naeim_n1
کاربر سایت
به خاطر این هستش که اپلود اسیاتک پایین هستشسلام من اسیاتک دارم تو بازی فیفا هرچن دقیقه بازی سه چهار ثانیه استپ میشه بعد ادامه پیدا میکنه با کاهش پینگ و فیلتر هم درس نشد راه دیگه ایی نداره؟
واسه همینه که لگ میشه
به خاطر این هستش که اپلود اسیاتک پایین هستشسلام من اسیاتک دارم تو بازی فیفا هرچن دقیقه بازی سه چهار ثانیه استپ میشه بعد ادامه پیدا میکنه با کاهش پینگ و فیلتر هم درس نشد راه دیگه ایی نداره؟
به نظر من شما اون سر دنیا باشی ولی کابل کشی درست و حسابی باشه و اصول کار شده باشه پینگت خوبه ولی توی ایران می بینی چسبیدی به مخابرات ولی کابل کشی روی اصول نیست و اینکه نویز خط زیاد هستش واسه همین پینگت خوب نیستشمن مرکز مخابراتیم اون دست خیابونمونه.توی پینگ تاثیر داره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
راه حلی هم داره؟به خاطر این هستش که اپلود اسیاتک پایین هستش
واسه همینه که لگ میشه
من خودم بهترین مودم tp link را گرفتم ولی الان نت تایب ۳ هست.ربطی به مودم نداره.بستگی به اینترنت داره.من اینترنتم از جای دیگه ای بود نت تایب ۲ بود وقتی اینترنت را عوض کردم شدش ۳.بعد از یکم بازی کردن و دی ان اس دستی ست کردن شد ۲سلام دوستان
جایی بهتر از این تاپیک برای سوالم پیدا نکردم ممنون میشم کمکم کنین
بعد 5 سال میخوام مودم جدید بگیرم NatType 3 مدتیه کلافه کرده مودم قدیمیه درست بشو نیست که نیست، قدیم Zyxel و D-link خوب بود الان هیچ گونه اطلاعی ندارم که چه مارکی خوبه، بیزحمت یه مودم درست و حسابی واسه بازی (کلا از همه نظر خوب باشه) بهم معرفی میکنین قیمتش هم تخیلی نباشه ممنون
این سرویس های کاهش پینگ هم قضیه اش چجوریه ؟ کوچکترین اطلاعی ندارم ازش بازم ممنون
هیچ راهی نداره چونکه دسته شما نیستشراه حلی هم داره؟
خوب همین دیگهp2pشاتل از اول هم خوب نبود کاربرا صفحات قبل هم اشاره کردند
وقتی شکایت میکنی صدبار زنگ میزنن بهت غیر از شایت هم از جای دیگه تماس میگیرند و این ورند چند روزی ادامه پیدا میکنه و برای خود من هم تاثیری نداشته همش مسخره بازیه شکایت و این حرفا هم همش الکیه دست همشون تو یه کاسه استخوب همین دیگه
فقط پست دادن تو این فروم کافی نیست و فایده ای نداره برای جلوگیری از کلاهبرداری این شرکت ها
باید حتما به سازمان تنظیم مقررات از سایتش complaint.cra.ir شکایت کنید اولش اپراتور خود شاتل که مخصوص رسیدگی به شکایات هست پیگیری میکنه اگه دیدید اون هم داره الکی یه چی سر هم میکنه بعد از اتمام شکایت یک نفر از سازمان تنظیم مقررات باهاتون تماس میگیره چک میکنه مشکل حل شده یا نه
اونقدرا هم الکی نیست شما از این شرکت ها اگه شکایت کنید همگی وقتی کلاهبرداری میکنند کارساز میشه
ولی 1 نفر 2 نفر کافی نیست باید همه این روال کار رو یاد بگیرند که بیخودی از مردم کلاهبرداری نشه
یعنی اگه یه dns بهتر واسه بازی کردن ازشون بگیرم بزنم امکان داره درست بشه نت تایپم ؟من خودم بهترین مودم tp link را گرفتم ولی الان نت تایب ۳ هست.ربطی به مودم نداره.بستگی به اینترنت داره.من اینترنتم از جای دیگه ای بود نت تایب ۲ بود وقتی اینترنت را عوض کردم شدش ۳.بعد از یکم بازی کردن و دی ان اس دستی ست کردن شد ۲
امکانش هست که dns را تغییر بدی بهتر بشهیعنی اگه یه dns بهتر واسه بازی کردن ازشون بگیرم بزنم امکان داره درست بشه نت تایپم ؟
ار مودم ـتون راضی هستین میشه مدلش رو بگین ؟
من یه دوستی دارم توی خیابون خودمونه فاصله ما از مرکز مخابراتی حدود 2 کیلومتره ولی فاصله اون تامرکز زیر 1 کیلومتره همیشه پینگش از من پایینتر بوده البته همیشه هم isp هامون یکی بوده وقتی تست کردیم این فاصله کاربر تا مرکز مخابراتی رو خودم تست کردم میگم از روی هوا نیستمن مرکز مخابراتیم اون دست خیابونمونه.توی پینگ تاثیر داره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مشکلت چیه؟سلام، پینگ با سرور داخلی 160 هست و با سرور EA طرفا 300
تایم اوت هم دارم
این وضعیت خط و سرویس هست:
تماس میگیرم میگن از طرف ما مشکلی وجود نداره.
پس مشکل چیه؟