بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فن آوا استان فارس تایم اوت شدید افت سرعت اصلا یه وضعیه :)))

درخواست جمع آوری دادم برم پیشگامان ببینیم چه طوره

کسی از پینگ پیشگامان خبر داره استان فارس؟

دوستان لطفا به نفر سرویس کاهش پینگ معرفی کنه و اینکه فقط نت باید adsl باشه؟
Pinghint دوستان هم اگه سرويس بهتري ميشناسن معرفي كنن
نه نميخواد حتما adsl باشه كل سرويساي كاهش پينگ و در به طور كلي همه پينگا به سروراي خارج بستگي به پينگ داخليت داره

• Like
Reactions: Destro
من خودم
Pinghint دوستان هم اگه سرويس بهتري ميشناسن معرفي كنن
نه نميخواد حتما adsl باشه كل سرويساي كاهش پينگ و در به طور كلي همه پينگا به سروراي خارج بستگي به پينگ داخليت داره
قبلا كه پينگ داخليم زير ٥ بود پينگ اروپام زير ٨٠ بود الان كه پينگ داخليم رفته رو ١٥ اينا پينگ ٩٠ به بالا ميگيرم چه به صورت عادي چه با سرويساي كاهش پينگ اينم بگم كه اين سرويس ها يا اينكه پينگتو ٩٠ اينا نشون ميده ولي حس ميكني داري با پينگ ١٥٠ به بالا بازي ميكني حس ميكنم به خاطر tickrate سروراشونه يا به خاطر اينه كه از udp استفاده نميكنن چون وقتي از وي پي ان استفاده ميكنم و پينگ ٩٠ ميگيرم همون ٩٠ احساس ميشه كلا تفاوتا محسوسه

كس ديگه اي هم اينترنتش (adsl يا وايرلس) معمولا بعد از ساعت ٧ شب تا ٢ اينا خراب ميشه؟ اينجوري كه هر دو سه دقيقه يكبار پينگش بره بالاي ٥٠٠ با تايم اوت زياد بعدش دوباره برگرده حالت عاديش؟ در حالي كه اينترنت گوشي اين مشكلا رو نداره!

های وب من از دیشب رسما دایال آپ شده
سرعت دانلود 5 کیلوبایت
یه صفحه رو به زور باز میکنه
زنگ زدم الان 71 نفر تو صف انتظار بودن
یارو میگه من مسئول پشتیبانی نیستم بهتون زنگ میزنن، چون الان استفاده رفته بالا اینطوری شده...
واقعا قانع ام کرد

دوستان کسی تونسته vdsl بگیره؟ کیفیتش چطوره؟
بنظرتون من پیشگامان تخلیه کنم برم مخابرات؟
کشش خط من پایینه و نزدیک 8 مگه.فکر کنم مخابرات سرعت بالاتری رو بده

دوستان کسی تونسته vdsl بگیره؟ کیفیتش چطوره؟
بنظرتون من پیشگامان تخلیه کنم برم مخابرات؟
کشش خط من پایینه و نزدیک 8 مگه.فکر کنم مخابرات سرعت بالاتری رو بده
اگر میخوای اعصاب روانت رو به فنا بدی حتما برو مخابرات
ولی در کل ADSL هر جا و هر منطقه کیفیتش فرق داره
حالا اگر رفتی مخابرات و خوب بود که هیچی
ولی اگر رفتی و مشکل داشتی یا ساپورت میخواستی، روی هیچیش حساب باز نکن که از لحاظ پشتیبانی فاجعس

اگر میخوای اعصاب روانت رو به فنا بدی حتما برو مخابرات
ولی در کل ADSL هر جا و هر منطقه کیفیتش فرق داره
حالا اگر رفتی مخابرات و خوب بود که هیچی
ولی اگر رفتی و مشکل داشتی یا ساپورت میخواستی، روی هیچیش حساب باز نکن که از لحاظ پشتیبانی فاجعس
از وضعیت داغون پشتیبانی مخابرات خبر دارم خودم چندسال مشترکش بودم و به سختی تونستم تخلیه کنم و مشترک isp خصوصی بشم.ولی اون زمان دلیل اصلی تعویض اینترنتم بخاطر قیمت و حجم بود نه پشتیبانی ولی الان همه شرکتای خصوصی گرونتر از مخابرات سرویس میدن.یه موضوع دیگه هم که منو وسوسه کرد که برم مخابرات رفیقم هست که خونشون سه تا کوچه با من فاصله داره و تازه از مخابرات سرویس گرفته با این تفاوت که اون تونسته ۱۶ مگ رو کامل از مخابرات بگیره ولی من نهایت کشش خطم ۷ مگابیته(سیمکشی تلفن هم عوض کردم و از سر خط یسره وصل کردم به مودم و مودمم ایسوس n14u b1 هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or