باید یک سرویس دیگه غیر اینی که داری بخریآقا نت من حجمش دمه تمومه (مخابرات)
نمیتونم روزامو بسوزونم (17 روز مونده)
این تغییر سرویس چطوریه
اصلا سازوکارش چطوره
View attachment 270426
خوب فرقش با سوزندن روزها چیه؟باید یک سرویس دیگه غیر اینی که داری بخری
منم نفهمیدم هدفشون از این کار چیهخوب فرقش با سوزندن روزها چیه؟
عملا کار جفتشون یکیه
بعد میشه سرویس پایین تر از اینی که دارم بگیرم؟ یا باید بالاتر باشه
عزیز من بارها این مشکل سوزوندن رو داشتم و کارم هم به سختی راه افتاده - قانون مخابرات فقط به شما اجازه میده که زیر پنج روز سرویست رو بسوزونی و به سرویس جدید نقل مکان کنیآقا نت من حجمش دمه تمومه (مخابرات)
نمیتونم روزامو بسوزونم (17 روز مونده)
این تغییر سرویس چطوریه
اصلا سازوکارش چطوره
View attachment 270426
کلا جز قیمتش مخابرات چرته خالصهعزیز من بارها این مشکل سوزوندن رو داشتم و کارم هم به سختی راه افتاده - قانون مخابرات فقط به شما اجازه میده که زیر پنج روز سرویست رو بسوزونی و به سرویس جدید نقل مکان کنی
این گزینه تغییر سرویس رو نمیدونم چیه و چجوری کار میکنه - ولی من یکبار میخواستم اینکار رو انجام بدم و بیشتر از پنج روز مونده بود - تلفنی اصلا انجام نمیدادن و مجبور شدم حضوری برم مرکز مخابرات - درخواست قطع سرویس بدم - بعد دوباره درخواست راه اندازی سرویس کنمخیلی خنده دار بود روندش - طبقه همکف درخواست جمع آوری سرویس رو امضا کردم - طبقه اول درخواست راه اندازی سرویس - بعد با همون نامه ی طبقه یک رفتم طبقه دوم درخواستم رو دادم دست مسئول که یک وقت خدایی نکرده نرم تو صف و سرویسم درجا وصل بشه
![]()
تو هر زمینه ی در این جهان هستی که من و شما هستیم - وقتی بحث انحصار به وسط بیاد - شما با یک سیستم نا کارآمد / یک موج عظیمی از نارضایتی کاربرها و بحث های مافیایی بزرگ مواجه میشیکلا جز قیمتش مخابرات چرته خالصه
از از نظر پشتیبانی
هم داشبوردش و نوع فعالیت توش
حتی تراکنش ها هم درست نشون نمیده
تانوماشو نمیدونم چطوره از نظر سرویس و مشتری مداری و..
من از بورد بند اومدم مخابرات به دلیل انحصار چاره دیگه نبودتو هر زمینه ی در این جهان هستی که من و شما هستیم - وقتی بحث انحصار به وسط بیاد - شما با یک سیستم نا کارآمد / یک موج عظیمی از نارضایتی کاربرها و بحث های مافیایی بزرگ مواجه میشی
یکی از انحصار طلب ترین سازمان های این مملکت هم مخابراتِ - در هیچ شرایطی انتخابِ اینترنت مخابرات برای کاربری که میتونه از سرویس دهنده های خصوصی استفاده کنِ مناسب نیست
فقط و فقط در یک شرایط باید رضایت داد به این سرویس دهنده - که تنها اپراتور در منطقه مسکونی یا ... شما ایشون باشه - یعنی بحث صفر (نداشتن اینترنت) و یک (داشتنش) باشه , بله ارزش داره
من 9 سالِ تمامِ که به واسطه همین انحصار طلبی و ... , برای خونه از مخابرات اینترنت تهیه میکنم و جزو کاربرهای برتر منطقه به حساب میام - جوری که 4 یا 5 سال پیش به من زنگ زدن گفتن بیا رایگان بهت مودم تانوما بدیم (یادمِ تازه این سرویس وارد شده بود) - اما جوری سرویس دهی و حرفهاشون عجیب بود که من پشیمون شدم از بستن قرارداد (اون زمان - قطعا الان خیلی بهتر شده)
خدا باز ببخشه و بیامرزه پدرِ این شرکت های خصوصی رو - به واسطه رقابت / مشتری مداری یا هرچیزی دو کلام حرف زدن رو بلدن ... اینها تعطیلِ تعطیلمن حتی یکبار هم کارم به نهاد نظارتی مخابرات مرکزی تهران هم کشیده شد - برای رضایت بهم سه ماه اینترنت رایگان دادن
![]()
بله توی شورای عالی مجازی به ریاست رئیسی تصویب شده...توی اون بخشش هم که تصویب شده کلا اختیارات پهنای باند رو به طور کامل دادان به نهادهای امنیتی...امروز بخشی از طرح صیانت تصویب شد.
و در خبر دیگه سرویس آپارات گیم هم تعطیل شد.
یعنی در حال حاضر هیچ سرویس استریمینگ گیم خارجی ای در دسترس نیست که به کنار, یک نمونه داخلی هم بود که اونم اعلام کردن از 18 شهریور تعطیل می شه.
داداش انتظار داشتی چه اتفاقی بیفته ؟ همین الانش هم اینترنت برای من قطعهبله توی شورای عالی مجازی به ریاست رئیسی تصویب شده...توی اون بخشش هم که تصویب شده کلا اختیارات پهنای باند رو به طور کامل دادان به نهادهای امنیتی...
این رئیس جمهور جدید و وزراش کلا طالب از آب در اومدن مملکت رو ول کردن فقط چسبیدن به چهار تا شاخ موی ملت و اینترنت...یعنی به قول همین مدیر عامل آپارت که امروز گفت درد هم از بیسوادیشونه، یکی نیست بگه شما دارین مملکت میگردونید امارت و عربستان هم با سیستم مشابه پادشاهی اسلامی شما دارن ممکلت اداره میکنند!!!،چی باعث شده که اینها فکر کنند اگه درست در برعکس همه دنیا جلو برند قرار به جایی برسند؟؟؟ باور کنید یکی از بزرگترین سوالات ذهنمه!!!!!
در مورد آپارات که منم با حرف شما موافقم و اصل صحبتم فقط نقل قول بود،یادم هم نرفته که همین فیلیمو و نماوا خوشون دلیل اصلی بسته شدن سایتهای دانلود فیلم بودند ولی حالا تیغ ساترا زیر گلوی خودشون هم گرفته و صبح و شبی هست که همین طالبان راس کار در خودشون رو هم تخته کنند!!!داداش انتظار داشتی چه اتفاقی بیفته ؟ همین الانش هم اینترنت برای من قطعه
دلت برای مدیر عامل آپارت نسوزه اون خودش یکی از عوامل به تصویب رسیدن طرح صیانته
دوشبه دارم دنبال لینک دانلود داخلی برای tekken 7 پلی ۴ میگردم نیست سرورهای سونی رو هم محدود کردن به سرعتش ۲۵۶ کیلوبایت اینترنت همین الانشم صیانت هستداداش انتظار داشتی چه اتفاقی بیفته ؟ همین الانش هم اینترنت برای من قطعه
دلت برای مدیر عامل آپارت نسوزه اون خودش یکی از عوامل به تصویب رسیدن طرح صیانته