بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود
دوستان خط من تا 14 مگ میکشه ولی رو 6مگ بسته شده
نویز خطمم بالاست میدونم ولی افزایش پهنای باند نویز زیاد میکنه ؟>
screenshot_2022-02-12_144145_usrs.png

درود
دوستان خط من تا 14 مگ میکشه ولی رو 6مگ بسته شده
نویز خطمم بالاست میدونم ولی افزایش پهنای باند نویز زیاد میکنه ؟>
screenshot_2022-02-12_144145_usrs.png
خط ات همین 6 مگ رو هم نمیکشه! نزدیک 3 هزار تا خطا داشته.
اون حداکثر چرت میزنه!
این کشش خط منه، مثلا میزنه 22 مگ میکشه، مودم های Asus این قابلیت دارن تو بخش DSL Settings با تغییر Stability Adjustment میتونی سرعت اتصالت رو بالا ببری هرچی مثبت بزاری بالاتر میره مثلا من الان منفی یک گذاشتم اینطوری وصل میشه ولی برای بازی بهترین حالت ممکنه است. اگر ببرم بالا رسما تو بازی پیرم میکنه از پکت لاست و قطعی های مداوم ...

1644705975358.png

جالبه، من یک خط از نه سر خط، از خود باکس مخابرات که توی خیابون هست مستقیم کشیدم تو خونه! بدون هیچ واسطی ولی نویز خط ام ببینید چقدر بالاست :| هرچیم به شاتل میگم میگه مشکل از سیم کشی ساختمونه میگم لعنتی من یکی مستقیم کشیدم سیم هم کابل های خود مخابراتی هست چطوری نویز ساختمون داشته باشم!

اون حداکثر چرت میزنه!
این کشش خط منه، مثلا میزنه 22 مگ میکشه، مودم های Asus این قابلیت دارن تو بخش DSL Settings با تغییر Stability Adjustment میتونی سرعت اتصالت رو بالا ببری هرچی مثبت بزاری بالاتر میره مثلا من الان منفی یک گذاشتم اینطوری وصل میشه ولی برای بازی بهترین حالت ممکنه است. اگر ببرم بالا رسما تو بازی پیرم میکنه از پکت لاست و قطعی های مداوم ...

View attachment 244343

جالبه، من یک خط از نه سر خط، از خود باکس مخابرات که توی خیابون هست مستقیم کشیدم تو خونه! بدون هیچ واسطی ولی نویز خط ام ببینید چقدر بالاست :| هرچیم به شاتل میگم میگه مشکل از سیم کشی ساختمونه میگم لعنتی من یکی مستقیم کشیدم سیم هم کابل های خود مخابراتی هست چطوری نویز ساختمون داشته باشم!
ای بابا اگه با سیم کشی مستقیم هم درست نمیشه پس چیکار کنیم؟؟ من همه امیدم این بود برم یه سیم مستقیم بکشم تو اتاقم

اون حداکثر چرت میزنه!

View attachment 244343

من تو فکر بودم برم مودممو عوض کنم یه چیز خوب بگیرم چون فک می کردم از مودممه
پکت لاست که منو کر..
سیم از سر خط کشیدم
رفتم کابل متری 20 تومنی خریدم 3 سال پیش هیچ انگار
10 تا اسپلیتر تو خونس الان فقط
حتی کابل های لن خوب هم گزاشتم
تنها راه فکر کنم وایرلسه دیگه

پکت لاست که منو کر..
سیم از سر خط کشیدم
بنده قبلا وایرلس داشتم و همچین اش دهن سوزی هم نبود، پینگش از adsl مخابرات بیشتر بود (شرکت بدر رایان جنوب فکر کنم فقط جنوب رو پوشش میده) یکی از دوستان تازگی از tdlte مبینت استفاده میکنه و از پینگ و سرعتش راضیه.

ای بابا اگه با سیم کشی مستقیم هم درست نمیشه پس چیکار کنیم؟؟ من همه امیدم این بود برم یه سیم مستقیم بکشم تو اتاقم
تاثیر که داره، اگر سیم کشی مشکل داشته باشه یا خونه قدیمی باشه قطعا از سر خط بگیری بهتر میشه ولی اینکه مثلا فکر کنی الان داری 4 مگ میگیری با سر خط رفتن 16 مگ میتونی بگیری اصلا ممکن نیست. نهایت این هاست که برسه به 8 مگ. کلا تهران کمتر محله یا جایی میتونی پیدا کنی که از سمت مخابرات کشش 16 مگ بهت بده، مگر مثلا تو زمان هایی مثل عید و... یا ساعت های خاصی از روز که خلوت هست بتونی این رو بگیری.

پکت لاست که منو کر..
سیم از سر خط کشیدم
فکر نکنم به مودم ربطی داشته باشه، حالا بری مودم دیگه هم بگیری از دوستی اشنایی کسی تست کنی بد نیست ولی بعید میدونم. منم همین مشکل رو دارم، من الان دوتا خط تو خونه است یکی مودم ایسوز یکی زایکسل هست، که اصلا ایسوزه با اینکه چندین سال قدیمی تره سگش شرف داره به زایکسل، وقتی میخوام برم تو منوی زایکسل پیر میشم : )
تو خط ات کشش نداره که CRC میده و پکت لاست پیدا میکنی، اگر سرعت برات مهم نیست و برای بازی میخوای، همین روشی که گفتم از منو سمت چپ administration رو بزن، بعد DSL Setting رو بزن اونجا پارامتر Stability Adjustment رو برای خودت دستی کن و هی منفی کن تا SNR ات نزدیک به 10 یا بالاتر بشه و CRC ها پائین باشه مثلا همین عکس که دادم بهت مودمم 28 روز روشن بوده و همش 132 تا خطا داشت ولی برای تو 3 هزار تا بود. ( حالا نمیدونم مدل مودمت همچین چیزی داره یا نه ولی اگر داشته باشه خیلی خوب میشه ) من با این روش تونستم بازی کنم الان حالت گیمینگ شاتل رو روشن کردم توی Warzone امروز پینگ 80 رو داشتم! البته همین شب به 100 تا 110 با پکت لاست میرسه
کلا یک سری بازی مثل COD Warzone از ساعت 8 یا 9 شب تا 1 شب تو ایران به خاطر اینکه پهنای باند کم میارن مشکل خواهد داشت و هیچ کاریشم نمیشه کرد ولی مابقی روز واقعا این حالت خیلی بهتر میکنه.

وایرلس هم داستان های خودشو داره، ولی کلا برای بازی ADSL خیلی مناسب تر هست. برای وب گردی با دانلود بخوای آره وایرلس قطعا خیلی بهتر میتونه جواب بده.

آقا تو فکرم وایرلس بگیرم از شاتل از نظر پینگ چطوره؟
شاتل نوشته نهایت ۸ مگ میده منظورش ۱ مگ سرعت دانلود؟ یا کامل ۸ عه؟
ارزش خرید داره؟ پکت لاست میکشه بیرون از ما؟

سلام این شاتل فقط برای من نابود شده یا برای شما هم همینه ؟ این چه افتضاحیه
برای منم همینطور هست . در بهترین حالت میتونم یک ویدیو 420P را بدون قطعی ببینم و در اکثر مواقع مجبورم بگذلرم روی 240P که فقط بفهمم طرف چی میگه داخل ویدیو . تقریبا هر ماه سرعتش کمتر شده طی این دو سال گذشته به شکلی که واقعا اعصاب ادم نابود میشه
چند سال پیش خیلی راضی بودم ولی الان ...

اینهم اضافه کنم مشکل من به شکل عجیبی از زمانی شروع شد که سیم تلفنم قطع شده بود( از قسمت گره دستی) برای چند روز بعدش تنها کاری که کردم کوتاه تر کردن سیم و گره مجدد همون سیم قطع شده بود

مخابرات حجم سرویس ها رو شدیدا کاهش داده و رسما طرح صیانت ابتدا با گرون کردن اینترنت شروع شده
تانوما که وضعش به مراتب بدتره :| برای خرید سرویس با حجم های قبلی تقریبا باید دوبرابر پول داد

آخرین ویرایش:
مخابرات حجم سرویس ها رو شدیدا کاهش داده و رسما طرح صیانت ابتدا با گرون کردن اینترنت شروع شده
تانوما که وضعش به مراتب بدتره :| برای خرید سرویس با حجم های قبلی تقریبا باید دوبرابر پول داد
سرویس 16 مگ با 180 گیگ و قیمت 80 تومنی حذف شده؟

سرویس 16 مگ با 180 گیگ و قیمت 80 تومنی حذف شده؟
حذف نشده
منتهی قیمتا 1.5 تا 2 برابر قبل شدن که دیگه با این طرح صیانت انتظارشو داشتیم!
الان همین سرویس شده 152 تومن
(الان دیدم سرعتم یک چهارم شده!)

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: prop

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or