بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اصلا دیگه نمیشه انلاین زد
ریبرس کالاف چند وقته همش شده پکت لاس و لگ و پینگ بالا حتی با وی پی ان هم درست نمیشه
فقط مایه اعصاب خوردی هست

وضعیت نت خیلی خراب شده ... من ریتم همیشه روی 16 هزار بود الان رفته روی 5 هزار ، قطعی زیاد دارم. اهل گیم نیستم ولی همین استفاده عادی هم دهنمو سرویس کرده. زنگ میزنی پشتیبانی میگه سیم ها رو چک کنید ، اسپیلتر چک کنید ... میگم لامصب من سیمم مستقیم از اولین خط در خونه اومده به مودم رسیده این لعنتی از 5 و 6 هزار بالاتر نمیره! چرا چرت تحویل من میدی...

من که چند هفتس گیم آنلاین نزدم، ولی بعد از اعتراضات اصفهان میبینی هر 20 دقیقه یک بار یک دقیقه کلا نت قطع میشه و چراغ اینترنت خاموش! اونروز کلاس دانشگاهم نیم ساعت اول کلاس نزدیک 4-5 بار نت هی قطع شد یکی دو دقیقه بعد وصل شد! حتی استفاده معمولیم نمیشه بکنی چه برسه گیم.
آسیاتک دارم.

درود
دوستان کمک کنید که به مشکل عجیبی خوردم.
من پارس آنلاین دارم. الان دو هفتس از نه و ده شب تا دو و سه صبح سرعتم میاد روی صد کیلوبایت. نه بازی میتونم بکنم، نه دانلود. سرعت دانلود روی پلی استیشن ۲۰۰ کیلوبایته. با گوشی هم همینه. روی پی سی هم همینه. فقط روی پی سی با IDM سرعت درست میشه :|
صد دفعه زنگ زدم شرکت. همه چیو چک کردن. میگن نمیدونیم مشکل از کجاست. جالبه نت همسایه بغلیمون هم پارس آنلاینه. اونم الان دو هفتس این مشکلو داره. ولی شرکت زیر بار نمیره میگه مشکل از ما نیست :|
حالا سوالم اینه اینجا کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی

وضعیت نت داغون بود و برای بعضی ها داغون هست. من سرعتم از 16 مگ رسیده بود به 5 مگ برای یک هفته و قطعی و قرمز شدن چراغ مودم زیاد داشتم. هرچی ام زنگ میزدم به پشتیبانی پیام میدادم میگفت برو سیمو بزن به اولین پریز خونه و سیم عوض کن و اسپلیتر بردار و ... همه این کارا رو از قبل هم کرده بودم ولی بازم رفتم سیم خریدم و دوشاخ عوض کردم و هیچ تغییری نکرد. آخر سر یهو روز پنجشنبه نت قطع شد و فرداش عصر وصل شد. وقتی وصل شد سرعت برگشته بود به همون 16 قبلی. مشخص بود کار خودشونه از دستی این کارو دارن میکنن و فقط میپیچونن. شما هم منتظر باشید درست میشه اما دیگه یاد گرفتن هر زمان مشکلی باشه راهش همین میدونن!

وضعیت نت داغون بود و برای بعضی ها داغون هست. من سرعتم از 16 مگ رسیده بود به 5 مگ برای یک هفته و قطعی و قرمز شدن چراغ مودم زیاد داشتم. هرچی ام زنگ میزدم به پشتیبانی پیام میدادم میگفت برو سیمو بزن به اولین پریز خونه و سیم عوض کن و اسپلیتر بردار و ... همه این کارا رو از قبل هم کرده بودم ولی بازم رفتم سیم خریدم و دوشاخ عوض کردم و هیچ تغییری نکرد. آخر سر یهو روز پنجشنبه نت قطع شد و فرداش عصر وصل شد. وقتی وصل شد سرعت برگشته بود به همون 16 قبلی. مشخص بود کار خودشونه از دستی این کارو دارن میکنن و فقط میپیچونن. شما هم منتظر باشید درست میشه اما دیگه یاد گرفتن هر زمان مشکلی باشه راهش همین میدونن!
برای من که هنوز قطعی های مکرر و افت سرعت هست. شاید هنوز خیالشون از مشهد راحت نشده.
گند بزنن تو این وضعیت و باعث و بانیش...

• Like
Reactions: GameMasterr

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or