بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم فن اوا دارم.کلا نزدیگ یه ماهه زیر 170 نمیومد پینگ.دیروز دیگه زنگ زدم اتمام حجت کنم که اگه درست نمی شه درخواست تخلیه بدم که خود طرف گفت می خوای پروفایلتو بذارم رو گیم که گفتم بذار. (سرویس گیم منظورم نیستا) حالا پینگ رو 130 ایناست ولی دانلود یه مقدار اومده پایین و حس می کنم پکت لاستم زیاد شده.چند دست فیفا زدم یه کم بهتر شده بود.پینگ گوگلم 45 ایناست و داخلی زیر 20 شده.حالا از دیشب EA وصل نمی شه تا الان! نمی دونم ربطی به اون داره یا نه! EA کسی مشکل داره؟ البته تو ایکس باکس

دوستان کسی اینجا های وب داره چندتا سوال دارم در موردش ؟

من های وب دارم، کرج.

حدود یک هفته است که قطعی دارم و شبا هم پینگ میره بالا، سرعت هم میاد پایین.
الان پینگم با 4.2.2.4 روی 320 اینا است، سرعتم هم میانگین 250.
معلوم نیست چه اتفاقی افتاده :|

دوستان کاهش سرعت هم دارین؟ سرعت من از سرور های خارجی شده 400 کیلوبایت :| پشتیبانی هم که طبق معمول میگه اختلاله. شکایت بزنم 195؟
پیشگامان اراک
وضعیت پیشگامان اصلا خوب نیست درخواست تخلیه بدید. وضع من تو تهران هم همینه.
بابا همه خراب شدن فقط پیشگامان نیست، همین تاپیکو چک کنین تو این یک ماه چقد در این مورد حرف زدن.
من پیشگامان مشهد سرعتم مثل همیشه خوبه مشکلی که این چند وقت ایجاد شده پینگ داغون هست، بدون وی پی ان تا 185 میره بالا با چیز پی ان آلمان میشه 107:| و چیز پی انا هم واسم خیلی سخت کانکت میشن و اذیت میکنن مثل زمانی که پورتا رو بسته بودن! کلا نتا معلوم نیست چه مرگشه این چند وقت.
گفتن که سر کرونا مردم نشستن تو خونه برا همین پهناباند کم اومده اینقد نامتعادل شده اما کی میدونه دلیل اصلی چیه.

آقا كسي اينجا تو كرج اينترنت وايرلس از شبديز داره؟
من هميشه پينگ به اروپام ٧٠ اينا بود بدون پكت لاس الان نزديك ١٠ روزي ميشه از ١٠٠ پايين تر نمياد با ١٠٪؜ پكت لاس پينگ داخليمم كه هميشه زير ٥ بود الان بين ١٥ تا ٢٠. اينم بگم سرعتمم از ٤٠-٥٠ مگ اومده رو ٥-٦ اينا
بقيه دوستان هم پينگ و سرعت ايناشون همينجوري شده؟

• Like
Reactions: DAT 47
اينم
من هميشه پينگ به اروپام ٧٠ اينا بود بدون پكت لاس الان نزديك ١٠ روزي ميشه از ١٠٠ پايين تر نمياد با ١٠٪؜ پكت لاس پينگ داخليمم كه هميشه زير ٥ بود الان بين ١٥ تا ٢٠. اينم بگم سرعتمم از ٤٠-٥٠ مگ اومده رو ٥-٦ اينا
اينم يادم رفت بگم قبل با v..n پينگم ٥ تا ١٠ تا هم كم ميشد بدون اينكه پكت لاس بده ولي الان ١٠ ٢٠ تا زياد ميشه با پكت لاس فراوان (از nord..pn استفاده ميكنم)

من های وب دارم، کرج.

حدود یک هفته است که قطعی دارم و شبا هم پینگ میره بالا، سرعت هم میاد پایین.
الان پینگم با 4.2.2.4 روی 320 اینا است، سرعتم هم میانگین 250.
معلوم نیست چه اتفاقی افتاده :|
ممنون میشه ایدی تلگرام رو بدین اونجا با هم صحبت کنیم

• Like
منم کرجم همین مشکل و دارم ولی از یه شرکت دیگه
صحبتی که با پشتیبانی فنی شرکت کردم گفتن که پهنای باند به شدت کم امده و از نیمه دوم اسفند بهتر میشه
جالبی موضوع اینیه که با فندوق شکن نتم خیلی استیبل تر میشه هرچند وصل شدن به همین فندوق شکن زحمت زیادی میخواد

نمیدونم اوضاع نت کشور اینقد داغونه یا فقط پیشگامان این شکلی شده.

سرویس 8 مگ هست که تو مودم هم همینو نوشته ولی در عمل از سرورهای داخلی تقریبا 5-6 مگابیت دانلود میکنه از سرورهای بین الملل هم با نوسانات شدید بین 100 کیلوبایت الی 400-500 کیلوبایت دانلود میکنه ...

• Like
Reactions: Mahdi444
صحبتی که با پشتیبانی فنی شرکت کردم گفتن که پهنای باند به شدت کم امده و از نیمه دوم اسفند بهتر میشه
جالبی موضوع اینیه که با فندوق شکن نتم خیلی استیبل تر میشه هرچند وصل شدن به همین فندوق شکن زحمت زیادی میخواد
از چه فتدوق شكني استفاده ميكني؟

• Like
هميشه يه بهونه دارن واسه گفتن به منم يكي از پشتيبانا همينو گفت. تا موقعي كه ADSL داشتم ميگفتن رو خط نويز هست و سيم كشي داخل ساختمون خرابه الانم كه وايرلس دارم و فاصلم تا دكلشون كمتر از يه كيلومتره و نميتونن بگن سيگنال بده و نويز هست و اين حرفا از اين بهونه ها ميارن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or