بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی اینجا پیشگامان داره ؟ وضعیت پینگو تایم اوتش (قبل این 100 گیگ ) چطور بود ؟
احتمالا بعد عید isp عوض کنم
دیده بان نت 2روز پیش خواستم تمدید کنم دیدم زده 8 مگ 40 گیگ 55 تومن :| تا ماه پیش 1000 گیگ 55 تومن بود که اون 1000 گیگو کردن 81 تومن
آخه انصافا چه فکری پیش خودشون کردن 40 گیگ واسه 8 مگ آخه ؟ به کجای آدم میرسه ؟
پیشگامان تا دو هفته پیش تو مشهد که بودم خوب بود و نه مشکل پینگ داشت نه پکت لاس نه سرعت، الانشو نمیدونم چون قرنطینه ام تو روستا با نت داغون مخابرات :D
شما چند مگ داری
فکر کنم بیشترین حجمو الان پیشگامان میده البته مطمئن نیستم ولی ما چون در ماه یه 200 250 گیگی مصرف داریم واسه همین میخوام حجم زیاد باشه که نگران نباشم تموم بشه.
و اینکه گفتی سرعت رو باز میزارن یعنی من 8 مگ یا 4 مگ بگیرم تا 16 مگ باز میزارن؟
یه سوال دیگه :) اگر حجم تموم بشه سرعت کم میکنن یا قطع میکنن؟ تا حالا شده برای شما؟ اگه شده چقدر کم میکنن؟
شرمنده سوالا زیاد شد
اگه بالا 250 گیگ مصرف داری یک Vip داره 350 گیگ 66 تومن خودم همونو میگیرم 8 مگابیته اما برا من تا 12 فیکس بازه حالا نمیدونم ممکنه اگه خط بیشتر بکشه بیشتر هم بره.
اگه همین طرحو میخوای بگیری خوبه اما بقیه طرحا عادیش تعریفی نداره 8 مگابیت عادیش 80 گیگه (همه البته همین داغونن تقریبا) ولی فعلا Vip ـیش خوبه.

--------
دوستان میگن 100 گیگ تمدید شده واسه یک هفته دیگه واسه مخابراتم تمدید شده؟ تازه خوشحال بودم خلاص میشیم یکم نتا بهتر بشه عید :(( الان Apex یکم اومدم بزنم یک پکت لاسی داشت کل سرور تلپورت میشدن دور مپ :| بماند که پینگم بالا 180 بود.

• Like
Reactions: omid_13
پیشگامان تا دو هفته پیش تو مشهد که بودم خوب بود و نه مشکل پینگ داشت نه پکت لاس نه سرعت، الانشو نمیدونم چون قرنطینه ام تو روستا با نت داغون مخابرات :D

اگه بالا 250 گیگ مصرف داری یک Vip داره 350 گیگ 66 تومن خودم همونو میگیرم 8 مگابیته اما برا من تا 12 فیکس بازه حالا نمیدونم ممکنه اگه خط بیشتر بکشه بیشتر هم بره.
اگه همین طرحو میخوای بگیری خوبه اما بقیه طرحا عادیش تعریفی نداره 8 مگابیت عادیش 80 گیگه (همه البته همین داغونن تقریبا) ولی فعلا Vip ـیش خوبه.
آهان
الان دوباره سایتش رو نگاه کردم، فکر کنم اون 350 گیگیش رو حذف کردن دیروز نگاه کردم بودا.
الان یدونه برونزی داره و نقره ای

• Wow
Reactions: majidred2011
آهان
الان دوباره سایتش رو نگاه کردم، فکر کنم اون 350 گیگیش رو حذف کردن دیروز نگاه کردم بودا.
الان یدونه برونزی داره و نقره ای
:| :| :|
الان چک کردم، همون 66 تومنیه رو کردن 180 گیگ :| حتی طرحا عادیشم که پایین آوردن 8 مگ 50 تومنو کردن 40 گیگ :|
افتضاح یعنی.
الان های وب فقط مونده که تغییر نداده، 50 تومن 210 گیگ اما چون اینجا صدبار پرسیدم در مورد پینگش و هیچکس جواب نداد طرفش نرفتم :دی

• Sad
Reactions: omid_13
پارس انلاین چطور میشه 100 گیگو غیر فعال کرد؟
هیچ جوره نمیشه ینی یه روز نذاشتن نت ادم درست باشه ها
برداشتن تا هفتم تمدیدش کردن دوباره گند خورد تو پینگ رفت
آخه کجاااااای دنیا نت زوری میکنن تو پاچه ادم اونم با سرعت مضخرف رایگان نخواستیم بذارید همون سرویس خودمو مثل ادم استفاده کنم:Crying1:

• Like
Reactions: Persona.Q
حالا نمیدونم پارس انلاین وضعیتش چجوریه اما این گند خوردن تو سرعت و پینگ فک نکنم ربطی به فعال بودن 100 گیگ داشته باشه.
من مخابرات بعد از اینکه 100 گیگو بدن طرح گرفتن و به من اصلا 100 گیگو ندادن اما مثل بقیه افتضاحه وضعیتم، قشنگ معلومه تا خرخره پهنا باند داره استفاده میشه که اینطوریه ساعت 2-3 شب که همه میخوابن وضعیت نرمال تر میشه و پکت لاس میره و پینگم ثابت میشه.
شاتل تمدید نکرد ۱۰۰ گیگ و سرعت نت من از روز اولم بهتر شده الان ، پهنای باند نیست مشکل ، هر کی ۱۰۰ گیگو بده یوزرارو محدود می کنه نتونن خوب استفاده کنن . چیزی که ما دو هفتست می‌گیم و یه سری بی سواد گوش نکردن ! اون اقایون بی سواد الان بیان بگن اگه مشکل پهنای باند بوده چرا شاتل الان با سرعت نور داره دانلود انجام می شه ؟ اون بابایی که میاد توییت اذری جهرمی نشون می ده بیاد اعتراف کنه سوادش کمه !

شاتل تمدید نکرد ۱۰۰ گیگ و سرعت نت من از روز اولم بهتر شده الان ، پهنای باند نیست مشکل ، هر کی ۱۰۰ گیگو بده یوزرارو محدود می کنه نتونن خوب استفاده کنن . چیزی که ما دو هفتست می‌گیم و یه سری بی سواد گوش نکردن ! اون اقایون بی سواد الان بیان بگن اگه مشکل پهنای باند بوده چرا شاتل الان با سرعت نور داره دانلود انجام می شه ؟ اون بابایی که میاد توییت اذری جهرمی نشون می ده بیاد اعتراف کنه سوادش کمه !
اقا خوب زوریه چکار کنیم غیر فعالم نمیشه

اقا خوب زوریه چکار کنیم غیر فعالم نمیشه
من نگفتم کاری کنید . می‌گم یه سری میان دفاع می کنن که نه ربطی به شرکت ها نداره پهنای باند کم اورده اونا بیان اینجا الان اعتراف کنن اشتباه می کردن سوادشون کم بوده در این زمینه ! از ماست که برماست!

• Like
Reactions: Persona.Q
می‌گم یه سری میان دفاع می کنن که نه ربطی به شرکت ها نداره پهنای باند کم اورده اونا بیان اینجا الان اعتراف کنن اشتباه می کردن سوادشون کم بوده در این زمینه ! از ماست که برماست!

سخت نگیر، میدونم کیو میگی از این آدما زیاد به پستمون میخوره متاسفانه

به نظرتون اگه این صد گیگ و دان کنیم تموم بشه نت به حالت قبل برمیگرده؟
چون من بر خلاف پیتگ نمیدونم چرا سرعت دانلودم پایین نیومده رو 700 کیلوبایته
بذاریم دانلود شه 65 گیگش مونده فوقش تا فردا همین وقت طول میکشه ولی تموم میشه دیگه

به نظرتون اگه این صد گیگ و دان کنیم تموم بشه نت به حالت قبل برمیگرده؟
چون من بر خلاف پیتگ نمیدونم چرا سرعت دانلودم پایین نیومده رو 700 کیلوبایته
بذاریم دانلود شه 65 گیگش مونده فوقش تا فردا همین وقت طول میکشه ولی تموم میشه دیگه
اونم تموم کنی 100 گیگ دیگه بهت میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or