سلام..سرعتو ولش..بگو نتت چیه؟ پینگت چنده با 4.2.2.4؟نتو امروز تمدید کردم همونجوری خوب موندش اون صد گیگه حذف شده انگار چون سرعتم مثل قبل خوب شده
خدا کنه همینجوری بمونه دوباره وزیر جوان از بیکاری واس خودش طرح نده بیرون
View attachment 132701
مثل این که همه شرکت ها زیر بار تز این احمق نرفتن خدارو شکر و از فردا ممکنه نت بعضی شرکت ها اوکی بشه و وضعیت بهتر بشه.پینگ ۳۵۰ رو تجربه نکرده بودم که به لطف دوستان امروز تجربه شد...
الان همون پینگ ۱۵۰ که یه روزی ازش گله میکردم شده آرزو.
وقتی شب میخوابی صب بلند میشی رو هوا طرح میدی همین میشه![]()
پینگ من حدود 80 اینا بود از نظر پینگ و تایم اوت وضعیت خوبی داشت فقط سرعتش مثلا یکی دوساعت تو روز قفل میشد رو 500 که خب میخواستم پیگیری کنم که این مشکلات پیش اومد. ولی بنظرم اگه 8 مگ میخای بخری پیشگامان نخر من بخاطر این میخرم که سرعت رو باز میزارن و 16 هم گرونه -_-کسی اینجا پیشگامان داره ؟ وضعیت پینگو تایم اوتش (قبل این 100 گیگ ) چطور بود ؟
احتمالا بعد عید isp عوض کنم
دیده بان نت 2روز پیش خواستم تمدید کنم دیدم زده 8 مگ 40 گیگ 55 تومنتا ماه پیش 1000 گیگ 55 تومن بود که اون 1000 گیگو کردن 81 تومن
آخه انصافا چه فکری پیش خودشون کردن 40 گیگ واسه 8 مگ آخه ؟ به کجای آدم میرسه ؟
شما چند مگ داریپینگ من حدود 80 اینا بود از نظر پینگ و تایم اوت وضعیت خوبی داشت فقط سرعتش مثلا یکی دوساعت تو روز قفل میشد رو 500 که خب میخواستم پیگیری کنم که این مشکلات پیش اومد. ولی بنظرم اگه 8 مگ میخای بخری پیشگامان نخر من بخاطر این میخرم که سرعت رو باز میزارن و 16 هم گرونه -_-
Sent from my G3112 using Tapatalk
من اول اون 100 گیگ رو فعال کردم بعد که دیدم داغونه غیر فعالش کردم . وضعیتم برگشت مثل قبل تا دیروز که دوباره رید . الان باز بهتر شده .از اون موقعی که این بسته ۱۰۰ گیگی لعنتی رو دادن، دارم هر چی فیلم، بازی و سریال هست دانلود می کنم تا از این وضعیت مسخره دربیام.
شاید بعضی هاتون بگید که WTF و این حرفت چه ربطی دارهولی من خیلی ها رو دیدم که وضعیت اینترنت ثابتشون (اونایی که بسته ۱۰۰ گیگی
رو فعال نکردن) عین روال قبل (کلا راضی بودن) بوده.
من اول اون 100 گیگ رو فعال کردم بعد که دیدم داغونه غیر فعالش کردم . وضعیتم برگشت مثل قبل تا دیروز که دوباره رید . الان باز بهتر شده .
الان ok شده ؟دیروز مودم ایرانسلمو فروختم و یه مودم همراه اول گرفتم.
الان ok شده ؟
شما چند مگ داری
فکر کنم بیشترین حجمو الان پیشگامان میده البته مطمئن نیستم ولی ما چون در ماه یه 200 250 گیگی مصرف داریم واسه همین میخوام حجم زیاد باشه که نگران نباشم تموم بشه.
و اینکه گفتی سرعت رو باز میزارن یعنی من 8 مگ یا 4 مگ بگیرم تا 16 مگ باز میزارن؟
یه سوال دیگهاگر حجم تموم بشه سرعت کم میکنن یا قطع میکنن؟ تا حالا شده برای شما؟ اگه شده چقدر کم میکنن؟
شرمنده سوالا زیاد شد