بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا این قضیه ارزونتر شدن اینترنت چیه که میگن از امروز فلان شده و بسار شده ما که چیزی ندیدیم....میگن هر 5 گیگ که 20 تومن الان میخریم باید 8 گیگ بدن به جای 5 گیگ....

قرار است از امروز اول مرداد 1395 سقف تعرفه خدمات داده تلفن همراه برای سیم کارت‌های دائمی به ازای هر کیلوبایت چهاردهم (0.4) ریال و برای سیم کارت‌های اعتباری 0.6 ریال تعیین شود.

به گزارش خبرآنلاین، بر این اساس فقط کاربرانی که به‌صورت آزاد (و نه بسته خدماتی) از طریق گوشی خود به اینترنت وصل می‌شوند شاهد این کاهش باشند اما ظاهراً درصد کاربرانی که از طریق آزاد و نه خرید بسته به اینترنت وصل می‌شوند، بسیارکم هستند.

در بخش مشترکان ADSL نیز کاربری که با پرداخت 20 هزار تومان 5 گیگ اینترنت می‌گرفته، از امروز همان پول را پرداخت کرده و 8 گیگ اینترنت دریافت خواهد کرد.

خب می دونم میخوام بدونم سمت منطقه 14 خیابون پیروزی نت چی خوبه ؟
شاتل؟پارس آنلاین ؟! یا...؟!
کسی نیست جواب بده
منم توی اون منطقه اطلاعی ندارم
بهتره از چند نفر که اونجا هستن بپرسی ببینی اینترنت چی دارن و راضی هستن یا نه

کم هزینه ترین اینترنتی که میشه گرفت برای دانلود (بر اساس قیمت حجم هر گیگ), چی هستش؟ جه شرکتی؟ (دنبال پینگ و کیفیت نیستم, فقط ارزون بودن برام مهمه تا بتونم 4 تا بازی دانلود کنم.)

کم هزینه ترین اینترنتی که میشه گرفت برای دانلود (بر اساس قیمت حجم هر گیگ), چی هستش؟ جه شرکتی؟ (دنبال پینگ و کیفیت نیستم, فقط ارزون بودن برام مهمه تا بتونم 4 تا بازی دانلود کنم.)
اینترنت شبانه 4G ایرانسل ! بسته دو تومنی میزنی ۶۰ گیگ بهت میده با مدت زمان سه ساعت که میتونی دوتا بسته بزنی میشه ۱۲۰ گیگ در شیش ساعت ..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: raya2
خب می دونم میخوام بدونم سمت منطقه 14 خیابون پیروزی نت چی خوبه ؟
شاتل؟پارس آنلاین ؟! یا...؟!
سلام
اگر میتونی هزینه کنی ptp
من از سیستک گرفتم پینگ زیر 100 بیشتر مواقع
منطقه 14 هم میدن یه زنگ بزن ببین چی میگن
امیدوارم کمک کرده باشم

• Like
Reactions: G@m3r
شاتل لیست تعرفه هاشو ورداشته این یعنی قراره ارزون کنه؟!
سلام
اگر میتونی هزینه کنی ptp
من از سیستک گرفتم پینگ زیر 100 بیشتر مواقع
منطقه 14 هم میدن یه زنگ بزن ببین چی میگن
امیدوارم کمک کرده باشم
این سیستک سرویس adsl شو داری؟! سرعت اش چه جوره؟!شرکت گمنامی فک کنم پهنای باندش خلوت باشه :D

شاتل لیست تعرفه هاشو ورداشته این یعنی قراره ارزون کنه؟!

این سیستک سرویس adsl شو داری؟! سرعت اش چه جوره؟!شرکت گمنامی فک کنم پهنای باندش خلوت باشه :D
نه گفتم سرویس ptp گرفتم
سرعتش خوبه الان من 512 گرفتم 30g
230 کیلوبایت بهم میده یعنی تا 2 مگ پهنای باندش ازاده:)

• Like
Reactions: G@m3r
شاهکاری دیگر از صبانت ....
قبلا یه اس ام اس میومد که ده روز به پایان مدت سرویس شما باقی مانده.. در این صورت من میتونستم حجمم را به دوره بعد منتقل کنم. مخصوصا من که 100 گیگ همیشه میخرم .... حالا اون اس ام اس را ده روز نه ... بلکه 5 روز مانده ... میفرستند ....
من متوجه شدم این شرکت نه تنها برای مشتری ارزش قایل نیست برای آبروی خودشون هم هیچ ارزشی قایل نیستند...
من دارم سیم کشی را عوض میکنم .. اگر اینبار درست نشد و بازم بهونه آوردند سریعا اقدام به تعویض میکنم....
پشتیبانی مرتب میگه اشکال از مودم هستش !!! چطوریه که از ساعت 12 شب تا هفت صبح من قطع و وصلی ندارم ؟
تازه مدم دوم هم تست کردم بازم قطع میشه... پشتیبانی هم که .. هیچی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or