farhad_fr2
کاربر سایت
450 گیگ بود شد 100 گیگ !خب این الان ینی چی؟
خیلی ها با این نت دانلودهاشونو انجام میدادند
450 گیگ بود شد 100 گیگ !خب این الان ینی چی؟
نت من چند ساله که اینطوریه ، سره همین سه نته هستم xD یه نت خط خونه هست که از صبح خروس خون تا عصر ساعتای 6-7 عصر خوبه ، از ساعتای 6-7 که میشه خراب میشه ، میرم روی مبین نت تا 12-1 شب بعدشم ساعت 1 وصل میشم به نت گوشی که پینگ خوب بگیرم xD خلاصه خیلی وقته خودم به شخصه نتونستم با یک "تک نت" هر روز هفته هر ساعتش پینگ خوب بگیرم ، حتما باسه پینگ خوب دیگه باید 2-3 تا نت داشته باشی هر کدوم یک ساعتی درسته یک ساعتی خراب.نمیدونم ساعت 10 شب چه فعل وانفعالاتی رخ میده که پینگ میره بالا.؟؟؟!!!اقا یکی بیاد توضیح بده خواهشا!!!!!
اگه نویز از سیمکشی داخل ساختمون باشه بهترین کار اینه که یه سیم کشی از دم در خونه تا پشت مودم انجام بدیسلام من نت 8 مگ های وب دارم سرعت دانلودم معمولا 800-900 تاست ولی به دلایلی به 16 مگ و ترافیک بالاتر نیاز دارم ولی پشتیبانی میگه که خطتتون نویز داره و تا 1 مگابایت بیشتر سرعت نمیتونی داشته باشی. راه حلی برای برطرف کردن این نویز وجود داره؟
فکر نکنم به خاطر سیمکشی باشه چون قبلا صبانت داشتم و سرعت دانلودش 1.7-1.8 مگابایت بود ولی پشتیبان های وب اصرار داره که از سیم کشیه! اطلاع دارید ISP دیگه ای با سرعت و ترافیک بالا با همین قیمت (تا 150 ماهیانه) چه گزینه دیگه ای هست؟اگه نویز از سیمکشی داخل ساختمون باشه بهترین کار اینه که یه سیم کشی از دم در خونه تا پشت مودم انجام بدی
نه متاسفانه اطلاعاتی ندارم ولی معمولا نویز از سیمکشی داخلی هست از قسمت تنظیمات مودم ببینید میزان SNR تون چقدر هستفکر نکنم به خاطر سیمکشی باشه چون قبلا صبانت داشتم و سرعت دانلودش 1.7-1.8 مگابایت بود ولی پشتیبان های وب اصرار داره که از سیم کشیه! اطلاع دارید ISP دیگه ای با سرعت و ترافیک بالا با همین قیمت (تا 150 ماهیانه) چه گزینه دیگه ای هست؟
باز برا شما خوبه.الان یه ماهه از ۱ بعدالظهر تا ۲ شب پینگم سریع انقلابی میره بالای ۲۰۰دقیقا 9 تا 12 شب اینترنت داغون میشه پر از پکت لاست وقطعی.... پینگ میره بالای 200!!!
یه مشکلی پیش اومده و ۴۰۰ گیگ پهنای باند از دست دادن. فعلا هم نمیتونن درستش کنن. برای همین در ساعات اوج مصرف، سرعت میاد پایین. برای اینم که عدالت رعایت بشه، کندی سرعت در این ساعات بین شرکت های مختلف هی دست به دست میشه که در حق کسی اجحاف نشهدقیقا 9 تا 12 شب اینترنت داغون میشه پر از پکت لاست وقطعی.... پینگ میره بالای 200!!!
این مشکل برای امروز فردا نیست الان چند ماهه اینجوریهیه مشکلی پیش اومده و ۴۰۰ گیگ پهنای باند از دست دادن. فعلا هم نمیتونن درستش کنن. برای همین در ساعات اوج مصرف، سرعت میاد پایین. برای اینم که عدالت رعایت بشه، کندی سرعت در این ساعات بین شرکت های مختلف هی دست به دست میشه که در حق کسی اجحاف نشه![]()
بله چند ماهه. برای منم این مشکل پیش اومده بود. برای چند نفر دیگه نیز همچنین.این مشکل برای امروز فردا نیست الان چند ماهه اینجوریه
اونکه وصل شده خیلی وقتهیه مشکلی پیش اومده و ۴۰۰ گیگ پهنای باند از دست دادن. فعلا هم نمیتونن درستش کنن. برای همین در ساعات اوج مصرف، سرعت میاد پایین. برای اینم که عدالت رعایت بشه، کندی سرعت در این ساعات بین شرکت های مختلف هی دست به دست میشه که در حق کسی اجحاف نشه![]()
الان ۴۰۰ گیگابایت رو تقسیم بر ۸۰ میلیون کنی میشه نفری ۵ کیلوبایت.وضعیت بحرانی تر از این حرفاستیه مشکلی پیش اومده و ۴۰۰ گیگ پهنای باند از دست دادن. فعلا هم نمیتونن درستش کنن. برای همین در ساعات اوج مصرف، سرعت میاد پایین. برای اینم که عدالت رعایت بشه، کندی سرعت در این ساعات بین شرکت های مختلف هی دست به دست میشه که در حق کسی اجحاف نشه![]()