Francis Drake
کاربر سایت
دوستانی که مخابرات دارن سالمه نتشون؟! من از دیشب سرعتم شده 16 کیلوبایت!
سایت هم به زور باز میکنه

طبیعیه صفحه پیش رو نگاه کنی دست گل چند کیلوبایتی مخابرات رو پست کردمدوستانی که مخابرات دارن سالمه نتشون؟! من از دیشب سرعتم شده 16 کیلوبایت!سایت هم به زور باز میکنه
نه از سرورای توییج فک نکنم باشه، چون میکسرم دقیقا همینطوریه برام اگه بدتر نباشه، یک Extention ـم برا مرورگر پیدا کردم سرورای توییجو میتونی تغییر بدی که ببینی با کدوم بهتره هیچ کدوم خوب نیستاینترنت ptp با پهنای باند اختصاصی گرفتم بازم شبا توییچ خراب میشه!ولی روز خوبه. فقط هم توییچ اینطوره سایتای دیگه درسته واسم. ممکنه از خود سرورای توییچ باشه و ربطی به نت ما نداشته باشه کلا. چون زیاد دیم از خارج هم شکایت میکنن درباره همین موضوع! nordvpn میزنم درست میشه ولی اونم باز بعضی مواقع جواب نمیده.
یا از برنامه twitch streamer استفاده میکنم خوب میشه ولی دیلی میفته رو استریم
من مخابرات دارم اینجوری شده زنگ زدم گفت دارن یه سری تعمیرات انجام میدنکسایی که آسیاتک دارن ، از چند روز پیش 7 تا 20 درصد پکت لاست پیدا کردن؟ یا فقط از من اینطوریه؟
منم صبانت دارم، چند روزی هست که شبا سرعت میاد پایین و پینگ میره بالا و پکت لاست هم داره (که البته با کاهش پینگ تقریبا اوکی شد)کسایی که آسیاتک دارن ، از چند روز پیش 7 تا 20 درصد پکت لاست پیدا کردن؟ یا فقط از من اینطوریه؟
خطت روی 16 بسته بودن با سرعت 1.5 که کشش نداشته و قطع میشده.برات بستن روی 8 که سرعت 1 میده و قطعی هم نداری.اگر مجدد زنگ بزنی که ببرن بالا مطمن باش دوباره قطعی هات برمیگردهنتم قطعی داشت زنگ زدم طرف درستش کرد ولی سرعتو از 1.5 کرد 1، (اشتراک 8 دارم) روم نمیشه زنگ بزنم بگم ببرید بالا D:
Sent from my G3112 using Tapatalk
نه اون مشکل که چیز دیگه ای بود وگرنه مدت زیادی استفاده میکردم رو این سرعت دیروز یهو اینطور شدخطت روی 16 بسته بودن با سرعت 1.5 که کشش نداشته و قطع میشده.برات بستن روی 8 که سرعت 1 میده و قطعی هم نداری.اگر مجدد زنگ بزنی که ببرن بالا مطمن باش دوباره قطعی هات برمیگرده
کلا مخابرات نیست الان شاتل هم ترکیدهامروز مخابرات یک صفحه رو بعد از پنج دقیقه باز میکنه.![]()
برو فات چمپیونز ببین چه خبره ببین ماها با این دیلی چی میکشیمتانوما هم شده دایال آپ.منو باش 100 بار مودمو خاموش روشن کردم ولی انگار مشکل همه گیره