بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات که هیچ حتی پیشگامان هم برای من هنگام دانلود یک فایل خارجی با فیلتر شکن دوبرابر کنتور میندازه

به نظرم کلا برنامه هایی هست که استفاده از فیلترشکن هزینه داشته باشه برای مصرف کننده ها

در روسیه هم حرکتایی میکنن که استفاده از فیلترشکن و پراکسی کمر کاربر رو خرد کنه

فضای نت میره کلا به سمت آفرهای ویژه برای استفاده داخلی و اپ ایرانی و... و هزینه برای استفاده از نوع خارجی

من واقعا درک نمیکنم اینترنت از نوع داخلی در برابر خارجی. دچار سوختگی مغز شدم . حجم بین الملل واقعا برام قابل هضم نیست نت یک چیز بین الملل هست و ما برای استفاده از نوع بین المللی باید هزینه بدیم :-??

photo1648836387.jpeg

Espiid

سرویس " 16 مگ " آسیاتک.
از یک سایت خارجی اومدم چیزی دانلود کنم دیدم سرعت زده 30 کیلوبایت :| تست گرفتم با این مواجه شدم.
سرعت سرور داخلیم از 1.2-1.4 مگ شده 300-400 کیلوبایت.

• Angry
Reactions: NHM
دوستان من با نت مخابرات به زور وصل میشم به psn....یعنی دو سه بار باید نت رو از تو خود ps5 قطع وصل کنم تا اکی بشه.از وقتی اپدیت جدید ps5 رو وریختم اینجوری شده!!!

View attachment 250810

Espiid

سرویس " 16 مگ " آسیاتک.
از یک سایت خارجی اومدم چیزی دانلود کنم دیدم سرعت زده 30 کیلوبایت :| تست گرفتم با این مواجه شدم.
سرعت سرور داخلیم از 1.2-1.4 مگ شده 300-400 کیلوبایت.
مشکل مشابه دارم سرویس 16 مگ مخابرات منم سرعتش 300 تا 400 کیلوبایت شده

12981021464.png

WTF IS THIS SHIT !!!
سرعت آپلود از دانلود بیشتره :| انقدر کشور پیشرفته ای هستیم :|

• Like
Reactions: simplexcomic96
کلا یک سیکله . یک مدتی اینترنت های کابلی داغون میشن . سپس نوبت سیمکارتی ها میرسه

الان میری یوتیوب ویدئو میبینی با رزولیشن 144p سه برابر بیشتر از آپارات با 360p کنتور میندازه . قبلا از استفاده خارجی اینقدر کنتور نمینداخت

حالا با فیلترشکن چیزی دانلود کنی دیگه خیلی بیشتر از اینا کنتور میندازه

همراه اول بسته شبانه 100 گیگ ش که 50 تا بین الملل داره و سرعت ش نهایت میره تا 9مگ بعد 50 گیگ دانلود میومد رو 256 کیلوبایت . دیگه باید میرفتی تا بسته بعدی که بتونی برای 50 گیگ حجم 9مگی سرعت بگیری

الان دیگه اون 50 گیگ رو با سرعت 9مگ نمیده و همون 256 ـه از 1تا11هم خودشو بکشه نهایت 7گیگ دانلود میکنه و بعضی شب ها 4گیگ ! ببینن اهل دانلودی گویا میبرنت بلک لیست که از ابتدا همون 256 کیلو بایت رو بگیری

در آمد خوب. عدم رقابت .قوانین باحال.حجم زیادی سانسور وفیلترینگ و.... خروجی ش این میشه که هی پول میدیم هی کمیت تحویل میگیریم .امسال افزایش قیمت هم خواهند داشت قطعا

• Like
Reactions: TeTration
اینا طرح صیانتو اجرا کردن.چند روزه به روز وارد psn میشم
یکبار با پی سی نت رو از طریق هات اسپات ویندوز شیر کن به کنسول

منم نمیتونستم به لایو متصل بشم . از پی سی شیر کردم ipv6 شد و متصل ولی با مودم ipv4 میشه . البته که قبلا با ipv4 هم میشد وصل شد به لایو ولی یک هفته ست نمیتونم باید برم با پی سی شیر کنم تا برم لایو از طریق کنسول !!!!

• Sad
Reactions: mohsen2019

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or