بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بعید میدونم هدف نهایی صیانت حذف اینترنت بین الملل باشه، بلکه بهانه ای برای گرون کردن بیشتر قیمت اینترنت و محدود کردن حجم هست تا به درامد بیشتری برسن مخصوصا در زمان فعلی که مردم خیلی به اینترنت وابسته شدن.

• Like
Reactions: EL-BARTO
سرویس 16 مگ با 180 گیگ و قیمت 80 تومنی حذف شده؟
یه سرویس جایگزین کردند با 185 گیگ حجم.
سرعت رو به 4 مگ کاهش دادند و قیمتش هم 152 هزار تومان، بدون مالیات!
یعنی علاوه بر افزایش قیمت دو برابری، سرعت رو هم به میزان یک چهارم کاهش دادند!

• Sad
Reactions: prop
بعید میدونم هدف نهایی صیانت حذف اینترنت بین الملل باشه، بلکه بهانه ای برای گرون کردن بیشتر قیمت اینترنت و محدود کردن حجم هست تا به درامد بیشتری برسن مخصوصا در زمان فعلی که مردم خیلی به اینترنت وابسته شدن.
توی اسناد اینترنت ملی قیمت نت بین الملل حداقل باید سه برابر باشه یعنی دستشون برای دزدی حسابی بازه

• Like
Reactions: VITAMIN2X
همین دوبرابر کردن قیمت سرویس 180 گیگی میدونید باعث میشه مردم دیگه سراغ حجم های بالا نرن و محتوای کمتری از اینترنت استفاده کنن یعنی تقریبا همون حذف اینترنت بین المللی
در اسم اینترنت داریم ولی در عمل چون قیمت ها به این شدت بالا رفته به مرور خود مردم توان خرید اینترنت رو از دست میدن و به همین سادگی اینترنت خلاصه میشه به سایت های داخلی

سرویس های تانوما رسما غارتکده شده !
من تانوما داشتم با 110 تومن بالای 300 گیگ حجم الان شده 350 گیگ با 250 تومن

• Like
Reactions: VITAMIN2X
خب مخابرات قیمت، حجم و... سرویس هاش رو کلا تغییر داد و ر*ید به همه چیز.

این بسته ای هست که مدت ها وجود داشت منم همیشه استفاده استفاده می کردم:Arrowd: | 16Mb - 80G - 40.000T

1.png

و اما وضعیت الان:Arrowd:

2.png

50 درصد قیمت بسته هارو برده بالا!!

حالا اینم هیچی؛ مخابرات قبلا تنها سرویس دهنده ای بود که حجم ترافیک داخلی رو 1/4 حساب می کرد اما الان رفتم تو سایت با این متن رو به رو شدم :|

3.png

اینم از وضعیت اینترنت 16Mb =))=D>
(البته این چند روز اینقدر داغون شده قبلا خیلی بهتر بود)

Sc.png

دیگه راجب دزدی از حجم و حساب کردن ترافیک داخلی به عنوان بین الملل و... رو نگم

چقدر جالب
حدود 100 درصد قیمت رو افزایش دادن یه شبه هیچ مقام و مسئولی هم معترض نشده
وقتی نگاهشون به اینترنت یه چیز ضد امن*تی هست هیچ کس به فلانش هم نیست افزایش قیمتش

• Like
Reactions: RoCoCo
دوستان یه سوال دارم با چه نتی شما بازی دانلود میکنید ؟ ایرانسل که کلا نت شبانه رو جمع کرده همراه اولم کرده 100 گیگ یک ماهه که میخری 100 گیگش تموم میشه دیگه نمیشه کاری کرد تا یک ماه بگذره دقیقا با چه نتی الان تو ایران میشه گیم دانلود کرد ؟

دوستان یه سوال دارم با چه نتی شما بازی دانلود میکنید ؟ ایرانسل که کلا نت شبانه رو جمع کرده همراه اولم کرده 100 گیگ یک ماهه که میخری 100 گیگش تموم میشه دیگه نمیشه کاری کرد تا یک ماه بگذره دقیقا با چه نتی الان تو ایران میشه گیم دانلود کرد ؟
td lte ایرانسل من جدیدا گرفتم راضیم فقط مودمهاش الکی گرونه ولی بسته های شبانه یکماهش خوب و بصرفه هست
دیشب 50 گیگ از gta v که 86 گیگ هست رو در یک ساعت نیم دانلود کردم
واسه من کمترین سرعت دانلودش 5 مگ هست ولی دیشب نزدیک 10 میداد

• Like
Reactions: PlayStationStudios
td lte ایرانسل من جدیدا گرفتم راضیم فقط مودمهاش الکی گرونه ولی بسته های شبانه یکماهش خوب و بصرفه هست
دیشب 50 گیگ از gta v که 86 گیگ هست رو در یک ساعت نیم دانلود کردم
واسه من کمترین سرعت دانلودش 5 مگ هست ولی دیشب نزدیک 10 میداد
دوتا سوال یک اینکه شما کدوم سرعت رو گرفتین چون من الان یه سرچ زدم دیدم تا 4 مگ بیشتر نداره
سوال دوم اینکه حتما باید رو مودم باشه؟ با گوشی نمیشه؟

این بسته ای هست که مدت ها وجود داشت منم همیشه استفاده استفاده می کردم:Arrowd: | 16Mb - 80G - 40.000T

View attachment 248181

View attachment 248182

حالا اینم هیچی؛ مخابرات قبلا تنها سرویس دهنده ای بود که حجم ترافیک داخلی رو 1/4 حساب می کرد اما الان رفتم تو سایت با این متن رو به رو شدم :|

View attachment 248183

View attachment 248184

این طرح 152 تومنیه همون 80 تومنی 1 ماه پیش نیست؟ اگه آره چه خبره

دوتا سوال یک اینکه شما کدوم سرعت رو گرفتین چون من الان یه سرچ زدم دیدم تا 4 مگ بیشتر نداره
سوال دوم اینکه حتما باید رو مودم باشه؟ با گوشی نمیشه؟
والا این چیزی که من گرفتم نوشته: با دامنه سرعت ۱ مگابیت بر ثانیه تا ۸۰ مگابیت بر ثانیه البته بستگی به مکان و قدرت سیگنال داره
با گوشی هم یکی از دوستان چند صفحه قبل توضیح داده که چه مشخصاتی باید داشته باشه که tdlte رو جواب بده

View attachment 248181

View attachment 248182

View attachment 248183

View attachment 248184

مطمنی؟؟من الان نگاه کردم تغییری قیمتی نداشته سرویس ها
الان من همیشه بسته 8 مگ 94 گیگ رو میگیریم.همون 50 تومنه

Attachments

• Screenshot_20220311-105527.png
    Screenshot_20220311-105527.png
    149.9 KB · مشاهده: 12
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟