بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان یک سوال فوری دارم
میخواستم بدونم در صورت دانلود بصورت پیوسته با نت شبانه شاتل امکان محدود کردن سرعت وجود داره؟؟؟؟
ممنون میشم هرچه سریع تر پاسخ بدید مرسی

یک بلایی سر اینترتت میارن که Dial-Up رو بهش ترجیح بدی
کلا با دانلود های نامحدود شاتل شوخی نکنید

• Like
Reactions: steve mcqueen
دوستانی که از های وب استفاده میکنن جدیدا توی پنل کاربری برای من tabـی که حجم ترافیکی که مونده بود رو نشون میداد حذف شده !! یعنی الان هیچ جایی رو ندارم که چک کنم ببینم چقدر از ترافیکم مونده :| واسه بقیه هم اینطوریه ؟

دوستانی که از های وب استفاده میکنن جدیدا توی پنل کاربری برای من tabـی که حجم ترافیکی که مونده بود رو نشون میداد حذف شده !! یعنی الان هیچ جایی رو ندارم که چک کنم ببینم چقدر از ترافیکم مونده :| واسه بقیه هم اینطوریه ؟

موس رو ببر روی اسمت نشون میده

• Like
Reactions: .:Metallica:.
50 گیگ و کماکان ادامه داره ! :-t
با 30 هزار تومن ، نت با دانلود 500kb/s و نا محدود ! حس خوبیه ! :D
حواست باشه بدهکارش نشی ! شاید عمدا اینکار رو میکنن که یهویی مچت رو بگیرن و ازت طلب کنن ! تو هم امارت کاملا ثبت شده اگه پرداخت نکنی میتونن پیگیری قانونی کنن ... از این بی وجدانا هر چیزی برمیاد

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

حواست باشه بدهکارش نشی ! شاید عمدا اینکار رو میکنن که یهویی مچت رو بگیرن و ازت طلب کنن ! تو هم امارت کاملا ثبت شده اگه پرداخت نکنی میتونن پیگیری قانونی کنن ... از این بی وجدانا هر چیزی برمیاد

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نتم نامحدوده ، ولی به این صورت که 16 گیگ اول رو 450-500 میچرخه ، بعدش میاد رو 30 که همون سرعت اصلیمه ، حالا این بار نمیدونم چی شده قاطی کرده . فکر نکنم بتونن کاری کنن ، مشکلیم باشه از خودشونه .

در این حد همیاری رو توی خواب هم نمیدیدم!!!هیچکس فردیس نیست؟!
احتمالات که خوندی کلا ده نفر پست گذاشتن ما 31 استان و یکی از مناطق این استانهای ایران.
من سه راه گوهردشتم مخابرات کلا تو کرج خلاصه طبق گفته دوستام،خودم اسیاتک داشتم تا دو روز پیش شبانه رو سرور داخلی 1 مگ میزدم و غیر داخلی 250
و این برا همه سرویسها صدق داخلیش صدق میکرد فرق نرخ خارجیش متفاوت میشد مثلا 10 مگ تا 500 میرسید 1 مگش میشد 80
اما الان داخلی هم محدود کردن و همون سرعت سرور خارجی رو میدن رو داخلی.
مثلا برا من 6 مگ میدن 250 رو هر دو .
البته برا بعضیا رو محدود نکردن

• Like
Reactions: sharoshor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or