منم نگفتم فقط واسه منطقه ماستاین برگه سازمان مقرراته که به همه کشور ابلاغ شده فقط منطقه شما نیست
قیمتاش انقدر فضاییه که فکر نکنم حتی شرکت ها هم برن سراغش.به چه درد می خوره
قیمت ها رو نگاه کن؟قیمت ها فضایی هستش
هیچ جوره نمیشه 512 نا محدود را بیشتر کنی مگر اینکه حجمی بگیری که اونم نمی صرفه
مخابرات اوایلش خوب بود ولی الان خیلی داغون شده
میشه تهران 1024 نامحدود از مخابرات گرفت ؟
یه مدت میدادمیشه تهران 1024 نامحدود از مخابرات گرفت ؟
سیم کشی ها که عمرا جواب بدهمنم نگفتم فقط واسه منطقه ماست
قیمتاش انقدر فضاییه که فکر نکنم حتی شرکت ها هم برن سراغش.
تازه سیم کشی های مخابرات این سرعتا رو اصلا نمیکشه.همین ده مگابیت هم که من الان دارم با snr 18 داره کار میکنه
شما درست میگید ولی جدیدا بیشتر از 512 نا محدود نمیدناون موقع ها که میدادن. یه سری مناطق تلفنی یه سری جاها درخواست حضوری.
اینستاگرام نمیری ؟ حجم خورش به شدت بالاست !دوستان جدیدا چند روزیه یه مشکل مسخره و عجیب دارم،اونم اینه که حجم نتم خیلی سریع میپره بدو این که چیز خاصی دانلود کنم!!مثلا دیروز ساعت 6 بعد از ظهر یک گیگ خریدم،ساعت 11 تموم شد!!!یا مثلا همین 40 دقیقه پیش 780 مگ حجم داشتم الان میام نگاه میکنم میبینم شده 480 مگ!!!!هیچی هم دان نکردم،با نرم افزار و راه های مختلف هم امتحان کردم ببینم کسی داره از نت من استفاده مینکه که کسی نبود!!!به نظرتون مشکل از کجاس؟؟ISP هم های وب
wps مودم را خاموش کن که کسی نتونه به وای فای وصل بشهدوستان جدیدا چند روزیه یه مشکل مسخره و عجیب دارم،اونم اینه که حجم نتم خیلی سریع میپره بدو این که چیز خاصی دانلود کنم!!مثلا دیروز ساعت 6 بعد از ظهر یک گیگ خریدم،ساعت 11 تموم شد!!!یا مثلا همین 40 دقیقه پیش 780 مگ حجم داشتم الان میام نگاه میکنم میبینم شده 480 مگ!!!!هیچی هم دان نکردم،با نرم افزار و راه های مختلف هم امتحان کردم ببینم کسی داره از نت من استفاده مینکه که کسی نبود!!!به نظرتون مشکل از کجاس؟؟ISP هم های وب
سلام دوست عزیز.مشکل اینجاست که مارگن نمایش داده شده همیشه یه عدد ثابت نیست و به نسبت نوع سرویس، تغییر میکنه. 10مگ که داشتم مارگن تا 21 اومده بود پایین -داوناستریم-. اما 2مگ که کردم تا 40رفت بالا. از طرفی خیلی از کاربرای خارجی که دیدم غالبا مارگنشون بین 10-20 بوده تازه خوشحال هم بودن از این مسئله. بعد بنده که تماس میگیرم و مارگنم 40بود میگفت نویز داری!
با ps4 سرعت دانلود یجورایی شوخیه، نهایتا به 100کیلوبایت میرسه، و در تستهای متنوع اعدادی مثل 30 60 40 50 رو نشون میده.
از کجا سرویس میگیرید شما؟
احتمالا wps مودمتون روشنه و بقیه میان به اینترنتتون متصل میشن برای من هم همین اتفاق افتاد بعد فهمیدم چندتا بچه ی کوچیک با نرم افزار هک وای فای با اینترنتم فیلم دانلود میکردندوستان جدیدا چند روزیه یه مشکل مسخره و عجیب دارم،اونم اینه که حجم نتم خیلی سریع میپره بدو این که چیز خاصی دانلود کنم!!مثلا دیروز ساعت 6 بعد از ظهر یک گیگ خریدم،ساعت 11 تموم شد!!!یا مثلا همین 40 دقیقه پیش 780 مگ حجم داشتم الان میام نگاه میکنم میبینم شده 480 مگ!!!!هیچی هم دان نکردم،با نرم افزار و راه های مختلف هم امتحان کردم ببینم کسی داره از نت من استفاده مینکه که کسی نبود!!!به نظرتون مشکل از کجاس؟؟ISP هم های وب
متاسفانه منطقهی ما فقط ADSL مخابرات موجود هست و وایرلس رفاتک که نمایندگی پارسآنلاین هست.سلام دوست عزیز.
شما با این خط عالی ای که دارید راحت می تونید سرویس 8 مگ شاتل یا پارس آنلاین + سرویس گیم بگیرید با پینگ تایم زیر 10ms برای ایران و 70ms+ با خارج و سرعت بسیار خوب...سریعا مخابرات رو تخلیه کنید برید سراغ یکی از این دوتا.