بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام، پینگ با سرور داخلی 160 هست و با سرور EA طرفا 300
تایم اوت هم دارم
این وضعیت خط و سرویس هست:
dfh.JPG

تماس میگیرم میگن از طرف ما مشکلی وجود نداره.
پس مشکل چیه؟
خطتت در حالت interleavedهست این حالت پینگ بالایی داره
باید پارامتر ها رو برات تغییر بدن و به FAST PATH تغییرش بدن
دقت کن DSL Modulation حتما در حالت Auto syncباشه

خطتت در حالت interleavedهست این حالت پینگ بالایی داره
باید پارامتر ها رو برات تغییر بدن و به FAST PATH تغییرش بدن
دقت کن DSL Modulation حتما در حالت Auto syncباشه
فرق این دوتا چیه و روی چه حسابین که اگه سوال کرد جوابشو بدم؟
روی Auto syncئه.

فرق این دوتا چیه و روی چه حسابین که اگه سوال کرد جوابشو بدم؟
روی Auto syncئه.
مربوط به تنظیمات ISPهست معمولا interleavedزمانی فعال میشه که خط خونه نویز بالایی داشته باشه
میشه گفت interleavedیکجورایی محدود کردن اینترنت هست
خود من وقتی خط خونه نویز زیادی داشت و با شاتل تماس گرفتم گفتند باید پارامتر ها رو تغییر بدیم که پس از تغییر inerleavedشد اما پینگ بالا رفت و سرعت محدود شد
بعدا خودم تماس گرفتم وضعیت رو به حالت قبلی خودش برگردونند و پروفایل گیم رو هم فعال کنند که Fast pathشد
این حالت میتونه بخاطر سرویست هم باشه چون سرعتت بشدت پایینه مخصوصا سرعت آپلودت که من احتمال میدم بخاطر سرویسی هست که خریدی یا از طرف ISPمحدود شدی
توضیحی فارسی تو اینترنت نیست که بخوام برات فنی بگم اما منبع خارجی برای تعریف تفاوت این دو حالت زیاده میتونی خودت سرچ کنی
کسی که می خواد آنلاین بازی کنه باید FAST PATHباشه

• Like
Reactions: naeim_n1
مربوط به تنظیمات ISPهست معمولا interleavedزمانی فعال میشه که خط خونه نویز بالایی داشته باشه
میشه گفت interleavedیکجورایی محدود کردن اینترنت هست
خود من وقتی خط خونه نویز زیادی داشت و با شاتل تماس گرفتم گفتند باید پارامتر ها رو تغییر بدیم که پس از تغییر inerleavedشد اما پینگ بالا رفت و سرعت محدود شد
بعدا خودم تماس گرفتم وضعیت رو به حالت قبلی خودش برگردونند و پروفایل گیم رو هم فعال کنند که Fast pathشد
این حالت میتونه بخاطر سرویست هم باشه چون سرعتت بشدت پایینه مخصوصا سرعت آپلودت که من احتمال میدم بخاطر سرویسی هست که خریدی یا از طرف ISPمحدود شدی
توضیحی فارسی تو اینترنت نیست که بخوام برات فنی بگم اما منبع خارجی برای تعریف تفاوت این دو حالت زیاده میتونی خودت سرچ کنی
کسی که می خواد آنلاین بازی کنه باید FAST PATHباشه
چندتا سرچ کردم، گرفتم چجوریاس، بطور خلاصه یه چیزی تو مایه‌های اینترنت خام {fp} و اینترنت مدیریت شدس {interleaved}
البته توی خیلی از موارد کاربرای FP دچار مشکلاتی اعم کاهش سرعت دانلود و مخصوصا قطع و وصلی شدن، در مقابل اما پینگ پایینتری بدست آوردن
در هر حال
تماس گرفتم، اولش که نفهمید چی هست این داستان، بعد از کلی توضیح و آدرس دادن، گفت ما همچین دسترسی‌ای نداریم، نهایتا سرویستونو میتونیم بالا پایین کنیم
سرعت آپلود رو که 256 بسته شده بود 1مگ کرد. پینگم الان با انگلیس 160، گوگل 90 و داخل 30 شده. تایم اوتا هم کمتر شده. در مقابل سرعت دانلود و آپلود از سرور خارجی نصف یا یک‌سوم داخلی هست.

• Like
Reactions: Coffee Addicted
چندتا سرچ کردم، گرفتم چجوریاس، بطور خلاصه یه چیزی تو مایه‌های اینترنت خام {fp} و اینترنت مدیریت شدس {interleaved}
البته توی خیلی از موارد کاربرای FP دچار مشکلاتی اعم کاهش سرعت دانلود و مخصوصا قطع و وصلی شدن، در مقابل اما پینگ پایینتری بدست آوردن
در هر حال

تماس گرفتم، اولش که نفهمید چی هست این داستان، بعد از کلی توضیح و آدرس دادن، گفت ما همچین دسترسی‌ای نداریم، نهایتا سرویستونو میتونیم بالا پایین کنیم
سرعت آپلود رو که 256 بسته شده بود 1مگ کرد. پینگم الان با انگلیس 160، گوگل 90 و داخل 30 شده. تایم اوتا هم کمتر شده. در مقابل سرعت دانلود و آپلود از سرور خارجی نصف یا یک‌سوم داخلی هست.
دقیقا به همین شکل هست و برای همین خط خونه نباید نویز داشته باشه
شما با PS4یه بازی رو بزارید رو دانلود ببینید وضعیت چطوری هست اما در کل سرعتت نباید با داخل و خارج تفاوتی داشته باشه
من با سرعت 10مگ از دانلود ها دانلود میکنم توی PS4و استیم هم سرعتم همینه

دقیقا به همین شکل هست و برای همین خط خونه نباید نویز داشته باشه
شما با PS4یه بازی رو بزارید رو دانلود ببینید وضعیت چطوری هست اما در کل سرعتت نباید با داخل و خارج تفاوتی داشته باشه
من با سرعت 10مگ از دانلود ها دانلود میکنم توی PS4و استیم هم سرعتم همینه
مشکل اینجاست که مارگن نمایش داده شده همیشه یه عدد ثابت نیست و به نسبت نوع سرویس، تغییر میکنه. 10مگ که داشتم مارگن تا 21 اومده بود پایین -داون‌استریم-. اما 2مگ که کردم تا 40رفت بالا. از طرفی خیلی از کاربرای خارجی که دیدم غالبا مارگنشون بین 10-20 بوده تازه خوشحال هم بودن از این مسئله. بعد بنده که تماس میگیرم و مارگنم 40بود میگفت نویز داری!
با ps4 سرعت دانلود یجورایی شوخیه، نهایتا به 100کیلوبایت میرسه، و در تست‌های متنوع اعدادی مثل 30 60 40 50 رو نشون میده.
از کجا سرویس میگیرید شما؟

مشکل اینجاست که مارگن نمایش داده شده همیشه یه عدد ثابت نیست و به نسبت نوع سرویس، تغییر میکنه. 10مگ که داشتم مارگن تا 21 اومده بود پایین -داون‌استریم-. اما 2مگ که کردم تا 40رفت بالا. از طرفی خیلی از کاربرای خارجی که دیدم غالبا مارگنشون بین 10-20 بوده تازه خوشحال هم بودن از این مسئله. بعد بنده که تماس میگیرم و مارگنم 40بود میگفت نویز داری!
با ps4 سرعت دانلود یجورایی شوخیه، نهایتا به 100کیلوبایت میرسه، و در تست‌های متنوع اعدادی مثل 30 60 40 50 رو نشون میده.
از کجا سرویس میگیرید شما؟
شاتل
کلا برای گیم شاتل و پارس انلاین خوبن

• Like
Reactions: .:Zangetsu:.
من كابل نت از post تا مودم يه تيكه اومده كنار سيم برقي هم رد نشده ولي snr از غروب افت ميكنه كسي علتشو ميدونه؟
حرارت و رطوبت دو عامل اصلی اختلاله ، ربطی به سیم های برق نداره.
وقتی از یه ساعتی به بعد سرویست دچار افت میشه ، مشکل قطعا از سرویس دهنده است و یا مرکز مخابراتی منطقه شما.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
حرارت و رطوبت دو عامل اصلی اختلاله ، ربطی به سیم های برق نداره.
وقتی از یه ساعتی به بعد سرویست دچار افت میشه ، مشکل قطعا از سرویس دهنده است و یا مرکز مخابراتی منطقه شما.
isp فك نكنم از post به بعد هم كه بهترين كابل و يه تيكه ست

isp فك نكنم از post به بعد هم كه بهترين كابل و يه تيكه ست
متوجه شدم که با سازوکار مخابراتی و دیتای کشور آشنایی نداری.
آی اس پی فقط رک های دیتای خودش رو میذاره تو سالن سرور مرکز مخابراتی شما و از اونجا به بعد با زیرساختهای مخابراته ، بنا به هر دلیلی مرکز مخابراتی منطقه دچار مشکل فنی بشه ، آی ای پی کاری نمیتونه بکنه.

سلام
کسی مخابرات ۵۱۲ نامحدود داره؟
من امروز وصل کردم اما سرعت افتضاحه! یه پیج باز میکنم پینگم میره رو ۲۰۰۰ ۳۰۰۰ و تایم اوت. تماس گرفتم گفتن پیگیری میکنیم اما چشمم اب نمیخوره. اولی گفت snr پایینه دومی زنگ زد گفت snr رو ۳۱ه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or