بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بابا یک جوری این دفعه گند زدن تو نت هیچ وقت اینقد عجیب غریب نبوده.
پینگ من 102-107 اینا بود حالت عادی همیشه روز انتخابات شد 145 الان از پریشب شده 185 :| بعد جالبیش اینجاس چیز پی ان آلمان مثلا میزنی پینگ شده تا 100 هم میاد پایین و مثل قدیم میشه اما اینقد پکت لاس میگیره تو بازیا که مجبور میشی همون با پینگ بالا بری ولی اینقد لگ نداشته باشه.
چه مدلشه دیگه معلوم نیست!

این مشکل و منم دارم پینگ رفت رو 150 اینا ولی ساعت 5 صبح اینا درست میشه
بررسی که کردم مسیر افتاده رو قطر واسه همین پینگا بالاس
قبلا مسیر قطر نبود احساس میکنم تازه مسیر رو خریدن و هنوز شبکه اشنا نیست و بسته گم میشه

• Like
Reactions: majidred2011
دمه عید شد و نت باز خراب شد ! به به !
با هایوب و مبین نت پینگم زیره 110-120 بود الان 150-160 شده
با همراه اول و ایرانسل دیگه 130-140 میگرفتم الان اونم شد 150-160 خیلی راحت !
=))

• Sad
Reactions: majidred2011
اسیاتک هم الان یک ماهی میشه وضعیت پینگ داغونه . تازه من از سرویس گیمینگ هم استفاده میکنم اینه . فقط تو فورتنایت پینگ خوبه یعنی زیادی خوبه صبح ها بین 40 تا 50 هست ولی بازی های دیگه
زیر 160 نمیاد . واقعا کلافه کرده منو

دوستان کاهش سرعت هم دارین؟ سرعت من از سرور های خارجی شده 400 کیلوبایت :| پشتیبانی هم که طبق معمول میگه اختلاله. شکایت بزنم 195؟
پیشگامان اراک
داداش من و دوستام الان بیش از یک ماهه این مشکلو داریم! آسیاتک و...

حتی مثلا توویچ بالای 360پی نمیتونم ببینم! شبا هم پکت لاست و پینگ عملا نمیزاره بازی کنیم!

معلوم نیست دارن چیکار میکنن!! ولی مشخصه حسابی دارن گند میزنن. احتمالا اینترنت کرونا گرفته بزودی میمیره بعد قطع میشه :)) :|

• Like
Reactions: Mahdi444
داداش من و دوستام الان بیش از یک ماهه این مشکلو داریم! آسیاتک و...

حتی مثلا توویچ بالای 360پی نمیتونم ببینم! شبا هم پکت لاست و پینگ عملا نمیزاره بازی کنیم!

معلوم نیست دارن چیکار میکنن!! ولی مشخصه حسابی دارن گند میزنن. احتمالا اینترنت کرونا گرفته بزودی میمیره بعد قطع میشه :)) :|
حقیقتش واسه منم همین دور و بر یه ماه هست ولی قبلا فقط دوسه ساعت شبا اینطور میشد الان سه روزه کلا همینه‌. قبلنا که سرعتمو خود پیشگامان کم میکرد شکایت زدم درست شد فکر کردم الانم خودشون سرعتو قفل میکنن

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: Helghast
حقیقتش واسه منم همین دور و بر یه ماه هست ولی قبلا فقط دوسه ساعت شبا اینطور میشد الان سه روزه کلا همینه‌. قبلنا که سرعتمو خود پیشگامان کم میکرد شکایت زدم درست شد فکر کردم الانم خودشون سرعتو قفل میکنن

Sent from my G3112 using Tapatalk
بله برای منم چند روزی هم سرعت دانلود و هم آپلود نصف شده... پریشب سرعت آپلود تست گرفتم بزور به 100 میرسید (اینترنت 8مگ)
همین الان تست سرعت دانلود گرفتم از لینک خارجی حدود 500تا میده، از سرور داخلی هم 800 ماکزیمم هست...

تازه من وایرلس هم دارم بازم افتضاحه!

• Like
دوستان کاهش سرعت هم دارین؟ سرعت من از سرور های خارجی شده 400 کیلوبایت :| پشتیبانی هم که طبق معمول میگه اختلاله. شکایت بزنم 195؟
پیشگامان اراک
وضعیت پیشگامان اصلا خوب نیست درخواست تخلیه بدید. وضع من تو تهران هم همینه.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or