سرعت دانلود من به معنای واقعی کلمه ر***************************دهههههههههههههههههههههه.
برای من که چند روزه روی 60 کیلوبایت قفله!
سرعت دانلود من به معنای واقعی کلمه ر***************************دهههههههههههههههههههههه.
والا پیش پای تو ، تا همین چند مین پیش منم همین وضعو داشتم ، زنگ زدم پشتیبانی ، پیام خودکار گذاشتن ، "حمله سایبری" رو که شنیدم پوکیدم از خنده .اقا جلل الخالق!نت من چنان افتضاح بوده این دوروز که صددرصد یکی دوتا بازی بن میشم سر لگ!زنگ زدم پشتیبانی پارس انلاین میگم چه وضع اینترنته یارو برگشته میگه از سمت خارج به ما حمله سایبری شده!
WTF?حمله سایبری؟اونام اینقدر بیکارن که بیان شرکت درپیتی مثل پارس انلاینو هک کنن!دروغم دروغای قدیم یا خدا!
برای من که چند روزه روی 60 کیلوبایت قفله!
دقیقا همینطوریه! باز خوبه این 2 ساعته بهتر شد تونستم یه دو قسمت سریال دانلود کنم. اما در کل از وقتی که بسته های جدیدو معرفی کردن این مشکلات بوجود اومد!برای من نوسان داره،از 400 که معولیه میرسه 60 بعد 200 بعد 100 بعد 150 کلا افتضاحه
سلام فکر میکنم منطقه با منطقه فرق داشته باشه به نظر من بهترین کار اینکه بری گیم نت محلتون از بچه های اونجا ببرسی ببینی کدومشون راضی هستن از نتی که دارن و از کدوم Isp گرفتن یا اگر همسایه چیزی دارید که خودش گیمر هست که دیگه عالی میشهسلام دوستان من بخاطر مشکل پورت udp میخوام isp عوض کنم
بین پارس انلاین و شاتل کدوم پشنهاد میدید بشه باش هیلو5 و گیرز التیمیت زد
بايد ديتا ريت خطتتو كه اينا برات انتخاب كردن بدوني ربطي به سرويس معمولا نداره تا اونجا كه خط كشش داره انتخاب ميكنندوستان من الان سرویس 2mb پارس آنلاین دارم سرعت دانلود هم حدود 1 مگ هست .الان 8mb بگیرم سرعتم چقدر میشه حدودا؟
خب الان به قول خودش تا 9 مگ بسته خطمو پس اگه 8 مگ هم بگیرم ازش فرقی نمیکنه؟بايد ديتا ريت خطتتو كه اينا برات انتخاب كردن بدوني ربطي به سرويس معمولا نداره تا اونجا كه خط كشش داره انتخاب ميكنن
ربطي ندارهخب الان به قول خودش تا 9 مگ بسته خطمو پس اگه 8 مگ هم بگیرم ازش فرقی نمیکنه؟
down stream (0.1db)= 56ربطي نداره
snr تو ميدوني؟