بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دارم خطمو که روش پارس انلاین بود جمع آوری میزنم که vdsl از مخابرات بگیرم
کسی تجربه vdsl مخابرات داره؟ پینگم چقدر بهتر میشه؟ قطع و وصلی نداره؟ هر مودم vdsl ای بگیرم کافیه؟ چون یه سری مودم ها بالای دو تومنه یه سریا یهو میشه 700-800
با توجه به اینکه من یه روتر خوب دارم
از مخابرات محل زندگیتون بپرسید اگر قادر به پشتیبانی هستن FTTH بگیرید. سرعتش عالیه و پینگ هم خیلی خوب (البته تو موقعیت و مکان های مختلف احتمالا فرق کنه). مودمش هم پارسال 2 بود البته یه مدل ارزون تر هم داشت الان دقیق نمیدونم چنده + هزینه سیم کشیش از درب منزل تا هر طبقه ای که باشه به عهده خریداره ولی تا از مرکز مخابراتی تا درب منزل با خودشونه.

• Like
Reactions: Hodor
سلام دوستان من هر کاری میکنم توی کنسول NAT TYPE 3 میگیرم. ISP شاتل هست و مودم هم TP-LINK W8970
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
زنگ بزن پشتیبانی واست اوکی میکنن،باید سرویستو بزارن رو پروفایل گیم

• Like
Reactions: Sweet Lucifer
خیلی خیلی سال قبل لایزر داشتم و بعد چندین سال دزدآنلاین و بعد دو سال شاتل و بعد 4 سال دزدوب و بعد از همه اینها یک سالی سوییچ کردم به وایرلس پوینت 2 پوینت
تو این 4 سال دزدوب با پینگ بالا و قطعی های بی موقع و پی در پی
و شاتل و دزدآنلاین با دزدی تو حجم و کیفیت پایین اذیت کردن
اما بعد از همه اینها رفتم سمت پیشگامان و واقعن اوکیه سرویس گیمینگ هم دارن . شدیدا پیشنهادش میکنم .

• Like
Reactions: aslirezahddd
خیلی خیلی سال قبل لایزر داشتم و بعد چندین سال دزدآنلاین و بعد دو سال شاتل و بعد 4 سال دزدوب و بعد از همه اینها یک سالی سوییچ کردم به وایرلس پوینت 2 پوینت
تو این 4 سال دزدوب با پینگ بالا و قطعی های بی موقع و پی در پی
و شاتل و دزدآنلاین با دزدی تو حجم و کیفیت پایین اذیت کردن
اما بعد از همه اینها رفتم سمت پیشگامان و واقعن اوکیه سرویس گیمینگ هم دارن . شدیدا پیشنهادش میکنم .
دزد انلاین واقعا یه دوره ای خیلی خوب بود،تا اینکه همون دزد وب اومد سهامشو خرید و صاحبش دقیقا سیاستای خودشو روش پیاده کرد و الان جفتشون یکین و فقط اسماشون الکی فرق داره وگرنه جفتو دزد وب هندل میکنه
-
از پینگ پیشگامان راضی هستی؟ کلا کیفیتش رو بازی انلاین فرق داره به نظرت؟

اخه این شرکتا تا اونجایی که من تست کردم همشون مثه همن رو بازی انلاین و کلا adslچیز مزخرفیه و تو دنیا هم منسوخ شده ..

فقط تو ایرانه که هنوز دارن همچین چیز مزخرفی رو میدن به مشتری.‌.‌

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Annunaki ™
دزد انلاین واقعا یه دوره ای خیلی خوب بود،تا اینکه همون دزد وب اومد سهامشو خرید و صاحبش دقیقا سیاستای خودشو روش پیاده کرد و الان جفتشون یکین و فقط اسماشون الکی فرق داره وگرنه جفتو دزد وب هندل میکنه
-
از پینگ پیشگامان راضی هستی؟ کلا کیفیتش رو بازی انلاین فرق داره به نظرت؟

اخه این شرکتا تا اونجایی که من تست کردم همشون مثه همن رو بازی انلاین و کلا adslچیز مزخرفیه و تو دنیا هم منسوخ شده ..

فقط تو ایرانه که هنوز دارن همچین چیز مزخرفی رو میدن به مشتری.‌.‌
خب در این که همه شون مزخرف هستن حرفی نیست .
بله هر دوی این دزدان با هم ادغام شدن و مثل زالو در حال مکیدن خون مشترکین شون هستن
پینگ من 125 بود الان بین 65 تا 85 پایین اومده
از لحاظ کیفیت هم مناسبه و قطعی نداشته تا بحال ، پکت لاست هم ندارم در صورتی که دزدوب پر از پکت لاست و قطعی بود

البته چیزی به عنوان سرویس گیمینگ نداریم
خیلی وقت پیش که خودم تو یکی از همین isp ها مشغول بودم و برای مشرکین سرویس گیمینگ ست میکردم شرطش این بود که SNR خط حداقل 10 باشه
و این سرویس گیمینگ سر و تهش ی ip address بود که به صورت استاتیک برای مشترک ست میشد و ماهی 5000 ت هم هزینه داشت . :))
با اینکار سرعت مشترک تا 6 الی 7 mbit/s پایین میومد !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aslirezahddd
سلام، مودم جدید خریدم، Neterbit 4230NU . برای بهترین پینگ و کانسیستنسی کدوم یکی از این آپشنا فعال باشه؟
خطم رو 10 مگ دانلود و 1 مگ آپلود بسته شده.

Screenshot 2021-10-31 233556.jpg

بعد یه گزینه هست به نام Fullcone NAT . چیه این؟ فعال کنم یا نه؟

سلام، مودم جدید خریدم، Neterbit 4230NU . برای بهترین پینگ و کانسیستنسی کدوم یکی از این آپشنا فعال باشه؟
خطم رو 10 مگ دانلود و 1 مگ آپلود بسته شده.

View attachment 230033

بعد یه گزینه هست به نام Fullcone NAT . چیه این؟ فعال کنم یا نه؟
به هیچ کدوم دست نزنید هیچ کدوم از این پارامترها تعیین کننده پینگ شما نیستند . بزارید روی حالت اتوماتیک خودشون بمونن .
چیزی که تعیین کننده پینگ شماست نوع و کانفیگ DSLAM ای هست که در مرکز مخابراتی شما از سمت شرکت سرویس دهنده کار گذاشته شده و نوع پورتش و همینطور فاصله شما تا مرکز مخابراتی و میرایی و نویز خط .

به هیچ کدوم دست نزنید هیچ کدوم از این پارامترها تعیین کننده پینگ شما نیستند . بزارید روی حالت اتوماتیک خودشون بمونن .
چیزی که تعیین کننده پینگ شماست نوع و کانفیگ DSLAM ای هست که در مرکز مخابراتی شما از سمت شرکت سرویس دهنده کار گذاشته شده و نوع پورتش و همینطور فاصله شما تا مرکز مخابراتی و میرایی و نویز خط .
مشخصات خطم چطور هست؟

Screenshot 2021-11-01 000211.jpg
-
این تنظیمات چطور؟ کانفیگش اوکیه؟بعد این Fullcone NAT رو نگفتین چیه.
Screenshot 2021-11-01 000338.jpg

من جایی جز اینجا به نظرم نرسید!
به نظرتون دکل های مخابراتی ضرر دارن؟ امروز اومدن دم خونه ما که از همراه اول هستیم میخوایم دکل بزاریم اجاره میدیم و...
همسایه ما کلید که آقا اینا سرطان زاستو بچه نازا میشه و...
کسی اطلاع دقیقی داره؟

یعنی امشب اوج ریدمان بودن نت هست، پینگ به شدت بالا رفته پاکت لاست هم حضور زیادی در صحنه دارن.
هرچی بد بیراه حوالشون.
مشکل سراسریه تو اکثر سرویسا، زنگ زدم پشتیبانی گفتن داریم حلش میکنیم !!

نت td lte ایرانسل من از دیشب قطع شده، آنتن مودم کامله ولی بجز ایرانسل من هیچ سایت/اپی باز نمیشه :| کسی تابحال چنین مشکلی پیش اومده واسش؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or