بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام
نظرتون راجع به وایمکس مبین نت یا ایرانسل چیه؟ در کل وایمکس چی پیشنهاد میدین؟
من الان رو خط خونه پارس انلاین دارم و کاملا راضیم ولی نیاز به 2 تا نت دارم.راهی نیست که بشه روی خط 2 تا نت فعال کرد؟
راه دیگه ای به جز وایمکس یا خرید خط دوم لطفا اگر میدونید پیشنهاد بدین.
این نظر من هستش .وایمکس دیگه بدرد نمی خوره .برای من کارایی نداشت.چون از همون اول دزدی می کردن الان هم می کنن.من مبین نت داشتم.2 ماه اول خوب کار کرد بعدش دیگه سرعتش داقون شد.هزجا هم می رفتی اینقدر کاربر داشت که اصلا نمی تونستی به نت وصل بشی.پشتیبانی هم می گفت که اون منطقه شلوعه و .....
به نظر من وایمکس برای کسانی که مجبور هستن و دسترسی به نت های دیگه ندارن یا باید دایما جاشون عوض کنن خوبه
شما اگه یه اینترنت دیگه می خواهید می تونید یه خط دیگه بخرید و روی اون خط اینترنت بگیرید.قیمتی هم نداره.فکر کنم 50 هزار تومان باشه (فقط حواست باشه که خط جدید را روی فیبر ندن و اینکه اون شرکتی که می خواهی اینترنت بگیری پورت خالی توی اون مخابرات داشته باشه) اگه هم نمی خواهی خط بگیری می تونی به صورت PTP اینترنت بگیری

• Like
Reactions: UnHoLy666
این نظر من هستش .وایمکس دیگه بدرد نمی خوره .برای من کارایی نداشت.چون از همون اول دزدی می کردن الان هم می کنن.من مبین نت داشتم.2 ماه اول خوب کار کرد بعدش دیگه سرعتش داقون شد.هزجا هم می رفتی اینقدر کاربر داشت که اصلا نمی تونستی به نت وصل بشی.پشتیبانی هم می گفت که اون منطقه شلوعه و .....
به نظر من وایمکس برای کسانی که مجبور هستن و دسترسی به نت های دیگه ندارن یا باید دایما جاشون عوض کنن خوبه
شما اگه یه اینترنت دیگه می خواهید می تونید یه خط دیگه بخرید و روی اون خط اینترنت بگیرید.قیمتی هم نداره.فکر کنم 50 هزار تومان باشه (فقط حواست باشه که خط جدید را روی فیبر ندن و اینکه اون شرکتی که می خواهی اینترنت بگیری پورت خالی توی اون مخابرات داشته باشه) اگه هم نمی خواهی خط بگیری می تونی به صورت PTP اینترنت بگیری
مرسي.اين Ptp چي هست؟

Sent from Vallhalla

مرسي.اين Ptp چي هست؟

Sent from Vallhalla
اینترنت به صورت وایرلس هست ولی به صورتی که یه انتن بیرون از ساختمان نصب میشه و باید دید مستقیم به دکل اون شرکتی که ازش اینترنت می گیرید داشته باشه
شرکت هایی که اینترنت ptp میدن
شاتل
سیستک
چند تا شرکت دیگه هم هستن.سرچ کنی لیستشون میاد

طی بررسی های فراوان و کلی کابل عوض کردن از پست و سوکت RJ11 عوض کردن کاشف بعمل اومد بعله مشکله کاهش SNR برمیگرده به تلفن اقا ما یه تلفن ساده داریم کالر ایدی داره نه حافظه داره نه منشی از این ساده های دیجیتالی سیمی هست میخوام عوضش کنم بنظرشما چه تلفنی بخرم نویز نندازه؟مایه بار مودم خریدیم بخاطر چیپستش بفنا رفتیم دوباره نخریم یه چی بدردمون نخوره از دوستان اهل فن یه تلفن ساده سیمی معرفی میکنید نویز نندازه کلا کابل از پست یه تیکه مثه مرد اومده توی خونه سوکت RJ 11 وصل شده رفته اسپلیتر یه سرش مودمه یه سرشم تلفن دیگه چهار نفر ادم یه خونه با زیر بنای 400 متری یه تلفن بسشونه

الان که شما شکایت کردید چی شد؟
خسارت به شما میدن؟
میشه یکم توضیح بدید؟

بعد از شکایت و تماس شاتل , از سازمان تماس گرفتند و حضوری وضعیت رو چک کردند و معلوم شد که مشکل از شاتل بود
بعد شاتل مجبور شد تجهیزاتش رو ارتقا بده و الان سرعت دانلودم 4 برابر شده و پینگ تایم dns زیر 30
میتونم الان باز تجدید نظر بدم که بیشتر پدرشون در بیاد و خسارت بهم بدند ولی چون درستش کردن فعلا بیخیالش شدم وگرنه مرحله بعد میره سازمان مقررات کل کشور و حضوری خودم هم باید میرفتم

سلام .
من حدودا" 5 سالی هست که از adsl پارس آنلاین استفاده میکنم.
یک سال یهست که خیلی خوب شده .
من الان 128 کیلوبیت بر ثانیه دارم ولی با متوسط 70 کیلو باااایت بر ثانیه میتونم دانلود کنم !!!!!
برحسب كيلوبيت هستش شما چجور سرعت دانلودتون ٧٠ كيلوبايت هست؟!

• Like
Reactions: COH master
قیمت یک مگابیت ۱۷۴ هزار تومان بود اکنون این رقم به ۲۵ هزار تومان رسیده است، اما طبیعی است که کاربران در منزل چنین تفاوت قیمتی را پرداخت نمی‌کنند، چرا که آن‌ها به طور حجمی خرید می‌کنند، اما در نهایت در رتبه‌های جهانی شاید بیش از ۷۰ تا ۸۰ رتبه جایگاه ایران دستخوش تغییر شده باشد. البته همچنان شاید قیمت اینترنت ما پنج برابر اروپا باشد که این قیمت بستگی مستقیم با سایز بازار ما دارد.
lol

بعد از شکایت و تماس شاتل , از سازمان تماس گرفتند و حضوری وضعیت رو چک کردند و معلوم شد که مشکل از شاتل بود
بعد شاتل مجبور شد تجهیزاتش رو ارتقا بده و الان سرعت دانلودم 4 برابر شده و پینگ تایم dns زیر 30
میتونم الان باز تجدید نظر بدم که بیشتر پدرشون در بیاد و خسارت بهم بدند ولی چون درستش کردن فعلا بیخیالش شدم وگرنه مرحله بعد میره سازمان مقررات کل کشور و حضوری خودم هم باید میرفتم
خسارتی بهت ندادن؟منظورم پول ندادن؟

پارس آفلاین نه تنها همونه ، بلکه بدتر هم شده.
دیشب از ساعت 2 به بعد ، که معمولا سرعت خوبه ، فوق العاده افتضاح بود.وسط دوتا 2 بودم ، شانس اوردم پنالتی نخوردم.
کلا به صورت رندوم تو ساعات روز و شب ریپ میزنه.میشه واژه ی "ریده" رو بهش نسبت داد الان.

چقدر طول کشید این پروسه ارتقای تجهیزات ؟ و میشه لطفا بگی از کدوم شهر هستی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or