پارس افتضاحهاقایون من نتم داتک بود که بدون خبر ورداشتن حجم رو کم کردن، میخوام عوض کنم سرویس گیم پارس آنلاین چطوره، شاتل چی هنوز باید مودم های زایکسل رو بزور بخریم ازشون؟
پارس افتضاحهاقایون من نتم داتک بود که بدون خبر ورداشتن حجم رو کم کردن، میخوام عوض کنم سرویس گیم پارس آنلاین چطوره، شاتل چی هنوز باید مودم های زایکسل رو بزور بخریم ازشون؟
من خوادم وايرلس از شبديز دارم قبل از اسفند پينگ داخليم زير ٥ بود و به اوپام ٦٠-٧٠ اينا بدون هيچ پكت لاس و نوسان پينگ ولي الان پينگ داخليم ١٥-٢٠ عه و پينگ اروپام ٩٠-١١٠ اينا با بالاي ٥ درصد پكت لاس و اينكه هر چند دقيقه يكبار به مدت ١٠ تا ٣٠ ثانيه پينگم ميره رو ٤٠٠ ٥٠٠ بعد برميگرده رو همون ١٠٠ اينا ميخواستم ببينم وضع سرويس شاتل هم همينهوایرلس کلا پینگش بالاست به دلایل بسیار متعدد
تعرفه ها با ADSL یکیه
با این پینگ بگیرد 185.98.113.113 ببیند پینگ چنده ؟سلام دوستان پمن سرویس کاهش پینگ خریدم بعد میگه که پینگ داخلی مودم خیلی بالاست بین ۳۵-۳۷
چکار باید بکنم پینگ داخلیم بیاد پایین
یعنی من همین که اینترنت بیاد برای کنسولم ۳۵ میل تاخیر دارم باقی موارد که بماند
با ریست کردن مودم درست نمیشه ایا؟
با این پینگ بگیرد 185.98.113.113 ببیند پینگ چنده ؟
پینگ داخلی هم منظور از کامپیوتر تا نزدیکترین سرور داخل کشور نه اون چیزی که شما فکر میکند
زنگ بزنید از همونجای که اینترنت گرفتین بکید حالت Fast یا گیمینگ رو فعال کنند براتون بعد پینگ داخلی تون میاد پایینداداش گرفتم میانگین ۳۶ میده
پارس آنلاین اگه خواستی بگیری الکی این سرویس هایی که زده ویژه بازی های آنلاین و گرونتره رو نگیر هیچ فرقی با حالت عادی نداره رو سرویس های عادیش هم میشه سرویس گیم فعال کرداقایون من نتم داتک بود که بدون خبر ورداشتن حجم رو کم کردن، میخوام عوض کنم سرویس گیم پارس آنلاین چطوره، شاتل چی هنوز باید مودم های زایکسل رو بزور بخریم ازشون؟
pingpass / pingserviceسلام به همگی.میدونن جاش اینجا نیست ولی خب جای دیگه ای رو تو تایپیک پیدا نکردم که بپرسم. کسی سرویس کاهش پینگ و چیز پی ان خوب میشناسه بهم معرفی کنه. قبلا از گاد پینگ میگرفتم که جدیدا هم افزایش قیمت داده هم سرویس هاش رو محدودیت حجمی کرده.
چیه اینترنت دانشگاه شریفه خاصش میکنه ؟
نمیدونم والاچیه اینترنت دانشگاه شریفه خاصش میکنه ؟
policy روش اعمال نشده ؟ دقیقا چیکار کردن ؟