mohsen_mzh
کاربر سایت
بله ظاهرا دفعه قبلی چون هنوز چند روز از سال قبل مونده بود خواستن قانونی عمل کنن و قیمت ها رو برگردوندن ولی از دیروز دوباره قیمت های جدید اعمال شدهدوباره گرون کردن بسته های مخابرات رو؟
160 رو چطوری یه شبه میکنن 300! واقعا در و پیکر نداره
دیروز اینترنت شارژ کردم همین شاتل همیشه 165 میشد با مالیات اینا (150 تومنه) سرویس 16 مگ زدم تمدید و شارژ کردم دقت نکردم بعد دیدم 260 از کارتم کم شد زنگ زدم گفتم من زدم تمدید یعنی سرویس قبلیم باید تمدید بشه دیگهView attachment 251090
تفاوت سرویس گلد و سیلور شاتل رو مشاهده میکنید، 35 گیگ بیشتر داره بعد 90 هزار تومن گرون تره![]()
دقیقا نمیدونم چرا به صورت چرخشی بسته ها حذف و اضافه میشنمن هر موقع میام این اینترنت رو شارژ کنم گند میخوره به این بسته ها. سری قبلی بسته 180 گیگ حذف شده بود یه بسته 420 گیگ بود با اینکه گرون بود ولی به درد خورد. بعد اینکه بسته رو خریدم روز بعدش دوباره بسته 180 گیگ برگشت. چند روز قبل هم سایت رو چک کردم بود. امروز اومدم شارژ کنم دیدم که تبدیل شده به 120 گیگ 75 تومن. ماهانه بالاتر از این نیست. دیگه این خیلی شارلاتان بازی هست.
این سرویس شاتل که گذاشتید خیلی بهتر از مخابرات هست. اول اینکه هم شبانه داره هم حجمش بیشتره. الان من 180 گیگ حجم بخوام باید 75 بدم بسته 120 گیگ بخرم که با مالیات و زهرمارش میشه 82 تقریبا. 50 گیگ هم حجم بخرم در نهایت میشه 92 تومن.
قبلا این بسته 180 گیگ در میومد تقریبا 87 تومن. الان میشه 174.
نمیدونم چه جور جانوری این چنین تصمیم هایی برای میلیون ها کاربر میگیره.
واسه منم همون قبلش که 180 گیگ بود در حد وب گردی 20 روزه تموم میشد روزی 10 گیگ میزد مصرف میکنی در حالی که من اصلا دانلود نمیکردمباک حجم های اینترنت مخابرات سوراخه جدیدا
من هر مال سرویس 175 گیگ میگرفتم به روز نهایت 25 میرسید
الان رفتم 120 گیگ گرفتم اون قیمت
وحشتناک هم حجم خوری میکنه
به طوری که 2 بار حجم زمان دار گرفتم بیش از 2/5 برابر حجمو خورد (برابر برای این که دانلود خارجی بود - 0/5 یواشکی از سرو تهش میزنن که شک نکنی)
مخابرات چند وقتی هستش که حجم خوری عجیبی دارهمخابرات را من چند وقت قبل متوجه شدم که به شدت حجمم داره میره . حالا این وسط رفتیم مسافرت چند روز برگشتم دیدم روزی 3 گیگ حجم خورده. زنگ زدم اعتراض کردم گفتن حتما مودمت هک شده. رمز اینا را عوض کردم ولی نتونستم جلوی این حرف چیزی بگم ولی این سری میخام مسافرت رفتنی مودم را ببندم ببینم چی میشه.
ولی با یک احتمال بسیار بالا میگم اینا حجم میدزدن