بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان من به یک مشکل عجیب برخورد کردم سرعت اپلود من تو سایت های داخلی 40 مگابایت هست و بدون هیچ مشکل ولی تو بعضی سایت های خارجی نمیتونم با سرعت بالا اپلود کنم مثلا توییچ اینیستاگرام نسخه دسکتاپ واتساپپ
ببینینید مشکل اینجوری هست که وقتی میخوام مثلا یه ویدئو بفرستم فرقی نداره 2 3 دقیقه اول با سرعت 10 مگابایت اپلود میکنه بعدش اپلود میاد به 200 کیلو بایت نمیدونم چه مرگشه میخوام استریم کنم 3 دقیقه اول اوکیه تو توییچ بعد 3 4 دقیقه باز اپلود میاد پایین در کل عرضم این هست که وقتی به سایت های خارجی اپلود میکنم بعد از 3 دقیقه اپلود سرعتش میاد پایین و نمیدونم چه مرگش هست برای عیب یابی از چندین کامپیوتر استفاده کردم هم وایفای هم سیم شبکه هر دوش همون جوری بود تو سیستم های دیگه هم و یک نقطه هم باید بگم نمیدونم دلیلش چی هست از گوشیم میتونم راحت اپلود کنم با سرعت بالا یعنی 10 دقیقه هم میگذره مشکلی نیس ولی با پی سی های مختلف این مشکل هست حالا واقعا موندم چی کار کنم لطفا کمک کنید بهم شکم به مودمم میرفت رفتم با ماله دوستم امتحان کردم اونم اینجوری بود این ای اس پی ها هم که بلد نیسن میگن از سپیید تست باید تست کنید مشکلی نباشه ما نمیدونیم.

• Like
Reactions: radlleben002
سلام دوستان. بنده سه ماهی میشه از مخابرات سرویس VDSL گرفتم. میخواستم نظرمو در این مورد به اشتراکی بزارم.

ساختمون ما کمی قدیمی هست و طبیعتا سیمکشی تلفن هم قدیمی. طبیعتا روی شماره های قدیمی این سرویس ارائه نمیشد. مجبور شدم شماره جدید خریداری کنم تا امکان ارائه vdsl روش باشه. ماه اول که سرویس vdsl گرفتم، سرعتم گاهی عالی بود و دوباره به شدت افت میکرد. بعد از تبادل نظر با همسایگان و متخصص برق محل و مخابرات، به این نتیجه رسیدم که با همکاری مخابرات منطقه، از درب منزل مجدد سیم کشی کنم.
از زمانی که این کار رو کردم، خدارو شکر سرعت عالیه و بین 30 تا 50 مگابیت هست و اصلا افت سرعت ندارم.

بنده تهران هستم و مخابرات شهید درزی

سلام دوستان. بنده سه ماهی میشه از مخابرات سرویس VDSL گرفتم. میخواستم نظرمو در این مورد به اشتراکی بزارم.

ساختمون ما کمی قدیمی هست و طبیعتا سیمکشی تلفن هم قدیمی. طبیعتا روی شماره های قدیمی این سرویس ارائه نمیشد. مجبور شدم شماره جدید خریداری کنم تا امکان ارائه vdsl روش باشه. ماه اول که سرویس vdsl گرفتم، سرعتم گاهی عالی بود و دوباره به شدت افت میکرد. بعد از تبادل نظر با همسایگان و متخصص برق محل و مخابرات، به این نتیجه رسیدم که با همکاری مخابرات منطقه، از درب منزل مجدد سیم کشی کنم.
از زمانی که این کار رو کردم، خدارو شکر سرعت عالیه و بین 30 تا 50 مگابیت هست و اصلا افت سرعت ندارم.

پینگ چجوریه؟؟؟
بعد هزینه ترافیک مازاد چقدر تفاوت داره با adsl ؟؟؟

• Like
Reactions: morti18

واقعا به درد نمیخوره وقتی مخابرات حجم دزدی داره بی فایدس

این سرعتا چیه شما میگی 16 مگابایت و 50 مگابایت چیه
من نت مخابرات دارم ماکس سرعتی که بهم میده 500 کیلوبایته
همین طور مبین نت دارم اونم همین طور 500 تا به زور میره

این سرعتا چیه شما میگی 16 مگابایت و 50 مگابایت چیه
من نت مخابرات دارم ماکس سرعتی که بهم میده 500 کیلوبایته
همین طور مبین نت دارم اونم همین طور 500 تا به زور میره
خب شما طرح ارزونی خریدی وگرنه مخابرات سرعتای بالاتری داره

من فکر کنم بالاترین سرعت و حجم تو تو طرح 1 ماهه دارم

از اینا به محله ما نمیدن یعنی 2 سال پیش گرفتم همین هم به زور دادن
باید کل همسایه هاتون توی کوچه تون نفری یه تومن بدید تا بیان بکشن، البت قبلا یه تومن بود الانو نمیدونم

پینگ چجوریه؟؟؟
بعد هزینه ترافیک مازاد چقدر تفاوت داره با adsl ؟؟؟

پینگ رو تست نکردم. چون بازی آنلاین نمیکنم، به کارم نمیاد.
هزینه ش خوبه. بنده 100 گیگ بین الملل دارم، ماهی 50 تومن.
خوبیش اینه که داخلی رو ضرب در 4 میکنن. یعنی حدود 300 ،400 گیگ داخلی هست.
برای بنده که از سایتهای داخلی دانلود میکنم یا فیلیمو میبینم، خوبه!

واقعا به درد نمیخوره وقتی مخابرات حجم دزدی داره بی فایدس
حجم دزدی نیست داداش.
سرویس دهنده های دیگه حجم بین الملل رو تقسیم بر 2 میکنن. اما مخابرات تقسیم بر سه یا چهار میکنه. چون داخلی رو ضرب در سه یا چهار میکنه.
مثلا اگه صد گیگ بین الملل میخریم، داخلی رو 300 یا 400 حساب میکنن.

پینگ رو تست نکردم. چون بازی آنلاین نمیکنم، به کارم نمیاد.
هزینه ش خوبه. بنده 100 گیگ بین الملل دارم، ماهی 50 تومن.
خوبیش اینه که داخلی رو ضرب در 4 میکنن. یعنی حدود 300 ،400 گیگ داخلی هست.
برای بنده که از سایتهای داخلی دانلود میکنم یا فیلیمو میبینم، خوبه!
اینم در نظر داشته باش مخابرات لیست سایت های داخلیش رو خیلی وقته بروز نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or