من صبانت دارم عالی نیست ولی بدم نیستدوستان من الان موندم از چه شرکتی اینترنت بگیرم هرکدومشون میرم پیجش میبینم فقط فحشه میشه یکم راهنمایی کنین عصرتلکام داشتم تازه از شرش خلاص شدم
میخوام پینگ نسبتا پایین باشه و آنلاین بتونم فیلم ببینم
بین آسیاتک و مخابرات و پیشگامان و فن آوانت کدوم رو توصیه میکنید؟
اگه میتونی فیبر نوری کنی مخابراتدوستان من الان موندم از چه شرکتی اینترنت بگیرم هرکدومشون میرم پیجش میبینم فقط فحشه میشه یکم راهنمایی کنین عصرتلکام داشتم تازه از شرش خلاص شدم
میخوام پینگ نسبتا پایین باشه و آنلاین بتونم فیلم ببینم
بین آسیاتک و مخابرات و پیشگامان و فن آوانت کدوم رو توصیه میکنید؟
ماه رمضان هو تأثیر داره اما مشکل کلی تر از این حرفاست دقیقا هم معلوم نیست دارن چیکار میکنن و چه اتفاقاتی قراره بیفته به گرون کردن بسنده نکردنمن فکر میکردم مشکل از نت منه فقط
سرعت خیلی پایینه قبلا بهتر بود شبا که اصلا دیگه تعطیل میشه من نتم مخابراته
بخاطر ماه رمضان و اینا نیست ؟
الان خریدی بعدا چیکار میکنی ؟فعلا تا پارس آفلاین گرون نکرده یه بسته 400 گیگی رزرو خریدم
همین که بعدا 300 تومن کمتر سود برسونم برای من کافیهالان خریدی بعدا چیکار میکنی ؟مخصوصا که اگه بخوان اون 400 گیگی رو قشنگ دوبله حجم مصرفیشو حساب میکنن
![]()
منم میخوام بگم اینا زرنگ تر از این حرفان اون مثلا 400 گیگ رو هر گیگ بین المللش رو 2 گیگ حساب میگنن میشه در اصل 200 گیگ و سود بیشتری هم میبرن اتفاقا بر و بچهمین که بعدا 300 تومن کمتر سود برسونم برای من کافیه
همین الان هم اینترنت من صیانت شده چون خطم بیشتر از یک مگ سرعت دانلود نداره و برای دانلود یه بازی باید کامپیوترم 24 ساعته روشن باشه
مگه چی دانلود می کنی ؟؟ 12 ترا !!!! (12 ترا بین الملل ؟؟)سلام
اگر didi.ir
توی شهر شما خدمات میده فعلا گران نکرده 8 مگ 12 ترا حجم 880 تومان
من تا برج 9 داشتم یک بسته یکساله رزرو کردم بعد از بسته العان فعال میشه فعلا تا 1.5 سال دیگه راحتم تا بعدش هرچی خدا بخواد
12 ترا سرعت 8 مگ میده بین المللمگه چی دانلود می کنی ؟؟ 12 ترا !!!! (12 ترا بین الملل ؟؟)