بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان مودمی‌که مخابرات برای فیبرنوری میده چه برندی هست؟خوب هست؟میشه از خودشون مودمو‌نگیرم از بازار تهیه کنم؟چه برندی پیشنهاد میکنید؟

برای فیبر نوری، قانونا باید برا همه فیبر بکشن ولی در حال حاضر اگه فیبر تا نزدیک خونتون کشیده نشده باشه باید هزینشو پرداخت کنید که کابلو تا در خونه براتون بکشن، بعدشم یه کابل کشی داخل ‌واحد دارین. اگر مثلا در یک آپارتمان هستین و ۵-۶ تا از همسایه ها هم اینترنتو بخوان اون سیم کشی تا دم ساختمونو مجانی انجام میدن. یا اگر ۴-۵ تا از همسایه ها (غیر آپارتمان) جمع شن و در خواست بدن بازم سیم کشی مجانی میشه.

برای فیبر نوری، قانونا باید برا همه فیبر بکشن ولی در حال حاضر اگه فیبر تا نزدیک خونتون کشیده نشده باشه باید هزینشو پرداخت کنید که کابلو تا در خونه براتون بکشن، بعدشم یه کابل کشی داخل ‌واحد دارین. اگر مثلا در یک آپارتمان هستین و ۵-۶ تا از همسایه ها هم اینترنتو بخوان اون سیم کشی تا دم ساختمونو مجانی انجام میدن. یا اگر ۴-۵ تا از همسایه ها (غیر آپارتمان) جمع شن و در خواست بدن بازم سیم کشی مجانی میشه.
اینترنت فیبرنوری رو فقط مخابرات ارائه میده؟ بقیه شرکت ها ارائه نمیدن؟
با VDSL فرق داره یا همونه؟

دوستانی که DNS گوگل ( 8888 و 8844 ) دارن مشکلی پیدا نکردن؟ امروز هیچ سایتی باز نمیشد، خود گوکلم باز نمیشد، سایت های داخلی میزدم مینوشت 404 Not Found ، گذاشتم رو اتوماتیک فیکس شد!

باز از دیشب اینترنت رو ترکوندن
من که یک هفتس از 6 بعد از ظهر به اینور میترکه نت 10 شب دیگه به اوجش میرسه یک سره قطع وصلی
ولی خب جناب وزیر گفتن 8 برابر حقمون سرعت داریم دریافت میکنیم :x :دی

• Like
Reactions: Little John
سلام یک سوالی
پهنای باند اختصاصی برای اینترنت پوینت تو پوینت اسیاتک برای این مشکلی که من دارم تاثیر داره بنظرتون یا نه؟ الان در حال حاضر پوینت تو پوینت اشتراکی دارم.
سایتی مثل توویچ بیشتز از کیفیت 480 لگ میزنه. و بعضی مواقع با روشن کردن وی پی ان خوب میشه. در صورتی که سرعت اینترنتم 50 مگ هس.ایا پهنای باند اختصاصی تاثیری برای بهبود این قضیه داره؟ یا ربطی نداره؟
چون سایت خارجی هس ممکنه با پهنای باند اختصاصی هم خوب نشه؟ چون از زیر ساخت میاد همون پهنای باند هم؟

واقعا نت ها داغون شده.مخصوصا اگر گیم انلاین بزنی.. عمق فاجعه معلوم میشه.پینگ یک مرتبه از 120 میره 500.
دوستان یک سوال.. من تو بازی بتلفیلد یک علامت به شکل چهار تا پنجره پشت سر هم ظاهر میشه.کسی میدونه اون علامت برای چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or