بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پتانسیل نت ایران

s2t_ei.jpg

سرور eu west رینبو هست و پینگ ثابت 64 بود این نبود که یه لحظه بیاد روی 64 (اینترنت هم ftth مخابرات هست)...
یعنی اگر بخوان میتونیم پینگ 60 با اروپا داشته باشیم ولی انگار نه انگار ...

134637

پتانسیل بالاتری هم داره

دوستان این اینترنت من چند وقته فاجعه شده سرعتش؛ حالا اون به کنار دائما قطعی داره دیگه دیوانه کرده ما رو
من از های وب میگیرم(شرق تهرانیم) و اخیرا دیگه سرعت دانلودم اومده زیر 100kb/s و با قطعی های مداوم ( در حالی که سرویس 2 مگ می گیرم )
بهشون هم زنگ میزنم میگن خط تون نویز داره و این حرفا
حالا قبلا لااقل رو 200kb/s بود و قابل تحمل تر( تازه اون موقع هم این نویز رو می گفتن حالا راست و دروغش دیگه در حیطه ی دانش من نیست متاسفانه)
الان واقعا موندم چی کار کنم؛ نویز خط رو هم که نمیشه بدبختی درست کرد... نمیان سیم تلفن ها رو عوض کنن که به خاطر نویز خط ما
تنها راهی که به ذهنم اومده عوض کردن سرویس و رفتن سمت td-lte و ایناست...
اگر سرویس دهنده خوبی یا راهکار خوبی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید

• Like
Reactions: pbgame
دوستان این اینترنت من چند وقته فاجعه شده سرعتش؛ حالا اون به کنار دائما قطعی داره دیگه دیوانه کرده ما رو
من از های وب میگیرم(شرق تهرانیم) و اخیرا دیگه سرعت دانلودم اومده زیر 100kb/s و با قطعی های مداوم ( در حالی که سرویس 2 مگ می گیرم )
بهشون هم زنگ میزنم میگن خط تون نویز داره و این حرفا
حالا قبلا لااقل رو 200kb/s بود و قابل تحمل تر( تازه اون موقع هم این نویز رو می گفتن حالا راست و دروغش دیگه در حیطه ی دانش من نیست متاسفانه)
الان واقعا موندم چی کار کنم؛ نویز خط رو هم که نمیشه بدبختی درست کرد... نمیان سیم تلفن ها رو عوض کنن که به خاطر نویز خط ما
تنها راهی که به ذهنم اومده عوض کردن سرویس و رفتن سمت td-lte و ایناست...
اگر سرویس دهنده خوبی یا راهکار خوبی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
من دردتو خوب میفهمم رفیق
td lte نداشتم شنیدم اگر خوب در منطقه ای که هستی آنتن بده و تحت پوشش باشه جواب میده و چه بسی عالی هم هست که من نتونستم بگیرم
مجبور شدم p2p بگیرم از شاتل که فکر کنم الان هزینه بر باشه با شرایط اقتصادی فعلی

• Like
Reactions: a2010
آقا من فن آوا دارم، این وضعیت نتمه! پکت لاس بیچاره کرده! گاهی بدتر از اینم می شه! سیم کشی رو عوض کردم، تاثیری نداشت! زنگ هم که می زنی، می گه منطقه شما شرایطش اینه! در حالی که همسایه بغلیم آسیاتک داره، سـه روزه دارم پینگ می گیرم باهاش، خـــداوکیلی حتی یک درصد پکت لاس نداشت!!! :| یکی از بچه محلام هم فن آوا داره، شرایطش مثل منه! :|
134963

پتانسیل نت ایران

s2t_ei.jpg

سرور eu west رینبو هست و پینگ ثابت 64 بود این نبود که یه لحظه بیاد روی 64 (اینترنت هم ftth مخابرات هست)...
یعنی اگر بخوان میتونیم پینگ 60 با اروپا داشته باشیم ولی انگار نه انگار ...
من تا چن ماه پيش شاتل داشتم 70 بود .رينبو خيلي اوكي بود
الان اومدم مخابرات شده 115 تا 130 :|:|

اقایون من نتم داتک بود که بدون خبر ورداشتن حجم رو کم کردن، میخوام عوض کنم سرویس گیم پارس آنلاین چطوره، شاتل چی هنوز باید مودم های زایکسل رو بزور بخریم ازشون؟

نت من منفجر شده! آسیاتک
یه مدت بود مثلا میبینی پینگ 4.2.2.4 حدود 105 هست، میری تو رینبو، مچ که وصل میشی پینگ 200-300 :|
الان کلا 4.2.2.4 پینگ نمیده دیگه! همش تایم اوت، نصف سایتا هم باز نمیشن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or