بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نمیدونم ساعت 10 شب چه فعل وانفعالاتی رخ میده که پینگ میره بالا.؟؟؟!!!اقا یکی بیاد توضیح بده خواهشا!!!!!
نت من چند ساله که اینطوریه ، سره همین سه نته هستم xD یه نت خط خونه هست که از صبح خروس خون تا عصر ساعتای 6-7 عصر خوبه ، از ساعتای 6-7 که میشه خراب میشه ، میرم روی مبین نت تا 12-1 شب بعدشم ساعت 1 وصل میشم به نت گوشی که پینگ خوب بگیرم xD خلاصه خیلی وقته خودم به شخصه نتونستم با یک "تک نت" هر روز هفته هر ساعتش پینگ خوب بگیرم ، حتما باسه پینگ خوب دیگه باید 2-3 تا نت داشته باشی هر کدوم یک ساعتی درسته یک ساعتی خراب.

سلام من نت 8 مگ های وب دارم سرعت دانلودم معمولا 800-900 تاست ولی به دلایلی به 16 مگ و ترافیک بالاتر نیاز دارم ولی پشتیبانی میگه که خطتتون نویز داره و تا 1 مگابایت بیشتر سرعت نمیتونی داشته باشی. راه حلی برای برطرف کردن این نویز وجود داره؟

سلام من نت 8 مگ های وب دارم سرعت دانلودم معمولا 800-900 تاست ولی به دلایلی به 16 مگ و ترافیک بالاتر نیاز دارم ولی پشتیبانی میگه که خطتتون نویز داره و تا 1 مگابایت بیشتر سرعت نمیتونی داشته باشی. راه حلی برای برطرف کردن این نویز وجود داره؟
اگه نویز از سیمکشی داخل ساختمون باشه بهترین کار اینه که یه سیم کشی از دم در خونه تا پشت مودم انجام بدی

• Like
Reactions: MDNA
اگه نویز از سیمکشی داخل ساختمون باشه بهترین کار اینه که یه سیم کشی از دم در خونه تا پشت مودم انجام بدی
فکر نکنم به خاطر سیمکشی باشه چون قبلا صبانت داشتم و سرعت دانلودش 1.7-1.8 مگابایت بود ولی پشتیبان های وب اصرار داره که از سیم کشیه! اطلاع دارید ISP دیگه ای با سرعت و ترافیک بالا با همین قیمت (تا 150 ماهیانه) چه گزینه دیگه ای هست؟

فکر نکنم به خاطر سیمکشی باشه چون قبلا صبانت داشتم و سرعت دانلودش 1.7-1.8 مگابایت بود ولی پشتیبان های وب اصرار داره که از سیم کشیه! اطلاع دارید ISP دیگه ای با سرعت و ترافیک بالا با همین قیمت (تا 150 ماهیانه) چه گزینه دیگه ای هست؟
نه متاسفانه اطلاعاتی ندارم ولی معمولا نویز از سیمکشی داخلی هست از قسمت تنظیمات مودم ببینید میزان SNR تون چقدر هست

دقیقا 9 تا 12 شب اینترنت داغون میشه پر از پکت لاست وقطعی.... پینگ میره بالای 200!!!
یه مشکلی پیش اومده و ۴۰۰ گیگ پهنای باند از دست دادن. فعلا هم نمیتونن درستش کنن. برای همین در ساعات اوج مصرف، سرعت میاد پایین. برای اینم که عدالت رعایت بشه، کندی سرعت در این ساعات بین شرکت های مختلف هی دست به دست میشه که در حق کسی اجحاف نشه :D

• Like
Reactions: mohsen2019
یه مشکلی پیش اومده و ۴۰۰ گیگ پهنای باند از دست دادن. فعلا هم نمیتونن درستش کنن. برای همین در ساعات اوج مصرف، سرعت میاد پایین. برای اینم که عدالت رعایت بشه، کندی سرعت در این ساعات بین شرکت های مختلف هی دست به دست میشه که در حق کسی اجحاف نشه :D
این مشکل برای امروز فردا نیست الان چند ماهه اینجوریه

اونکه وصل شده خیلی وقته
۴۳۰ گیگابایت پهنای باند بین‌الملل به اینترنت ایران بازگشت
مشکل کاهش سرعت اصلا فنی نیست، دستوریه به پیشواز صیانت میریم

الان ۴۰۰ گیگابایت رو تقسیم بر ۸۰ میلیون کنی میشه نفری ۵ کیلوبایت.وضعیت بحرانی تر از این حرفاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or