بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بازم مجبور شدم بیام از این مخابرات لعنتی سرویس بگیرم. اخرش باید فقط به خاطر همین نت هم که شده خونه رو دوباره عوض کنم.
نت 8 مگ گرفتم با بهترین وضعیت خط snr و line اومده دانلود رو روی کمتر از 2 مگ بسته اپلود رو هم روی 180 کیلو بیت بعد نیم ساعت پشت خط بودن پشتیبانی میگه من به اون تنظیمات دسترسی ندارم فقط میتونم تیکت بزنم برات چک کنن.
دو سه سال پیش برای همین قضیه زنگ زدم فن اوا عجب پشتیبانی خوبی داشت. هم اپلود هم دانلود رو طی چند مرحله برام زیاد میکرد و همونجا پشت گوشی تست میکردم که snr افت نکنه و اونم تا حد اخرش دیتا ریت رو برام بالا برد.

View attachment 138831
من وقتی سرشون شلوغه از پروفایلم از بخش پشتیبانی پیام میزارم
انصافا هم بعد نیم ساعت جوابمو میدن
لازم هم نیست پشت تلفن منتظر بمونی

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
من وقتی سرشون شلوغه از پروفایلم از بخش پشتیبانی پیام میزارم
انصافا هم بعد نیم ساعت جوابمو میدن
لازم هم نیست پشت تلفن منتظر بمونی

با سلام و احتراممشترک گرامی، با توجه به تجهیزاتتان، مشکل از محدودیت آپلینک شبکه مخابرات می باشد.با تشکر

یه تیکت گذاشتم اینطوری جواب داده.
حالا برای تیکت جدید هم دسترسی ندارم
تلفنی هم بیشتر از 10 بار زنگ زدم میگه که ما دسترسی نداریم. باید خودشون باهاتون تماس بگیرن درست کنن.

کاربر گرامی
مجوز ورود به این قسمت از سامانه برای شما مقدور نمی باشد.
میسر: adsl.tci.ir/panel/tickets/new

آی پی شما

تلفنی هم بیشتر از 10 بار زنگ زدم میگه که ما دسترسی نداریم. باید خودشون باهاتون تماس بگیرن درست کنن.
والا چی بگم
من روزی 10 تا تیکت هم بزارم محدود نمیشم
تو به نظر من از 195 شکایت کن
یا درخواست تخلیه بده
چون فقط این دو شرایط توی فشار میزارتشون وگرنه بعضی وقتا کاری به پیش نمیبرن
مثلا دو ماه از وقت من مونده بود و نمیتونستم سرویس بخرم
قیمت حجم اضافه هم که سر به فلک کشیده
اومدم درخواست تخلیه دادم
فرداش خیلی شیک زنگ زدنو کارمو بدون چون و چرا راه انداختن

والا چی بگم
من روزی 10 تا تیکت هم بزارم محدود نمیشم
تو به نظر من از 195 شکایت کن
یا درخواست تخلیه بده
چون فقط این دو شرایط توی فشار میزارتشون وگرنه بعضی وقتا کاری به پیش نمیبرن
مثلا دو ماه از وقت من مونده بود و نمیتونستم سرویس بخرم
قیمت حجم اضافه هم که سر به فلک کشیده
اومدم درخواست تخلیه دادم
فرداش خیلی شیک زنگ زدنو کارمو بدون چون و چرا راه انداختن
امروز بعد از ظهر یکی از پرسنل پشتیبانی که دیروز زنگ زده بودم و شماره ازم گرفته بود برای پیگیری دوباره زنگ زد. گفت پورت اپلینک شما به یه پورت فیزیکی قدیمی وصل شده. گفت من از خود مخابرات برات پیگیری میکنم که برن و "اگر جا باشه پورت رو عوض کنن" اگر هم پورت خالی نداشته باشن گفت تنها راه اینه که تغییر سرویس بدی و 2 مگ بگیری. منم گفتم 2 مگ عملا به دردم نمیخوره چون حتی مچ بازی انلاین پیدا نمیکنه و هی از سرور دیسکانکت میشه( چون سرعت اپلود به طرز فجیعی پایینه)
ولی از تجربه ای که خودم دارم 195 خیلی خوب پیگیری میکنه.
قدیم همین مشکل رو داشتم و تماس هام با پشتیبانی ثبت میشن به 195 شکایت داشتم چندین مرحله از خود 2020 تماس گرفتن که مشکل رو حل کنن. بعد یه هفته هم از خود 195 تماس گرفتن که مشکل حل شده باشه و میزان رضایت از سرویس رو ارزیابی کنن.

• Like
Reactions: sinakaya
حضوری باید بری،2-3 نفرم با خودت ببری

• Like
امروز بعد از ظهر یکی از پرسنل پشتیبانی که دیروز زنگ زده بودم و شماره ازم گرفته بود برای پیگیری دوباره زنگ زد. گفت پورت اپلینک شما به یه پورت فیزیکی قدیمی وصل شده. گفت من از خود مخابرات برات پیگیری میکنم که برن و "اگر جا باشه پورت رو عوض کنن" اگر هم پورت خالی نداشته باشن گفت تنها راه اینه که تغییر سرویس بدی و 2 مگ بگیری. منم گفتم 2 مگ عملا به دردم نمیخوره چون حتی مچ بازی انلاین پیدا نمیکنه و هی از سرور دیسکانکت میشه( چون سرعت اپلود به طرز فجیعی پایینه)
ولی از تجربه ای که خودم دارم 195 خیلی خوب پیگیری میکنه.
قدیم همین مشکل رو داشتم و تماس هام با پشتیبانی ثبت میشن به 195 شکایت داشتم چندین مرحله از خود 2020 تماس گرفتن که مشکل رو حل کنن. بعد یه هفته هم از خود 195 تماس گرفتن که مشکل حل شده باشه و میزان رضایت از سرویس رو ارزیابی کنن.
کلاهبرداری تو روز روشن:|
پس با این حساب بمونم تو پیشگامان بهتره...!
میترسم از هول حلیم بیوفتم تو دیگ مخابرات :D

• Like
کلاهبرداری تو روز روشن:|
پس با این حساب بمونم تو پیشگامان بهتره...!
میترسم از هول حلیم بیوفتم تو دیگ مخابرات :D
اگر مثل ما توی منطقه ای نیستی که تحت انحصار مخابرات باشی اصلا سمت مخابرات نیا. من خودم از سر مجبوری که چون اینجا فقط مخابرات سرویس میده ازشون سرویس گرفتم. چاره ای هم ندارم.
اسماَ این محدودیت و انحصار برداشته شده ولی هیچ شرکتی حق استفاده از سیم های تلفن مخابرات برای سرویس اینترنت رو توی منطقه ما نداره.
با شرکت های شاتل و فن اوا تماس گرفتم که سرویس بگیرم . میگن عملا ممکنه ولی باید خودشون سیم کشی کنن تا در خونه. گفتن یا یک مجموعه اپارتمانی مثلا 10 واحدی باشه و همه سرویس یه ساله بخرن تا رایگان سیم کشی کنن و یا اگر یه نفر مشترک هستم هزینه سیم کشی رو خودم بپردازم.

• Like
Reactions: vivaz360
اگر مثل ما توی منطقه ای نیستی که تحت انحصار مخابرات باشی اصلا سمت مخابرات نیا. من خودم از سر مجبوری که چون اینجا فقط مخابرات سرویس میده ازشون سرویس گرفتم. چاره ای هم ندارم.
اسماَ این محدودیت و انحصار برداشته شده ولی هیچ شرکتی حق استفاده از سیم های تلفن مخابرات برای سرویس اینترنت رو توی منطقه ما نداره.
با شرکت های شاتل و فن اوا تماس گرفتم که سرویس بگیرم . میگن عملا ممکنه ولی باید خودشون سیم کشی کنن تا در خونه. گفتن یا یک مجموعه اپارتمانی مثلا 10 واحدی باشه و همه سرویس یه ساله بخرن تا رایگان سیم کشی کنن و یا اگر یه نفر مشترک هستم هزینه سیم کشی رو خودم بپردازم.

میشه از شرکتای دیگه هم گرفت اما خرجش بالاست خیلی هم بالاست...یه آنتن ptp اگه دکل نزدیک باشه 1 تومن آب میخوره بغیر خرجهای کناره که باید براش انجام بدی

• Like
رفتم 195 شکایت نوشتم. بعد یه چیز جدید به چشمم خورد: نمایش شکایت های مردمی.https://195.ir/pages/controls/PageViewComplaint.aspx
حالا اینجا رو برین ببینین. همه از این مخابرات شاکی هستن. شکایت های ثبت شده رو نوشته. هر جا رو نگاه میکنی فقط این مخابرات لعنتی رو میبینی.

رفتم 195 شکایت نوشتم. بعد یه چیز جدید به چشمم خورد: نمایش شکایت های مردمی.https://195.ir/pages/controls/PageViewComplaint.aspx
حالا اینجا رو برین ببینین. همه از این مخابرات شاکی هستن. شکایت های ثبت شده رو نوشته. هر جا رو نگاه میکنی فقط این مخابرات لعنتی رو میبینی.
مشکلتون حل نشده هنوز؟
مخابرات ایراد زیاد داره ولی تعداد کاربراش خیلی زیاده و به طبع تعداد شکایت ها هم ازش بیشتر از شرکتای دیگه میشه.
من درخواست جمع آوری دادم از پیشگامان هفته دیگه میخوام از مخابرات دوباره بگیرم برام دعا کنید :D

مشکلتون حل نشده هنوز؟
مخابرات ایراد زیاد داره ولی تعداد کاربراش خیلی زیاده و به طبع تعداد شکایت ها هم ازش بیشتر از شرکتای دیگه میشه.
من درخواست جمع آوری دادم از پیشگامان هفته دیگه میخوام از مخابرات دوباره بگیرم برام دعا کنید :D
نه هنوز.
اگر تراکم مشتری های مخابرات توی محله تون کم باشه وضعیت بهتر هست. ولی من مرکز شهرم(میدون شهدا مشهد) اینجا تعداد کاربر شدیدا بالاست. از یه طرف دیگه هم تحت انحصار مخابرات هست و طوری نیست که بار دیتا روی چند isp تقسیم بشه.

• Like
Reactions: vivaz360
بسته های نامحدود شبانه حذف شده ؟‌
رو ایرانسل که فعلا حذف نشده.

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

ایرانسل 7 روزه فقط 50 گیگ میشه دانلود کرد.
رایتل هم یکماهه 300 گیگ.(اگه آنتن دهی خوبی داشته باشین سرعتش خیلی خوبه )
همراه اول یادم نیست.

و اگه منظورت اینترنت ثابت هست که بله حذف شدن.

ایرانسل 7 روزه فقط 50 گیگ میشه دانلود کرد.
رایتل هم یکماهه 300 گیگ.(اگه آنتن دهی خوبی داشته باشین سرعتش خیلی خوبه )
همراه اول یادم نیست.

و اگه منظورت اینترنت ثابت هست که بله حذف شدن.
ایرانسل شبانه ساعتی هم داره هر ساعت 20 گیگ میشه دانلود کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or