Pinghint دوستان هم اگه سرويس بهتري ميشناسن معرفي كنندوستان لطفا به نفر سرویس کاهش پینگ معرفی کنه و اینکه فقط نت باید adsl باشه؟
قبلا كه پينگ داخليم زير ٥ بود پينگ اروپام زير ٨٠ بود الان كه پينگ داخليم رفته رو ١٥ اينا پينگ ٩٠ به بالا ميگيرم چه به صورت عادي چه با سرويساي كاهش پينگ اينم بگم كه اين سرويس ها يا اينكه پينگتو ٩٠ اينا نشون ميده ولي حس ميكني داري با پينگ ١٥٠ به بالا بازي ميكني حس ميكنم به خاطر tickrate سروراشونه يا به خاطر اينه كه از udp استفاده نميكنن چون وقتي از وي پي ان استفاده ميكنم و پينگ ٩٠ ميگيرم همون ٩٠ احساس ميشه كلا تفاوتا محسوسهPinghint دوستان هم اگه سرويس بهتري ميشناسن معرفي كنن
نه نميخواد حتما adsl باشه كل سرويساي كاهش پينگ و در به طور كلي همه پينگا به سروراي خارج بستگي به پينگ داخليت داره
من تاحالا ندیده بودم شرکتی پینگ داخلیش 50 باشه. اگه اوکی ای ازش بگیربا پیشگامان صحبت کردم پیام هاشو براتون میزارم
آره زنگ بزن پشتیبانیدوستان شاتل تنظیمات گیمینگ کانفیگ میکنه ؟
اگر میخوای اعصاب روانت رو به فنا بدی حتما برو مخابراتدوستان کسی تونسته vdsl بگیره؟ کیفیتش چطوره؟
بنظرتون من پیشگامان تخلیه کنم برم مخابرات؟
کشش خط من پایینه و نزدیک 8 مگه.فکر کنم مخابرات سرعت بالاتری رو بده
از وضعیت داغون پشتیبانی مخابرات خبر دارم خودم چندسال مشترکش بودم و به سختی تونستم تخلیه کنم و مشترک isp خصوصی بشم.ولی اون زمان دلیل اصلی تعویض اینترنتم بخاطر قیمت و حجم بود نه پشتیبانی ولی الان همه شرکتای خصوصی گرونتر از مخابرات سرویس میدن.یه موضوع دیگه هم که منو وسوسه کرد که برم مخابرات رفیقم هست که خونشون سه تا کوچه با من فاصله داره و تازه از مخابرات سرویس گرفته با این تفاوت که اون تونسته ۱۶ مگ رو کامل از مخابرات بگیره ولی من نهایت کشش خطم ۷ مگابیته(سیمکشی تلفن هم عوض کردم و از سر خط یسره وصل کردم به مودم و مودمم ایسوس n14u b1 هست)اگر میخوای اعصاب روانت رو به فنا بدی حتما برو مخابرات
ولی در کل ADSL هر جا و هر منطقه کیفیتش فرق داره
حالا اگر رفتی مخابرات و خوب بود که هیچی
ولی اگر رفتی و مشکل داشتی یا ساپورت میخواستی، روی هیچیش حساب باز نکن که از لحاظ پشتیبانی فاجعس