GameMasterr
کاربر سایت
به ما هم گفتن نمیشی ولی در عمل شدیموالا حضوری پرسیدم گفتن محدود نمیشه
برای جلب مشتری که همه چی میگن
به ما هم گفتن نمیشی ولی در عمل شدیموالا حضوری پرسیدم گفتن محدود نمیشه
دوستان یک سوال فوری دارم
میخواستم بدونم در صورت دانلود بصورت پیوسته با نت شبانه شاتل امکان محدود کردن سرعت وجود داره؟؟؟؟
ممنون میشم هرچه سریع تر پاسخ بدید مرسی
آقا این ISP من قاطی کرده و حجم تموم نمیشه ! همینطوری از دیشب 20 گیگ دانلود کرده و کماکان ادامه داره ؟ حلاله ؟
آره کشف کردم اینو ، ولی خو احمقانه است این حرکت همون تب جدا میذاشتن خیلی بهتر بود.موس رو ببر روی اسمت نشون میده
اینجوریم بد نیست به نظرمآره کشف کردم اینو ، ولی خو احمقانه است این حرکت همون تب جدا میذاشتن خیلی بهتر بود.
Sent from my iPhone 6s Plus
این 1گیگ فشفه ها یه روزه رو میگی ؟اینجوریم بد نیست به نظرم
من فقط دنبال مدال المپیکم
50 گیگ و کماکان ادامه داره !دزدی از این حر*****ه ها به هر شکلی حلاله خیالت راحت
حواست باشه بدهکارش نشی ! شاید عمدا اینکار رو میکنن که یهویی مچت رو بگیرن و ازت طلب کنن ! تو هم امارت کاملا ثبت شده اگه پرداخت نکنی میتونن پیگیری قانونی کنن ... از این بی وجدانا هر چیزی برمیاد50 گیگ و کماکان ادامه داره !
با 30 هزار تومن ، نت با دانلود 500kb/s و نا محدود ! حس خوبیه !
نتم نامحدوده ، ولی به این صورت که 16 گیگ اول رو 450-500 میچرخه ، بعدش میاد رو 30 که همون سرعت اصلیمه ، حالا این بار نمیدونم چی شده قاطی کرده . فکر نکنم بتونن کاری کنن ، مشکلیم باشه از خودشونه .حواست باشه بدهکارش نشی ! شاید عمدا اینکار رو میکنن که یهویی مچت رو بگیرن و ازت طلب کنن ! تو هم امارت کاملا ثبت شده اگه پرداخت نکنی میتونن پیگیری قانونی کنن ... از این بی وجدانا هر چیزی برمیاد
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
در این حد همیاری رو توی خواب هم نمیدیدم!!!هیچکس فردیس نیست؟!دوستان سمت فردیس ؛ مخابرات وضعش چطوره؟
الان شاتل وصله ولی دانلود شبانه نیازه
پیشنهاد؟
احتمالات که خوندی کلا ده نفر پست گذاشتن ما 31 استان و یکی از مناطق این استانهای ایران.در این حد همیاری رو توی خواب هم نمیدیدم!!!هیچکس فردیس نیست؟!