بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی هست اینجا تجربه استفاده از آسیاتک داشته باشه؟ میخوام تعرفه 10 مگ بگیرم برا دانلود شبانه بعضی ها میگن شبانه بالای 10گیگ میتونی دانلود کنی بعضی های دیگه هم ناجور عصبانی هستن،،،،؟ واقعا خیلی فوریه ممنون میشم کمک کنید(اگه چیزی هم برای جایگزین دارین بگین...)
اسیاتک منطقه ای هستش
یه منطقه خیلی خوب کار می کنه یه منطقه بدر نمی خوره
می تونی 1 ماه بگیری تست کنی

من بمدت 8 سال از مخابرات 1 مگ نامحدود داشتم حالا که منزل عوض کردیم و میخوام ازشون نت بگیرم میگن نامحدود کلا نداریم :(
بنظرتون در یک ماه با وب کردی و مولتی پلایر و کمی دانلود حداقل چند گیگ نیاز دارم ؟
البته لازم به ذکره که خط من متاسفانه فیبرنوری هست و راهی جز مخابرت ندارم
بستگی به استفادت داره
منم 1 مگ نا محدود مخابرات داشتم ولی این اواخر خیلی اذیتم کرد و بستمش
الان هم ptp گرفتم.اینترنت وایرلس.خط منم فیبر هست

• Like
Reactions: NINJѦ
جدی؟! با وجود حجمی شدن بازم سرعت اش همون قدر اشغاله؟!من فک کردم حجمی کردنش مثه شاتل سرعتش رو خوب میکنن.
هر چند روز یه بار زنگ میزنن میگن اینترنت فوق پرسرعت نمیخواید ؟ :))
این طبیعی هست.مخابرات همون سرعتی که میگه رو میده و بیشتر باز نمی ذاره

خب دوستان شاتل لیستو برگردوند
طرحهای محدودشو نمیدونم ولی طرحهای نامحدودشو کوچکترین تغییری نکرده
همون 1000تومن هم کم نکردن:D
خسته نباشن واقعاً....

خب دوستان شاتل لیستو برگردوند
طرحهای محدودشو نمیدونم ولی طرحهای نامحدودشو کوچکترین تغییری نکرده
همون 1000تومن هم کم نکردن:D
خسته نباشن واقعاً....
هیچ کدوم از شرکت ها کاهش قیمت نمیدن.چون باعث ضررشون میشن و اون مشتری هایی که 1 ساله شارژ کردن هم شاکی میشن
اگر شرکتی هم کاهش قیمت داد از اون شرکت بترس چون حجم دزدیشون شروع میشه

هیچ کدوم از شرکت ها کاهش قیمت نمیدن.چون باعث ضررشون میشن و اون مشتری هایی که 1 ساله شارژ کردن هم شاکی میشن
اگر شرکتی هم کاهش قیمت داد از اون شرکت بترس چون حجم دزدیشون شروع میشه
خب اگر نمیخواستن کوچکترین تغییری ایجاد کنن پس چرا 3 روز لیستو برداشته بودن و نوشته بودن در حال بروزرسانیه؟
میخواستن ملتو سرکار بزارن فقط

یوتیوب امروز شیلتر نبود کلا ! ویدیو ها هم با بهترین کیفیت راحت لود میشن ...
4g irancell :|

پ.ن : البته احتمالا مثل همیشه تا چند ساعت دیگه دووم نمیاره :))
پ.ن 2 : برای همه سایت ها این موضوع صدق میکنه .

آخرین ویرایش:
دوستان اینا تست های نت بنده.به ظاهر خوبن ولی فقط تو بازی pes16 تاخیر شدید دارم و تو بقیه بازیها مشکل ندارم.البته تو شرایط بدتر از این تست قبلا تو بازی مشکل نداشتم ولی الان 2-3 هفتش این مشکل پیش اومده.در ضمن حریفام هم تو pes16 میگن تاخیر شدید و غیر قابل تحمل ندارن
5qr16z0gteyivh1su9zo.jpg

شاتل فکر کنم حجم ها رو بیشتر کرده قبلا گمان کنم آرت یک 11 گیگ بود . البته من ماه اول است که
گرفتم 29 گیگ از 8 تیر تاکنون دانلود و آپلود کردم .نمیدونم ماه های دیگه بامبول در میارن سرمون یا نه . خودشون میگفتن 11 گیگ تنظیم مقررات زده ولی ما 20 تا میدیم الان که من 29 گیگ دانلود و آپلود کردم امیدوارم این 16 گیگ حجم پایه نشه و تا 40 تا دانلود بدهند .
79h7_%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA_%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA_%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF_%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84.jpg

تو پنل پارس آنلاین من یه پیغام اومده پیرو همین تغییر تعرفه ها .
سرویس فعلی من که 4 گیگ ، 1 مگ بود الان شده 6 گیگ ولی قیمت خیلی تغییری نکرده ، 2 3 تومن رفته بالا ، یعنی پول همون ترافیک اضافه.حالا با اضافه شدن این 2 گیگ به ظاهر گل درشت ، این وسط کیفیت قربانی نشه خیلیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or