بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم میخوام بگم اینا زرنگ تر از این حرفان اون مثلا 400 گیگ رو هر گیگ بین المللش رو 2 گیگ حساب میگنن میشه در اصل 200 گیگ و سود بیشتری هم میبرن اتفاقا بر و بچ :D
فعلا که پارس آفلاین واسه من حجم دزدی نداشته توی عید هم یه جشنواره فروش گذاشت 1400 گیگ رو خریدم 300

• Like
Reactions: Taha75
سلام
اگر didi.ir
توی شهر شما خدمات میده فعلا گران نکرده 8 مگ 12 ترا حجم 880 تومان
من تا برج 9 داشتم یک بسته یکساله رزرو کردم بعد از بسته العان فعال میشه فعلا تا 1.5 سال دیگه راحتم تا بعدش هرچی خدا بخواد
شما سرویس وایرلس گرفتی یا adsl ?

از هیچ شرکتی بیشتر از یک ماه سرویس نگیرید مخصوصا اینایی که تازه وارد هستن.
یکسال میگیری و بعد 1 ماه سرعت داغون میشه و بول ات به فنا رفته
این شرکت تازه کاری نیست
شاید اسمش به گوش شنا نخورده ولی تقریبا از اولی adsl آمد داشت خدمات می داد
خودم العان چندین سال دارم ازش اینترنت میگیرم همیشه هم سرویس یکساله 16 یا 8 مگ پشتیبانیش هم واقعا عالیه
یکدفعه خیلی قطعی داشت خطم سیم مستقیم از در خانه به مودم زدم ، 2 تا مودم داشتم تست کردم درست نشد مودم امانی دادن تست کنم دیدن برای مودم و سیم کشی داخلی نبود پیگیری کردن پورتم از مخابرات خراب شده بود با پیگیری های شرکت پورت مخابرات عوض کردن
برای همین اطمینان دارم به شرکتش با خیال راحت اگر سرویس هاش بالای یکسال هم بود خرید میزدم
پشتیبانیش خیلی از آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین داشتم بهتره فقط بلدن بگن خط نویز داره

عزیزان کسی پوینت تو پوینت واسه گیم استفاده میکنه؟ ارزش خرید داره؟مخصوصا برای فیفا...ممنون
به نظرم ptp برای کسیه که دسترسی به نت adsl نداشته باشه یا شرکت درست درمون سرویس نده
ptp به خیلی چیزا بستگی داره , سرویس دهنده , فاصله تا دکل , نویز های تلفن های همراه , دیدت تا دکل و.... که کارشناس میاد نگاه میکنه نظر میده
البته دیگه با قیمت اینترنتای امروز خیلی گرون حساب میشه
من یه زمانی سیستک داشتم با بچه ها بازی میکردیم پهنای باندم کله بچه ها رو میذاشت تو جیبش ولی خوب بعدا مشکلات دید مستقیم به آنتن و نویز باعث شد نتونم استفاده کنم , حتی اون دوره پینگم از همه کمتر بود
اون نتی که اون زمان من داشتم تا به امروز تجربش نکردم

• Like
Reactions: Arash-S212
به نظرم ptp برای کسیه که دسترسی به نت adsl نداشته باشه یا شرکت درست درمون سرویس نده
ptp به خیلی چیزا بستگی داره , سرویس دهنده , فاصله تا دکل , نویز های تلفن های همراه , دیدت تا دکل و.... که کارشناس میاد نگاه میکنه نظر میده
البته دیگه با قیمت اینترنتای امروز خیلی گرون حساب میشه
من یه زمانی سیستک داشتم با بچه ها بازی میکردیم پهنای باندم کله بچه ها رو میذاشت تو جیبش ولی خوب بعدا مشکلات دید مستقیم به آنتن و نویز باعث شد نتونم استفاده کنم , حتی اون دوره پینگم از همه کمتر بود
اون نتی که اون زمان من داشتم تا به امروز تجربش نکردم
لطف کردی...کاملا درسته...اگه بقیه دوستان تجربه ای دارن بگن...مخصوصا برای فیفا...

• Like
هنوزم این دوبله کنتور انداختن حل نشده با دوتا isp مختلف - بعد عید یهو دوبله دزدی وحشتناک شده و همچنان ادامه داره

سابقه نداشته برای 90 دقیقه فوتبال با رزولیشن 144p حدود900 مگ حجم ماسمال بشه بره . هی توهم زده بودم نکنه ویندوز آپدیت میشه هر 5دقیقه چک میکردم میدیدم بابا آپدیتpause هست

بازی استوکورسا کریرآفلاین ش رو میرم ولی تو ایکس باکس برای باز شدن اچیومنت باید آنلاین باشی همیشه 2ساعت استو کورسا بازی میکردی میشد 60 مگ الان 200 مگ حجم رو نابود کرد سره 1ساعت

5گیگ دانلود میکنی ولی در پنل عدد چیز دیگری ست

• Like
هنوزم این دوبله کنتور انداختن حل نشده با دوتا isp مختلف - بعد عید یهو دوبله دزدی وحشتناک شده و همچنان ادامه داره

سابقه نداشته برای 90 دقیقه فوتبال با رزولیشن 144p حدود900 مگ حجم ماسمال بشه بره . هی توهم زده بودم نکنه ویندوز آپدیت میشه هر 5دقیقه چک میکردم میدیدم بابا آپدیتpause هست

بازی استوکورسا کریرآفلاین ش رو میرم ولی تو ایکس باکس برای باز شدن اچیومنت باید آنلاین باشی همیشه 2ساعت استو کورسا بازی میکردی میشد 60 مگ الان 200 مگ حجم رو نابود کرد سره 1ساعت

5گیگ دانلود میکنی ولی در پنل عدد چیز دیگری ست
آدم جرات نمیکنه چیزی دانلود کنه
من سر جمع 5/500 گیگ دانلود کردم از روز تمدید سرویس که 120 گیگه الان نگاه کردم از 120 تا 88 گیگ مونده
فوتبال هم از تی وی نگاه کردم یه ذزه یوتیوب گردی کردم

دوستانی که دغدغه حجم مصرفی دارن بهتر هست که برن سمت شرکت هایی مثل زیتل و پتیاک که سرویس های نامحدود دارن.. من خودم پتیاک دارم.. بازی نمیکنم باهاش ولی برای کارای دیگه واقعا خوبه..

• Like
دوستانی که دغدغه حجم مصرفی دارن بهتر هست که برن سمت شرکت هایی مثل زیتل و پتیاک که سرویس های نامحدود دارن.. من خودم پتیاک دارم.. بازی نمیکنم باهاش ولی برای کارای دیگه واقعا خوبه..
پتیاک کدوم سرویسش نا محدود هست؟ چون تمام سرویس هاش کمترین حجم رو دارن در بین تمام isp ها و از همه گرونتر.

• Like
پتیاک کدوم سرویسش نا محدود هست؟ چون تمام سرویس هاش کمترین حجم رو دارن در بین تمام isp ها و از همه گرونتر.
سرویس ۵۰ مگ نامحدود. البته ظاهرا الان شده حدود ۳۰۰ تومن که شاید برای بعضی ها مبلغ زیادی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or