بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان با نت 8 مگ (طبیعتا 1 مگ دانلود) میشه فول اچ دی بصورت لایو تماشا کرد؟ توییچ و یوتیوب بیشتر منظورمه.
دلیل اینکه اینجا میپرسم اینه که سرعت دانلود من حداکثر 1.2 هست ولی میتونم توییچ فول اچ دی ببینم در حالی که خب اونموقعی که شاتل داشتم با همین سرعت نمیتونستم. میخوام بدونم آیا چیز دیگه ای بجز سرعت دخیل هست؟ یا ممکنه اصلا سرعت دانلودم از چیزی که دانلود منیجر نشون میده بیشتر باشه؟

Sent from my G3112 using Tapatalk
برای انلاین نگاه کردن شما باید سرعت تک کانکشنتون خوب باشه اگه با شاتل مشکل داشتین تک کانکشن ضعیف بوده

برای انلاین نگاه کردن شما باید سرعت تک کانکشنتون خوب باشه اگه با شاتل مشکل داشتین تک کانکشن ضعیف بوده
اگر تک کانکشن 1 مگ باشه آیا کافیه؟ و اینکه اگه بد باشه پشتیبانی شرکتا اهل پیگیری هستن؟

آخرین ویرایش:
سلام آقا من تا ۱۵ اسفند ۹۸ پارس آنلاین داشتم پینگش عالی بود ۹۰ تو کالاف و خیلی خوب بود ولی دانلودش خیلی کم شده بود ولی اینستارو باز میکرد نمیدونم چرا الان آسیاتک دارم اصلا راضی نیستم پینگ ۱۸۰ میده و خیلی بده اگه کسی پارس داره الان یه تست بگیره ببینه سرعتش درست شده دوباره پارس آنلاین بگیرم مرسی

من یک ماه قبل پارس آنلاین داشتم خوب بود از بعد از ۱۵ اسفند خیلی بد سد پینگش خوب بود ولی سرعت دانلود بد بود تو تست و اینستا درست بود تو دانلود صفر میخام بدونم چه شرکتی رو بهم پیشنهاد میکنین الان برگردم پارس آنلاین یا پیشگامان

سلام

پیشنهاد من برای اینترنتی که برای بازی کردن نیاز دارید استفاده از خطهای ایرانسل/همراه اول (بسته به منطقه ای که هستید) و خرید بسته های اینترنتی و هات اسپات کردن گوشیه

اینترنت مودم خونه رو هم بزارید برای کارهای دیگه (چرخیدن تو نت، دانلود و..)

• Like
Reactions: dr.ice
گویا یابوی جوان باز دوباره گفته که نت رایگان بدن، که خداروشکر بالا دستیاش مخالفت کردن و قضیه کنسل شده.
قشنگ معلوم شد کیفیت و نظر مردم به چپشه و فقط دنبال اسم در کردنه که بگن فلان وزیر نت مجانی داد! وگرنه قطعا فهمیده بخاطر 100 گیگ قبلیش چه بلایی سر سرعت و کیفیت و پینگ اومد ولی به تخمشه MJ جوان :)

سلام دوستان .
من می خواهم مودم TD LTE ایرانسل بگیرم که نت تایپ 3 ارائه میده .
سوالم اینکه نت تایپ 3 فقط روی کنسول تاثیر میزاره یا pc هم هست ؟!
اگه هست ، میشه با وصل شدن به vpn تغییرش داد؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید

این ایرانسل چرا بی خبر گرون کرد LTE رو یهو؟ 100 گیگ "هدیه" دادن، حالا از اونور هم حجما رو کم کردن و هم قیمتا رفته بالا.

ISPهای دیگه هم همینطور شده؟

سلام آقا من تا ۱۵ اسفند ۹۸ پارس آنلاین داشتم پینگش عالی بود ۹۰ تو کالاف و خیلی خوب بود ولی دانلودش خیلی کم شده بود ولی اینستارو باز میکرد نمیدونم چرا الان آسیاتک دارم اصلا راضی نیستم پینگ ۱۸۰ میده و خیلی بده اگه کسی پارس داره الان یه تست بگیره ببینه سرعتش درست شده دوباره پارس آنلاین بگیرم مرسی
اسیاتک اگه مشکل پینگ داری زنگ برن بگو برات سرویس گیمینگ رو فعال کنه پینگت میاد زیر ۹۰.اگه گفت سرویس گیمینگ نداریم فحش بکش و تحدید کن که جمع میکنی خط رو چون مثل سگ دروغ میگن مثل اینکه این سرویس براشون هزینه داره واسه همه فعال نمیکنن من خودم الان دارم استفاده میکنم پینگ فوق العادست تو رینبو و فورتنایت پینگ زیر ۸۰ هست اکثرا

• Smile
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or