malek911
Loyal Member
خوشبختانه هفته پیش دیلتش کردم خیالم راحت شدبرو فات چمپیونز ببین چه خبره ببین ماها با این دیلی چی میکشیم
خوشبختانه هفته پیش دیلتش کردم خیالم راحت شدبرو فات چمپیونز ببین چه خبره ببین ماها با این دیلی چی میکشیم
شما با این نت هیولا دلیت میکنی ما چکار باید کنیم؟خوشبختانه هفته پیش دیلتش کردم خیالم راحت شد
شاتل فک کنم بهتر باشه ولی خودم پیشگامان شبها خرابه روزها خوبه پارس و آسیا هم pipi هستن کل روزدوستانی که آنلاین بازی میکنید بین شاتل، پارس آنلاین و آسیاتک کدوم رو پیشنهاد میدید؟
من الان پیشگامان دارم که میخوام عوضش کنم؛ هم پکت لاس زیادی داره هم سرعت دانلود از سرورای خارجی تو طول روز افتضاحه و فقط شبا میشه از پی اس ان دانلود کرد.
موقعی که شاتل بودی هیچ راهکاری ندادن واسه حل مشکل؟ چون وقتی خط مشکل داره باید خرابی خط رد کنن که بررسی بشه و مشکل نویزو اینا حل شه، دم ورودی خط هم تست گرفتی با مودم؟سلام دوستان
چن وقته مشکل پیدا کردم سر نت ثابت . از شاتل سرویس گرفتم وصل که شد سرعت شدیدا پایین بود(۵۸ کیلوبیت) زنگ زدم همه جوره تست کردن خط رو شدیدا نویز داشت و فاصله مرکز مخابراتی تا اینجا ۵ کیلومتر بود . درخواست فسخ دادم اینو . با این وضعیت از هیج جای دیگه ای سرویس نمیتونم بگیرم . یکی از همسایه ها رو دیدم گفت من فیبر نوری گرفتم از مخابرات ۸ مگ . الانم اوکیه . بعد جالب اینه که امروز رفتم مخابرات منطقه گفتن اصلا اون کوچه شما فیبر نداره :/ .
خب الان سوال اینه که من نت میخوام و نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم :/
اینم اضافه کنم خونمون آنتن دهیش افتضاحه و برای نت موبایل مجبورم همش برم جلو پنجره که اونجا ۲ خط آنتن بده
سمت خیابون ده حقی نزدیک پیروزی هم هستم
نه رفیق راه حل ندادن کارشناسشون هم اومد تست کرد مشکل فاصله داره کلا مث که .موقعی که شاتل بودی هیچ راهکاری ندادن واسه حل مشکل؟ چون وقتی خط مشکل داره باید خرابی خط رد کنن که بررسی بشه و مشکل نویزو اینا حل شه، دم ورودی خط هم تست گرفتی با مودم؟
اگه واقعا خطت اونقد مشکل داره از هر جا بگیری وضعیت همینه بنظرم زنگ بزن مخابرات سوال کن ببین مامور نمیفرستن بیاد بررسی کنه یا مشکلو حل کنن از همونجا، چون منم خطم مشکل داشت و سرعت آپلود شدیدا داغون بود تا موقعی که پیگیر نشدم مشکلو حل نکردن.
netsanjplus.irسلام دوستان
چن وقته مشکل پیدا کردم سر نت ثابت . از شاتل سرویس گرفتم وصل که شد سرعت شدیدا پایین بود(۵۸ کیلوبیت) زنگ زدم همه جوره تست کردن خط رو شدیدا نویز داشت و فاصله مرکز مخابراتی تا اینجا ۵ کیلومتر بود . درخواست فسخ دادم اینو . با این وضعیت از هیج جای دیگه ای سرویس نمیتونم بگیرم . یکی از همسایه ها رو دیدم گفت من فیبر نوری گرفتم از مخابرات ۸ مگ . الانم اوکیه . بعد جالب اینه که امروز رفتم مخابرات منطقه گفتن اصلا اون کوچه شما فیبر نداره :/ .
خب الان سوال اینه که من نت میخوام و نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم :/
اینم اضافه کنم خونمون آنتن دهیش افتضاحه و برای نت موبایل مجبورم همش برم جلو پنجره که اونجا ۲ خط آنتن بده
سمت خیابون ده حقی نزدیک پیروزی هم هستم