دوستان کسی اینجا های وب داره چندتا سوال دارم در موردش ؟
دوستان کاهش سرعت هم دارین؟ سرعت من از سرور های خارجی شده 400 کیلوبایتپشتیبانی هم که طبق معمول میگه اختلاله. شکایت بزنم 195؟
پیشگامان اراک
بابا همه خراب شدن فقط پیشگامان نیست، همین تاپیکو چک کنین تو این یک ماه چقد در این مورد حرف زدن.وضعیت پیشگامان اصلا خوب نیست درخواست تخلیه بدید. وضع من تو تهران هم همینه.
اينم يادم رفت بگم قبل با v..n پينگم ٥ تا ١٠ تا هم كم ميشد بدون اينكه پكت لاس بده ولي الان ١٠ ٢٠ تا زياد ميشه با پكت لاس فراوان (از nord..pn استفاده ميكنم)آقا كسي اينجا تو كرج اينترنت وايرلس از شبديز داره؟
من هميشه پينگ به اروپام ٧٠ اينا بود بدون پكت لاس الان نزديك ١٠ روزي ميشه از ١٠٠ پايين تر نمياد با ١٠٪ پكت لاس پينگ داخليمم كه هميشه زير ٥ بود الان بين ١٥ تا ٢٠. اينم بگم سرعتمم از ٤٠-٥٠ مگ اومده رو ٥-٦ اينا
بقيه دوستان هم پينگ و سرعت ايناشون همينجوري شده؟
ممنون میشه ایدی تلگرام رو بدین اونجا با هم صحبت کنیممن های وب دارم، کرج.
حدود یک هفته است که قطعی دارم و شبا هم پینگ میره بالا، سرعت هم میاد پایین.
الان پینگم با 4.2.2.4 روی 320 اینا است، سرعتم هم میانگین 250.
معلوم نیست چه اتفاقی افتاده![]()
منم کرجم همین مشکل و دارم ولی از یه شرکت دیگهآقا كسي اينجا تو كرج اينترنت وايرلس از شبديز داره؟
من هميشه پينگ به اروپام ٧٠ اينا بود بدون پكت لاس الان نزديك ١٠ روزي ميشه از ١٠٠ پايين تر نمياد با ١٠٪ پكت لاس پينگ داخليمم كه هميشه زير ٥ بود الان بين ١٥ تا ٢٠. اينم بگم سرعتمم از ٤٠-٥٠ مگ اومده رو ٥-٦ اينا
بقيه دوستان هم پينگ و سرعت ايناشون همينجوري شده؟
از چه فتدوق شكني استفاده ميكني؟منم کرجم همین مشکل و دارم ولی از یه شرکت دیگه
صحبتی که با پشتیبانی فنی شرکت کردم گفتن که پهنای باند به شدت کم امده و از نیمه دوم اسفند بهتر میشه
جالبی موضوع اینیه که با فندوق شکن نتم خیلی استیبل تر میشه هرچند وصل شدن به همین فندوق شکن زحمت زیادی میخواد
هميشه يه بهونه دارن واسه گفتن به منم يكي از پشتيبانا همينو گفت. تا موقعي كه ADSL داشتم ميگفتن رو خط نويز هست و سيم كشي داخل ساختمون خرابه الانم كه وايرلس دارم و فاصلم تا دكلشون كمتر از يه كيلومتره و نميتونن بگن سيگنال بده و نويز هست و اين حرفا از اين بهونه ها ميارن!منم کرجم همین مشکل و دارم ولی از یه شرکت دیگه
صحبتی که با پشتیبانی فنی شرکت کردم گفتن که پهنای باند به شدت کم امده و از نیمه دوم اسفند بهتر میشه
جالبی موضوع اینیه که با فندوق شکن نتم خیلی استیبل تر میشه هرچند وصل شدن به همین فندوق شکن زحمت زیادی میخواد