بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این برگه سازمان مقرراته که به همه کشور ابلاغ شده فقط منطقه شما نیست
منم نگفتم فقط واسه منطقه ماست:دی
به چه درد می خوره
قیمت ها رو نگاه کن؟قیمت ها فضایی هستش
قیمتاش انقدر فضاییه که فکر نکنم حتی شرکت ها هم برن سراغش.
تازه سیم کشی های مخابرات این سرعتا رو اصلا نمیکشه.همین ده مگابیت هم که من الان دارم با snr 18 داره کار میکنه

هیچ جوره نمیشه 512 نا محدود را بیشتر کنی مگر اینکه حجمی بگیری که اونم نمی صرفه
مخابرات اوایلش خوب بود ولی الان خیلی داغون شده

میشه تهران 1024 نامحدود از مخابرات گرفت ؟
اون موقع ها که میدادن. یه سری مناطق تلفنی یه سری جاها درخواست حضوری.

منم نگفتم فقط واسه منطقه ماست:D

قیمتاش انقدر فضاییه که فکر نکنم حتی شرکت ها هم برن سراغش.
تازه سیم کشی های مخابرات این سرعتا رو اصلا نمیکشه.همین ده مگابیت هم که من الان دارم با snr 18 داره کار میکنه
سیم کشی ها که عمرا جواب بده
بعدش ادم باید احمق باشه بره از اینا با این قیمت بگیره
اونی که عاقل هست میره با این شرکت های درست و حسابی صحبت می کنه و به صورت وایرلس اینترنت می گیره.دیگه نگران نویز و .... از این چرت و پرت ها هم نیست

دوستان جدیدا چند روزیه یه مشکل مسخره و عجیب دارم،اونم اینه که حجم نتم خیلی سریع میپره بدو این که چیز خاصی دانلود کنم!!مثلا دیروز ساعت 6 بعد از ظهر یک گیگ خریدم،ساعت 11 تموم شد!!!یا مثلا همین 40 دقیقه پیش 780 مگ حجم داشتم الان میام نگاه میکنم میبینم شده 480 مگ!!!!هیچی هم دان نکردم،با نرم افزار و راه های مختلف هم امتحان کردم ببینم کسی داره از نت من استفاده مینکه که کسی نبود!!!به نظرتون مشکل از کجاس؟؟ISP هم های وب

دوستان جدیدا چند روزیه یه مشکل مسخره و عجیب دارم،اونم اینه که حجم نتم خیلی سریع میپره بدو این که چیز خاصی دانلود کنم!!مثلا دیروز ساعت 6 بعد از ظهر یک گیگ خریدم،ساعت 11 تموم شد!!!یا مثلا همین 40 دقیقه پیش 780 مگ حجم داشتم الان میام نگاه میکنم میبینم شده 480 مگ!!!!هیچی هم دان نکردم،با نرم افزار و راه های مختلف هم امتحان کردم ببینم کسی داره از نت من استفاده مینکه که کسی نبود!!!به نظرتون مشکل از کجاس؟؟ISP هم های وب
اینستاگرام نمیری ؟ حجم خورش به شدت بالاست !

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: Pzt_Kami and fosil
wps مودم را خاموش کن که کسی نتونه به وای فای وصل بشه
بعدش اینکه شاید گوشی هایی که وصل میشن شروع به بک اپ گیری می کنن یا اینکه دارن خودشون را اپدیت می کنن
واسه منم همین اتفاق می افتاد ولی فهمیدم برای گوشیم هستش.به محض اینکه با اینترنت وصل می شد از حجم اینترنت کم می شد بعدا فهمیدم که شروع به بک اپ گیری می کنه و یه سری برنامه ها هم روی اپدیت هستش
واسه کامپیوتر یا لپتابت هم از برنامه du meter استفاده کن.اینجوری تا حدودی می تونی حجم را چک کنی

• Like
Reactions: Pzt_Kami and fosil
مشکل اینجاست که مارگن نمایش داده شده همیشه یه عدد ثابت نیست و به نسبت نوع سرویس، تغییر میکنه. 10مگ که داشتم مارگن تا 21 اومده بود پایین -داون‌استریم-. اما 2مگ که کردم تا 40رفت بالا. از طرفی خیلی از کاربرای خارجی که دیدم غالبا مارگنشون بین 10-20 بوده تازه خوشحال هم بودن از این مسئله. بعد بنده که تماس میگیرم و مارگنم 40بود میگفت نویز داری!
با ps4 سرعت دانلود یجورایی شوخیه، نهایتا به 100کیلوبایت میرسه، و در تست‌های متنوع اعدادی مثل 30 60 40 50 رو نشون میده.
از کجا سرویس میگیرید شما؟
سلام دوست عزیز.
شما با این خط عالی ای که دارید راحت می تونید سرویس 8 مگ شاتل یا پارس آنلاین + سرویس گیم بگیرید با پینگ تایم زیر 10ms برای ایران و 70ms+ با خارج و سرعت بسیار خوب...سریعا مخابرات رو تخلیه کنید برید سراغ یکی از این دوتا.

• Like
Reactions: .:Zangetsu:.
الان با شاتل چت میکردم واسه فعال کردن سرویس گیمینگ (کاهش پینگ) بهش گفتم اگه این سرویس رو فعال کنید تاثیر منفی روی سرعت دانلود نداره که گفت باعث میشه پهنای باند کمتری داشته باشی !

ربطی دارن به هم حالا ؟!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: Mohammad Ghost
احتمالا wps مودمتون روشنه و بقیه میان به اینترنتتون متصل میشن برای من هم همین اتفاق افتاد بعد فهمیدم چندتا بچه ی کوچیک با نرم افزار هک وای فای با اینترنتم فیلم دانلود میکردن

• Like
Reactions: fosil
دوستانی که p2p شاتل دارن اگه راجع به وضع اینترنتشون توضیح بدن ممنون میشم فقط اگه میشه شهرتون و دکلی که بهش وصل هستین هم بگین اگه میدونین

سلام دوست عزیز.
شما با این خط عالی ای که دارید راحت می تونید سرویس 8 مگ شاتل یا پارس آنلاین + سرویس گیم بگیرید با پینگ تایم زیر 10ms برای ایران و 70ms+ با خارج و سرعت بسیار خوب...سریعا مخابرات رو تخلیه کنید برید سراغ یکی از این دوتا.
متاسفانه منطقه‌ی ما فقط ADSL مخابرات موجود هست و وایرلس رفاتک که نمایندگی پارس‌آنلاین هست.
سرویس وایرلسشون اصلا آپلود نداره، فقط دانلوده، سرویس گیمینگ رو هم میگن روی وایرلس نمیتونیم فعال کنیم.
کلا هیچ!

• Like
Reactions: Mohammad Ghost
ممنون از دوستان بابت جواب،شاید مشکل از گوشی باشه،نمیدونم،ولی حداقل زیاد با اینستاگرام کار نمیکنم،شاید روزی تا 10 دقیقه!اون قضیه WPS مودم هم که نفهمیدم از کجا باید خاموشش کرد ولی با چند روش که امتحان کردم ندیدم غریبه ای به مودم وصل بشه،اون قسمتی هم که مودم رو تو لیست مودم های روشن میذاره غیرفعال کردم،یه قسمتی هم بود که زدم رو WPA،شاید از گوشی باشه:-? چون برادرم جدیدا چند روزیه که آیفون خریده،کسی میدونه چه طوری میشه متوجه شد تو آیفون خودش داره آپدیت یا بک آپ گیری میکنه یا نه؟؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or