بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان سرعت آپلودتون چقدره؟ ایرانسل سرعت آپلودش هم مثل دانلود خوبه ایا؟ یه سری فایلای دوسه گیگی باید آپلود کنم سرعت خودم صد کیلوبایت هم بزور میشه

Sent from my G3112 using Tapatalk
سرعت آپلود ADSL یا VDSL نهایت 2 یا 1 مگابیته و بستگی به کشش خط و isp داره ولی سرعت آپلود 4g خیلی بالاتره و نزدیک به سرعت دانلود میرسه. فیبرنوری نوری یا ftth هم فکر کنم سرعت آپلود برابر با سرعت دانلود داره

یه خبر مسرت بخش اینکه نسبت حجم داخلی به بین المللی قراره ۷۰ به ۳۰ بشه!

نسبت ترافیک اینترنت داخلی به بین‌الملل ۷۰ به ۳۰ می‌شود

شورای عالی فضای مجازی در مصوبه‌ی سند کلان شبکه‌ی ملی اطلاعات، وزارت ارتباطات را موظف کرده است که نسبت ترافیک اینترنت داخلی به خارجی ۷۰ به ۳۰ شود.

منبعش سایت همسایه بود

• Like
Reactions: saeed_sg
یه خبر مسرت بخش اینکه نسبت حجم داخلی به بین المللی قراره ۷۰ به ۳۰ بشه!

نسبت ترافیک اینترنت داخلی به بین‌الملل ۷۰ به ۳۰ می‌شود

شورای عالی فضای مجازی در مصوبه‌ی سند کلان شبکه‌ی ملی اطلاعات، وزارت ارتباطات را موظف کرده است که نسبت ترافیک اینترنت داخلی به خارجی ۷۰ به ۳۰ شود.

منبعش سایت همسایه بود

ینی چی؟
یه مثال عددی میزنی؟

ینی چی؟
یه مثال عددی میزنی؟
ینی ۱۰۰ گیگ حجم میگیری،
درواقع ۱۰۰ گیگ داخلی حساب میشه. از سایت هایی که ترافیکشون داخلیه.
اگه بخوای از سایت خارجی دانلود کنی(شامل استور ها، و ۹۵ درصد سایت های فیلم و سریال و موسیقی مرسوم میشه)،
حجمی که در اخیتارته کمتر میشه.
فک کنم میشه ۳۰ گیگ دیگه. ۳۰ درصد اون ۱۰۰ گیگ.

البته اون ۷۰ به ۳۰ که گفتن ، من درست نفهمیدم باید کل حجم رو بگیریم ۱۰۰ گیگ و ۳۰ درصدش رو سهم خارجی در نظر بگیریم و ۷۰ گیگش رو داخلی،
یا باید اون ۷۰ درصد داخلی رو بگیریم ۱۰۰ گیگ و سهم خارجی رو با نسبت ۳/۷ این ۱۰۰ گیگ حساب شه.

ول

الان سهم خارجی بیشتره. برا isp من که اینجوریه

مثلا ۱۰۰ گیگ میگیرم، برا وقتیه که ۱۰۰ گیگ رو داخلی استفاده میکنیم. سهم خارجی میشه ۵۰ گیگ.

دو سه روزی هست پینگم از 130-140 پایین تر نمیاد! قبلش 90-100 بود!
بقیه دوستان مشکل من رو دارند یا خیر؟
-
ینی چی؟
یه مثال عددی میزنی؟
در حال حاضر نسبت حجمی بسته به خارجی یا همون بین المللی 2 به 1 هست. یعنی مثلا من سرویس 400 گیگ طبق چیزی که تو سایت خود ISP نوشته شده میگیرم، یا میتونم 200 گیگ از دیتای بین الملل مصرف کنم، یا 400 گیگ اینترنت داخلی. یا بصورت ساده تر اگه بگم از این سرویس اگه من یه آپدیت 1 گیگی از استیم دانلود کنم که بین الملل محسوب میشه 2 گیگ از اون 400 گیگم کم میشه. ولی اگه 1 گیگ از سایت سنجش =)) دانلود کنم چون داخلی هست همون 1 گیگ کم خواهد شد.
الان قراره بشه 70 به 30 ! ( قابل توجهتون باشه که تو کره شمالی گویا طبق چیزی که شنیدم 80 به 20 هست!! ) یعنی این 400 گیگ رو یا میتونم 120 گیگ بین الملل مصرف کنم، یا 400 گیگ داخلی. یا به عبارتی اگه من آپدیت یک گیگی از استیم دانلود کنم، 3.33 گیگ از حجمم که همون 400 گیگ هست کم میشه ولی اگه از سنجش دانلود بشه همون 1 گیگ کم خواهد شد.
یکم پیچیده شد ولی تا جای ممکن سعی کردم ساده توضیح بدم :D

دوستان سرعت آپلودتون چقدره؟ ایرانسل سرعت آپلودش هم مثل دانلود خوبه ایا؟ یه سری فایلای دوسه گیگی باید آپلود کنم سرعت خودم صد کیلوبایت هم بزور میشه

Sent from my G3112 using Tapatalk
شاتل ۱۶ مگ دانلود ۱.۵ آپلود ۳

• Like
Reactions: Mahdi444
دوستان وضع نت امشب براتون خیلی خراب نشده؟
چیز پی ان که کلا هیچی برام وصل نمیشه اگه هم بشه سرعت اینقد پایینه که همون سایتای عادی رو هم باز نمیکنه، پینگ رفته رو 150، تویچ روی 160p هم درست پلی نمیکنه :| چیکار دارن میکنن

• Like
Reactions: DAT 47
دوستان وضع نت امشب براتون خیلی خراب نشده؟
چیز پی ان که کلا هیچی برام وصل نمیشه اگه هم بشه سرعت اینقد پایینه که همون سایتای عادی رو هم باز نمیکنه، پینگ رفته رو 150، تویچ روی 160p هم درست پلی نمیکنه :| چیکار دارن میکنن
تعریف دموکراسی و ازادی دارن از نو مینویسن :|

برا همه همینه یا فقط برا ما پینگ قفله رو 120-130.. کلا من اینجا 2 3 نفرو دیدم همچین مشکلی دارن..اصلا انلاین نمیشه زد تعطیل..
یعنی بقیه الان با پینگ 70-80 نشستن پای کالافو بتل..فقط ما چند نفر این مشکلو داریم؟؟

قابل توجهتون باشه که تو کره شمالی گویا طبق چیزی که شنیدم 80 به 20 هست!!

برای ترافیک داخلی، قابلیت ۷۰ درصد به ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است؛ البته این رقم در کره جنوبی ۸۰ به ۲۰ درصد است. درحالی‌که ما با ۷۰ درصد موافقت کردیم و گفتیم که شبکه این امکان را داشته باشد تا ۷۰ درصد ترافیک داخلی را پشتیبانی کند و قابلیت ۳۰ درصد ترافیک خارجی را نیز داشته باشد. / منبع

من که شک دارم اصلا همچین طرح هایی ، اونم توی کره جنوبی وجود داشته باشه ، ولی حتی بالفرض محال اگر 1 درصد هم واقعی باشه مسئولین میان مقایسه میکنن میگن ببینین فلان جا هم همینطوری هست و چقدر ما خوبیم و به فکرتونیم...
بنزین لیتری 3 تومن البته این رقم مثلا توی کانادا 1 دلاره که میشه 14 ت
سربازی اجباری البته مثل همه جای دنیا ، فنلاند و اتریش و سوییس و ...
الانم اینترنت 70 به 30 البته کره جنوبی 80 به 20 هست پس برید خدارو شکر کنید.
نمیدونم چقدر این خبر موثق و جدی هست ولی اگر واقعا عملی بشه وضعیت خیلی ناراحت کننده میشه چون یک گامی برای منزوی ساختن و محدود کردن اینترنت هست و احتمالا گام بعدتریشون حذف کامل اینترنت بین الملل.

پینگ من که از مخابرات اوکی هست هنوز بعد دو دوره استفاده
ولی این هفته نمیدونم میخوان چیکار میکنن که هر روز 3 ساعت نت رو قطع میکردن تا دیروز که واقعا حال گیری بود و پشتیبانی خیلی شلوغ بود
مشکل خاصی هم از نظر سرعت هم نداشتم
تنها مشکلم این بود که بعضی ای پی های پابجی فیلتر هست و فقط با مخابرات باز نمیشه بعضی وقتا که توی ispهای دیگه این مشکلو نداشتم
پینگ از 8.8.8.8 حدود 54 هست
از 4.2.2.4 هم حدود 89

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or