ایرانسل شبانه ساعتی هم داره هر ساعت 20 گیگ میشه دانلود کرد
اونو نخریدم اما 20 گیگ بای یکساعت زیاده...مگه آنتن خیلی خوبی داشته باشیم
ایرانسل شبانه ساعتی هم داره هر ساعت 20 گیگ میشه دانلود کرد
این مربوط به فن اواست. همراه با شبانه رایگان. هر طوری هم استفاده کنید تموم نمیشه.دوستان الان برای ماهی 80 تومن پر حجمترین سرویس همون 16 مگ مخابرات هست دیگه ؟!
یادمه قبلنا چقدر گلایه میکردیم که مخابرات چرا حجمش اینقدر کمه ولی الان دارم تعرفه های بقیه شرکت ها رو میبینم مخابرات بیشترین حجم رو داره میده![]()
فن آوا یادم رفته بود نگاه کنماین مربوط به فن اواست. همراه با شبانه رایگان. هر طوری هم استفاده کنید تموم نمیشه.
هنوز هم تا جایی که من میدونم مخابرات کمترین حجم رو میده.
View attachment 139580
بسته به منطقه شما داره. ولی دو سال که من از فن اوا سرویس داشتم قطعی نداشتن. ولی اوضاع پینگش تعریفی نداره. حدود 180 و اینا میچرخید. در کل همیشه فن اوا رو برای دانلود و استفاده روزمره (یوتیوب و غیره)پیشنهاد میدم. برای بازی توصیه نمیکنم.فن آوا یادم رفته بود نگاه کنمحجم های این جدول که عالیه فقط وضعیت قطعی و پینگش چجوریه ؟ البته برای بازی نمیخوام فقط تایم اوت زیاد و قطعی نداشته باشه کافیه
شرکت های دیگه مثل اسیاتک و دیده بان و.. سرویس های 16 مگ با حجم بالا رو اوردن روی بازه قیمتی 115-120 هزار
مال همراه اول هنوزم هست همین امشب استفاده کردمایرانسل 7 روزه فقط 50 گیگ میشه دانلود کرد.
رایتل هم یکماهه 300 گیگ.(اگه آنتن دهی خوبی داشته باشین سرعتش خیلی خوبه )
همراه اول یادم نیست.
و اگه منظورت اینترنت ثابت هست که بله حذف شدن.
فن آوا من داشتم.تایم اوت زیادی داره اصلا پیشنهاد نمیکنم.فن آوا یادم رفته بود نگاه کنمحجم های این جدول که عالیه فقط وضعیت قطعی و پینگش چجوریه ؟ البته برای بازی نمیخوام فقط تایم اوت زیاد و قطعی نداشته باشه کافیه
شرکت های دیگه مثل اسیاتک و دیده بان و.. سرویس های 16 مگ با حجم بالا رو اوردن روی بازه قیمتی 115-120 هزار
من دیروز مخابراتم وصل شد.قبل از این از پیشگامان و داتک و دیده بان نت هم داشتم از لحاظ کیفیت و قطعی و نویز مخابرات از همشون بهتره.البته مرکز مخابراتی هر منطقه ممکنه تجهیزاتشون فرق داشته باشه و نمیشه با قاطعیت گفت مخابرات همیشه بهتره.سر قضیه نویز و کندی سرعت و پرش لینک جالبه بدونید من اینقدر درگیر بودم با پشتیبانی isp ها که آخرسر یکی از کارمنداشون پشت تلفن اعتراف کرد که تجهیزات خود مخابرات بهتره و سرعت بالاتری ارائه میده در حد یکی دو مگ! من این حرف رو دیروز به چشم دیدم.خط من به خاطر فاصله نسبتا زیاد با مخابرات نهایت 6 مگابیت کشش داره که از دیروز که مخابرت وصل شد این رقم به 8 مگ افزایش پیدا کرد.البته من به امید سرعت بالاتر اومدم سمت مخابرات چون تو محله ما دوتا کوچه بالاتر یکی از دوستام 16 مگ کامل از مخابرات میگیره! من این موضوع رو حتما پیگیری میکنم و نتیجش رو هم اینجا اعلام میکنم.سلام. اینجا کسی مخابرات استان تهران داره ؟ من الان داشتم نگاه می کردم حجم هاش بد نیست. کیفیت و سرعتش چطوریه ؟
دستت درد نکنه ... فقط یه سوال. الان مثلا من دارم سرویس هاشو میبینم، زده 16 مگ 1 ساله حرفه ای... ماهانه 95 گیگ بین الملل... سالانه 1200 گیگ. این یعنی در ماه فقط 95 گیگ بین الملل با سرعت 16 مگ دارم ؟ یعنی حجم 95 گیگ فقط برای همون ماه هست ؟من دیروز مخابراتم وصل شد.قبل از این از پیشگامان و داتک و دیده بان نت هم داشتم از لحاظ کیفیت و قطعی و نویز مخابرات از همشون بهتره.البته مرکز مخابراتی هر منطقه ممکنه تجهیزاتشون فرق داشته باشه و نمیشه با قاطعیت گفت مخابرات همیشه بهتره.سر قضیه نویز و کندی سرعت و پرش لینک جالبه بدونید من اینقدر درگیر بودم با پشتیبانی isp ها که آخرسر یکی از کارمنداشون پشت تلفن اعتراف کرد که تجهیزات خود مخابرات بهتره و سرعت بالاتری ارائه میده در حد یکی دو مگ! من این حرف رو دیروز به چشم دیدم.خط من به خاطر فاصله نسبتا زیاد با مخابرات نهایت 6 مگابیت کشش داره که از دیروز که مخابرت وصل شد این رقم به 8 مگ افزایش پیدا کرد.البته من به امید سرعت بالاتر اومدم سمت مخابرات چون تو محله ما دوتا کوچه بالاتر یکی از دوستام 16 مگ کامل از مخابرات میگیره! من این موضوع رو حتما پیگیری میکنم و نتیجش رو هم اینجا اعلام میکنم.
در کل اگر خط تلفنتون مثل من ضعیفه و نویز دارید مخابرات تو این شرایط کیفیت بهتری ارائه میده.اگر نزدیک به مرکز مخابراتی هستین و شرایط کیفی خطتون اوکی هست بهتره از شرکتای دیگه بخاطر حجم بیشتر و پشتیبانی بهتر خرید کنید.
آره دقیقا.۹۵ گیگ خیلی کمه مخصوصا با سرعت ۱۶ مگ.حجم بالارتر بگیر که به مشکل نخوریدستت درد نکنه ... فقط یه سوال. الان مثلا من دارم سرویس هاشو میبینم، زده 16 مگ 1 ساله حرفه ای... ماهانه 95 گیگ بین الملل... سالانه 1200 گیگ. این یعنی در ماه فقط 95 گیگ بین الملل با سرعت 16 مگ دارم ؟ یعنی حجم 95 گیگ فقط برای همون ماه هست ؟