بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
آسیا تک پینگم چندروزه ۱۸۰ ایناست
اما میگه نویز داری
درصورتیکه تا چندروز پیش اوکی بود
مشکل دارید شماها؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
همه کشور ظاهرا مشکل دارن علتشم اینجور که خودشون میگن کمبود پهنای بانده ...

فعلا از صبح برا من اوکی شده تقریبا ( پیشگامان )
دیشب حتی موزیک های spotify هم بافر میخورد و درست پلی نمیشد. صفحات وب که سرورشون خارج از ایران بود به کندی لود میشدن ...
در مورد نویز هم اینا همش بهونس. یک ماه پیش مودمم مرتب لینکش میپرید و اینترنت قطع بود تا لینک میگرفت باز چراغ لینک خاموش میشد زنگ زدم پشتیبانی گفتن مشکل از نویز خطتونه با یه مودم دیگه تست کنید. یه مودم دیگه داشتم با اون تست کردم بازم همونطور بود. گفتن سیم تلفنی که مودم رو باهاش وصل کردین رو عوض کنید. عوض کردم بازم همون بود. گفتن مودم رو ببرید سر خط که چون آپارتمان هستیم گفتم اطلاعی ندارم گفتن باید کارشناس خودمون بیاد. خلاصه بیخیال شدم چون داشتم میرفتم سفر یک هفته بعد که از سفر برگشتم دیدم درست شده همه چی ...

دیشب حتی موزیک های spotify هم بافر میخورد و درست پلی نمیشد. صفحات وب که سرورشون خارج از ایران بود به کندی لود میشدن ...
در مورد نویز هم اینا همش بهونس. یک ماه پیش مودمم مرتب لینکش میپرید و اینترنت قطع بود تا لینک میگرفت باز چراغ لینک خاموش میشد زنگ زدم پشتیبانی گفتن مشکل از نویز خطتونه با یه مودم دیگه تست کنید. یه مودم دیگه داشتم با اون تست کردم بازم همونطور بود. گفتن سیم تلفنی که مودم رو باهاش وصل کردین رو عوض کنید. عوض کردم بازم همون بود. گفتن مودم رو ببرید سر خط که چون آپارتمان هستیم گفتم اطلاعی ندارم گفتن باید کارشناس خودمون بیاد. خلاصه بیخیال شدم چون داشتم میرفتم سفر یک هفته بعد که از سفر برگشتم دیدم درست شده همه چی ...
پیشگامان منم اوکی شده از صبح! هی میام تخلیه کنم برم های وب هی خودش درست میشه حوصلم نمیاد یه هفته قطعی سر کنم ⁦

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: shakib zero

به جز بهونه آوردن كار ديگه اي ندارن. منم كه وايرلس دارم و فاصله ام تا پاپ سايتشون كمتر از يك كيلومتره ميندازن گردن آب و هوا و زير ساخت :/ كلا هيچ وقت مشكل از سمت اونا نيست
امروز صبح اينترنت خوب بود ولي دوباره از ساعت ٣ اينا خراب شد

پیشگامان منم اوکی شده از صبح! هی میام تخلیه کنم برم های وب هی خودش درست میشه حوصلم نمیاد یه هفته قطعی سر کنم ⁦

من دو هفته دیگه خونم جابجا میشه با اینکه خونه جدیده 4 تا کوچه فاصلشه و مرکز مخابراتیش هم یکی هست ولی تو سایت پیشگامان که شمارشو میزنم میگه قابل ارائه نیست به این شماره ...

ممکنه فیبر نوری باشن؟ اخه زیاد فاصله ای هم نیست از این خونه تا اون یکی.

• Like
Reactions: Mahdi444
من دو هفته دیگه خونم جابجا میشه با اینکه خونه جدیده 4 تا کوچه فاصلشه و مرکز مخابراتیش هم یکی هست ولی تو سایت پیشگامان که شمارشو میزنم میگه قابل ارائه نیست به این شماره ...

ممکنه فیبر نوری باشن؟ اخه زیاد فاصله ای هم نیست از این خونه تا اون یکی.
اینم ممکنه آره... ولی خب فیبر باشه بهتره حداقل از نظر سرعت

اینم ممکنه آره... ولی خب فیبر باشه بهتره حداقل از نظر سرعت

والا من که هرکیو دیدم فیبر نوریه گلایه داره :دی رفیقمم که فیبر نوریه هم سرعتش از من کمتره هم پینگش داغون تر، بماند که دیگه هر مشکلی پیش اومد نمیتونی بگی گور باباتون میرم تخلیه میکنم چون آپشن خاص دیگه ای نیست :دی

• Like
Reactions: Mahdi444
والا من که هرکیو دیدم فیبر نوریه گلایه داره :D رفیقمم که فیبر نوریه هم سرعتش از من کمتره هم پینگش داغون تر، بماند که دیگه هر مشکلی پیش اومد نمیتونی بگی گور باباتون میرم تخلیه میکنم چون آپشن خاص دیگه ای نیست :D
دقیقا همین چیزاشه که یکم ترسناک بنظر میرسه. مخصوصا واسه من که کاربر پرمصرف هستم و ممکنه بسته بدرد بخوری از طرف مخابرات ارائه نشه :/

والا من که هرکیو دیدم فیبر نوریه گلایه داره :D رفیقمم که فیبر نوریه هم سرعتش از من کمتره هم پینگش داغون تر، بماند که دیگه هر مشکلی پیش اومد نمیتونی بگی گور باباتون میرم تخلیه میکنم چون آپشن خاص دیگه ای نیست :D
خط فیبر نوری باشه و مجبور باشی ADSL از مخابرات بگیری باید فاتحه نت خوب رو بخونی و دستت به هیچ جایی هم بند نیست
هیچ شرکتی بدتر از این مخابرات نیست

دوستان من الان شاتل دارم حدود یک ماهی هست که ناپایداره ولی خب نمیخوام تخلیه کنمش چون قبلذاین مشکل ها واقعا عالی بود و احتمالا دوباره برگرده به اون حالت پایدار
ولی خب من که کلا زیاد آنلاین بازی می کنم نمیتونم به یه نت دلخوش باشم و رفتم یه خط ثابت ثبت نام کردم تا نت دیگه هم داشته باشم
تو فکر خودم آسیا تک بود ولی یکی مخابرات رو پیشنهاد کرد .
بتظر شما تو مخابرات adsl بهتره یا
؟vdsl

سلام دوستان
چن وقته مشکل پیدا کردم سر نت ثابت . از شاتل سرویس گرفتم وصل که شد سرعت شدیدا پایین بود(۵۸ کیلوبیت) زنگ زدم همه جوره تست کردن خط رو شدیدا نویز داشت و فاصله مرکز مخابراتی تا اینجا ۵ کیلومتر بود . درخواست فسخ دادم اینو . با این وضعیت از هیج جای دیگه ای سرویس نمیتونم بگیرم . یکی از همسایه ها رو دیدم گفت من فیبر نوری گرفتم از مخابرات ۸ مگ . الانم اوکیه . بعد جالب اینه که امروز رفتم مخابرات منطقه گفتن اصلا اون کوچه شما فیبر نداره :/ .
خب الان سوال اینه که من نت میخوام و نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم :/
اینم اضافه کنم خونمون آنتن دهیش افتضاحه و برای نت موبایل مجبورم همش برم جلو پنجره که اونجا ۲ خط آنتن بده
سمت خیابون ده حقی نزدیک پیروزی هم هستم
بعد 1 ماه تلاش نت ما هم وصل شد .
از هیچ جا غیر از مخابرات نمیشه سرویس گرفت اینجا . کارشناس شاتلم گفت که نمیشه اینجا سرویس داد مگر اینکه بالای 30 واحد باشییدو درخواست بدید که بیایم واستون مجانی dslam وصل کنیم که بتونیم سرویس بدیم که خب اینجا کسی بخاری ازش بلند نمیشد . رفتیم مخابرات گفتن درخواست تعویض خط بدید که خطتون رو وصل کنیم به dslam و الان اوکی شده .
نت 8 مگ (adsl ) 95 گیگ حجم بین الملل ولی خب نمیدونم چرا سرعتم الان 16 مگه :/
پینگم با 8.8.8.8 هشتاد هست با 4.2.2.4 هم همینطور ولی خب رینبو 115 ئه که خب قدیم شاتل داشتم 70 بود :/ حیف شد تو این مورد .
خدمتتون هم بگم که این کوچه ما فیبر نیست ولی خب سه تا کوچه بالاتر که خب از نظامیهای کشور هستن نتشون اکثرا vdsl و تانوما هستش ولی خب کوچه پایینیشون که ماییم سیم مسیه اونم به ضرب و زور dslam دارن بهمون سرویس میدن( اینم عدل علی :| ). نت موبایل هم به خاطر دکل های برق فشار قوی که نزدیکمونه افتضاحه . اینم وضع تهرااااان بزرررررگ :/

• Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or