفر میشه! کسی اینجا همچین مشکلی داشته ؟ (رایتل قطع تعرفه آزاد نداره)
اینترنت خونگی حداقل 300 گیگ در ماه چی هست بگیرم ؟ ممنون میشم اگه اپراتور خوبی میشناسید معرفی کنید