بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نتو امروز تمدید کردم همونجوری خوب موندش اون صد گیگه حذف شده انگار چون سرعتم مثل قبل خوب شده
خدا کنه همینجوری بمونه دوباره وزیر جوان از بیکاری واس خودش طرح نده بیرون8-|
FIFA 20 FUT Rivals (In Menus).jpg

نتو امروز تمدید کردم همونجوری خوب موندش اون صد گیگه حذف شده انگار چون سرعتم مثل قبل خوب شده
خدا کنه همینجوری بمونه دوباره وزیر جوان از بیکاری واس خودش طرح نده بیرون8-|
View attachment 132701
سلام..سرعتو ولش..بگو نتت چیه؟ پینگت چنده با 4.2.2.4؟

سلام..سرعتو ولش..بگو نتت چیه؟ پینگت چنده با 4.2.2.4؟
سلام نتم به قول بچه ها پارس افلاینه
پینگ با این ای پی که گفتی خیلی بالاست رو 160 الی 170 میچرخه ولی تو بازی فیفا پینگ بین 50 الی 70
توفورتنایت هم بین60 الی 65

• Like
Reactions: Persona.Q
پینگ ۳۵۰ رو تجربه نکرده بودم که به لطف دوستان امروز تجربه شد...
الان همون پینگ ۱۵۰ که یه روزی ازش گله میکردم شده آرزو.
وقتی شب میخوابی صب بلند میشی رو هوا طرح میدی همین میشه :|:|:|:|
مثل این که همه شرکت ها زیر بار تز این احمق نرفتن خدارو شکر و از فردا ممکنه نت بعضی شرکت ها اوکی بشه و وضعیت بهتر بشه.

• Like
Reactions: master_hate
کسی اینجا پیشگامان داره ؟ وضعیت پینگو تایم اوتش (قبل این 100 گیگ ) چطور بود ؟
احتمالا بعد عید isp عوض کنم
دیده بان نت 2روز پیش خواستم تمدید کنم دیدم زده 8 مگ 40 گیگ 55 تومن :| تا ماه پیش 1000 گیگ 55 تومن بود که اون 1000 گیگو کردن 81 تومن
آخه انصافا چه فکری پیش خودشون کردن 40 گیگ واسه 8 مگ آخه ؟ به کجای آدم میرسه ؟

کسی اینجا پیشگامان داره ؟ وضعیت پینگو تایم اوتش (قبل این 100 گیگ ) چطور بود ؟
احتمالا بعد عید isp عوض کنم
دیده بان نت 2روز پیش خواستم تمدید کنم دیدم زده 8 مگ 40 گیگ 55 تومن :| تا ماه پیش 1000 گیگ 55 تومن بود که اون 1000 گیگو کردن 81 تومن
آخه انصافا چه فکری پیش خودشون کردن 40 گیگ واسه 8 مگ آخه ؟ به کجای آدم میرسه ؟
پینگ من حدود 80 اینا بود از نظر پینگ و تایم اوت وضعیت خوبی داشت فقط سرعتش مثلا یکی دوساعت تو روز قفل میشد رو 500 که خب میخواستم پیگیری کنم که این مشکلات پیش اومد. ولی بنظرم اگه 8 مگ میخای بخری پیشگامان نخر من بخاطر این میخرم که سرعت رو باز میزارن و 16 هم گرونه -_-

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: omid_13
بریم از وزیر جوان بپرسیم ispایش کیه که پسرش با این پینگ داره CoD میزنه :|:|:|
یه ساعت پینگ خوب میشه پکت لاس فاجعه اس یه ساعت دیگه پینگ بالای ۲۰۰ پکت لاس ندارم :|
با این احتساب عید باید یه بازی آفلاین مثه دارک سولز بازی کنم و با هر بار مردن یه صلوات برای وزیر جوان بفرستم :D

پینگ من حدود 80 اینا بود از نظر پینگ و تایم اوت وضعیت خوبی داشت فقط سرعتش مثلا یکی دوساعت تو روز قفل میشد رو 500 که خب میخواستم پیگیری کنم که این مشکلات پیش اومد. ولی بنظرم اگه 8 مگ میخای بخری پیشگامان نخر من بخاطر این میخرم که سرعت رو باز میزارن و 16 هم گرونه -_-

شما چند مگ داری
فکر کنم بیشترین حجمو الان پیشگامان میده البته مطمئن نیستم ولی ما چون در ماه یه 200 250 گیگی مصرف داریم واسه همین میخوام حجم زیاد باشه که نگران نباشم تموم بشه.
و اینکه گفتی سرعت رو باز میزارن یعنی من 8 مگ یا 4 مگ بگیرم تا 16 مگ باز میزارن؟
یه سوال دیگه :) اگر حجم تموم بشه سرعت کم میکنن یا قطع میکنن؟ تا حالا شده برای شما؟ اگه شده چقدر کم میکنن؟
شرمنده سوالا زیاد شد

• Like
Reactions: Mahdi444
از اون موقعی که این بسته ۱۰۰ گیگی لعنتی رو دادن، دارم هر چی فیلم، بازی و سریال هست دانلود می کنم تا از این وضعیت مسخره دربیام.:D:|

شاید بعضی هاتون بگید که WTF و این حرفت چه ربطی داره:D ولی من خیلی ها رو دیدم که وضعیت اینترنت ثابتشون (اونایی که بسته ۱۰۰ گیگی :-& رو فعال نکردن) عین روال قبل (کلا راضی بودن) بوده.
من اول اون 100 گیگ رو فعال کردم بعد که دیدم داغونه غیر فعالش کردم . وضعیتم برگشت مثل قبل تا دیروز که دوباره رید . الان باز بهتر شده .

• Like
Reactions: Jill-Valentine
من اول اون 100 گیگ رو فعال کردم بعد که دیدم داغونه غیر فعالش کردم . وضعیتم برگشت مثل قبل تا دیروز که دوباره رید . الان باز بهتر شده .

دیروز مودم ایرانسلمو فروختم و یه مودم همراه اول گرفتم.

• Like
Reactions: Little John
شما چند مگ داری
فکر کنم بیشترین حجمو الان پیشگامان میده البته مطمئن نیستم ولی ما چون در ماه یه 200 250 گیگی مصرف داریم واسه همین میخوام حجم زیاد باشه که نگران نباشم تموم بشه.
و اینکه گفتی سرعت رو باز میزارن یعنی من 8 مگ یا 4 مگ بگیرم تا 16 مگ باز میزارن؟
یه سوال دیگه :) اگر حجم تموم بشه سرعت کم میکنن یا قطع میکنن؟ تا حالا شده برای شما؟ اگه شده چقدر کم میکنن؟
شرمنده سوالا زیاد شد

من 8 دارم. درمورد سرعت های دیگه هم مطمئن نیستم ولی خب واسه من اینطوره... حجم من تاحالا تموم نشده حقیقتش . ولی خب کیفیت سرویس پیشگامان خوب نیست زیاد

• Like
Reactions: omid_13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or