بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

صبح تا عصر که مثل سایر دوستان سر کارم و عصرم کلاسای دانشگاه، یه 3-4 ساعت شب میمونه که بخوای یکم استراحت کنی و یوتیوب و فیلم ببینی یا گیم بزنی لپتاپ رو روشن میکنی میبینی اینترنت اسهال شده و حتی thumbnail های هوم پیج یوتیوب هم نمیتونه لود کنه چه برسه خود ویدیو!
یعنی آمار گرفتم از خانواده که خونه هستن صبح تا عصر نسبتا اوکیه نت شبا کلا افتضاح میشه...

• Smile
Reactions: VICE
پینگ من همیشه ثابت بین ۴۸ تا ۵۵ بوده توی سرور خاورمیانه فیفا و مشکل کانکشن نداشتم ولی جدیدا چند دقیقه ۵۵ عه بعد میشه ۲۰۰۰ و خورده ای
نمیدونم مشکل کجاست و کی حل میشه.
حتی ساعت ۳ و ۴ صبح هم‌ همینه .
مجبور شدم با گوشی هات اسپات کنم !

خداییش چرا نت ها اینجوری شدن.بدبختی 9 شب که ما میایم خونه تا خود 12 پینگ بالای 200 میره....اصلا نمیشه بازی کرد
من دو هفته این مشکل رو داشتم. پارس آنلاینم. از ساعت ۹ تا ۱ شب، پینگ میرفت بالا و سرعت دانلود هم یک چهارم میشد. هرچی هم زنگ میزدم و داد و بیداد میکردم فایده نداشت. تا اینکه خود به خود درست شد. از من میشنوی چند بار تو یه روز زنگ بزن و داد و بیداد کن.

• Like
Reactions: MaSOuD95
نت ها داغون شده.یکی دو سال پیش وضع به این داغونی نبود.تو بتل پینگ 110 تا 120 بود.راضی بودیم. ولی الان پینگ که 140 به بالا هستش.یک ساعاتی مخصوصا 9-10 شب هم تا 170 180نوسان میکنه

• Like
Reactions: Behnamm467

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or