بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام من اسیاتک دارم تو بازی فیفا هرچن دقیقه بازی سه چهار ثانیه استپ میشه بعد ادامه پیدا میکنه با کاهش پینگ و فیلتر هم درس نشد راه دیگه ایی نداره؟
به خاطر این هستش که اپلود اسیاتک پایین هستش
واسه همینه که لگ میشه

• Like
Reactions: Delux1
من مرکز مخابراتیم اون دست خیابونمونه.توی پینگ تاثیر داره ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
به نظر من شما اون سر دنیا باشی ولی کابل کشی درست و حسابی باشه و اصول کار شده باشه پینگت خوبه ولی توی ایران می بینی چسبیدی به مخابرات ولی کابل کشی روی اصول نیست و اینکه نویز خط زیاد هستش واسه همین پینگت خوب نیستش
توی ایران همه چیز ازمون و خطاست

سلام دوستان
جایی بهتر از این تاپیک برای سوالم پیدا نکردم ممنون میشم کمکم کنین :D
بعد 5 سال میخوام مودم جدید بگیرم NatType 3 مدتیه کلافه کرده مودم قدیمیه درست بشو نیست که نیست، قدیم Zyxel و D-link خوب بود الان هیچ گونه اطلاعی ندارم که چه مارکی خوبه، بیزحمت یه مودم درست و حسابی واسه بازی (کلا از همه نظر خوب باشه) بهم معرفی میکنین قیمتش هم تخیلی نباشه ممنون :D
این سرویس های کاهش پینگ هم قضیه اش چجوریه ؟ کوچکترین اطلاعی ندارم ازش بازم ممنون :* :D

سلام دوستان
جایی بهتر از این تاپیک برای سوالم پیدا نکردم ممنون میشم کمکم کنین :D
بعد 5 سال میخوام مودم جدید بگیرم NatType 3 مدتیه کلافه کرده مودم قدیمیه درست بشو نیست که نیست، قدیم Zyxel و D-link خوب بود الان هیچ گونه اطلاعی ندارم که چه مارکی خوبه، بیزحمت یه مودم درست و حسابی واسه بازی (کلا از همه نظر خوب باشه) بهم معرفی میکنین قیمتش هم تخیلی نباشه ممنون :D
این سرویس های کاهش پینگ هم قضیه اش چجوریه ؟ کوچکترین اطلاعی ندارم ازش بازم ممنون :* :D
من خودم بهترین مودم tp link را گرفتم ولی الان نت تایب ۳ هست.ربطی به مودم نداره.بستگی به اینترنت داره.من اینترنتم از جای دیگه ای بود نت تایب ۲ بود وقتی اینترنت را عوض کردم شدش ۳.بعد از یکم بازی کردن و دی ان اس دستی ست کردن شد ۲

مدتي قبل با كلي زحمت شماره يه سيم بان رو بدست اوردم در خونه ما post مخابرات هست اون تيكه كه از post مياد توخونه رو عوض كرد ده تومنم خواست بعدشم فرمود بايد كابل يه تيكه باشه تو كابلت دو تيكه اس بدرد نميخوره نويزت خطتت بالاست بعدشم فرمود بخواي همه رو تا post عوض ميكنم متري 1500 منو دوستم رفتيم همون كابلو قيمت كرديم 450 بود طرف ميخواست مارو بتيغه تازه كابلشم 04 بود امروز خودم از post تا مودم عوض كردم كل كابل يه تيكه و بدون اتصال يهو ديدم attention يا ضريب تضعيف فقط يه شماره كم شده ديروزم اينا اومده بودن مشكل خش خش تلفنهاي همسايه رو حل كنن زدن كابل مارو خراب كردن شبا dns م mipare ميفرمودن كابلهاي كلي رطوبت داره بايد جواز شهرداري رو بدست بيارن حفاري كن عوض كنن اينارو نقل كردم اينقدر به حرف اين مخابراتيا اهميت نديد يه تست snr وضريب تضعيف اول خط انجام بديد اوكي بود كه الحمدالله نبود كابلو عوض كنيد فقط يه دفعه من كلا سه بار عوض كردم با سه نوع كابل خونمون هم ويلايي و درب حياطه هردفعه نزديك 60 متر كابل خريدم

p2pشاتل از اول هم خوب نبود کاربرا صفحات قبل هم اشاره کردند
خوب همین دیگه
فقط پست دادن تو این فروم کافی نیست و فایده ای نداره برای جلوگیری از کلاهبرداری این شرکت ها
باید حتما به سازمان تنظیم مقررات از سایتش complaint.cra.ir شکایت کنید اولش اپراتور خود شاتل که مخصوص رسیدگی به شکایات هست پیگیری میکنه اگه دیدید اون هم داره الکی یه چی سر هم میکنه بعد از اتمام شکایت یک نفر از سازمان تنظیم مقررات باهاتون تماس میگیره چک میکنه مشکل حل شده یا نه
اونقدرا هم الکی نیست شما از این شرکت ها اگه شکایت کنید همگی وقتی کلاهبرداری میکنند کارساز میشه
ولی 1 نفر 2 نفر کافی نیست باید همه این روال کار رو یاد بگیرند که بیخودی از مردم کلاهبرداری نشه

خوب همین دیگه
فقط پست دادن تو این فروم کافی نیست و فایده ای نداره برای جلوگیری از کلاهبرداری این شرکت ها
باید حتما به سازمان تنظیم مقررات از سایتش complaint.cra.ir شکایت کنید اولش اپراتور خود شاتل که مخصوص رسیدگی به شکایات هست پیگیری میکنه اگه دیدید اون هم داره الکی یه چی سر هم میکنه بعد از اتمام شکایت یک نفر از سازمان تنظیم مقررات باهاتون تماس میگیره چک میکنه مشکل حل شده یا نه
اونقدرا هم الکی نیست شما از این شرکت ها اگه شکایت کنید همگی وقتی کلاهبرداری میکنند کارساز میشه
ولی 1 نفر 2 نفر کافی نیست باید همه این روال کار رو یاد بگیرند که بیخودی از مردم کلاهبرداری نشه
وقتی شکایت میکنی صدبار زنگ میزنن بهت غیر از شایت هم از جای دیگه تماس میگیرند و این ورند چند روزی ادامه پیدا میکنه و برای خود من هم تاثیری نداشته همش مسخره بازیه شکایت و این حرفا هم همش الکیه دست همشون تو یه کاسه است

من خودم بهترین مودم tp link را گرفتم ولی الان نت تایب ۳ هست.ربطی به مودم نداره.بستگی به اینترنت داره.من اینترنتم از جای دیگه ای بود نت تایب ۲ بود وقتی اینترنت را عوض کردم شدش ۳.بعد از یکم بازی کردن و دی ان اس دستی ست کردن شد ۲
یعنی اگه یه dns بهتر واسه بازی کردن ازشون بگیرم بزنم امکان داره درست بشه نت تایپم ؟
ار مودم ـتون راضی هستین میشه مدلش رو بگین ؟ :D

یعنی اگه یه dns بهتر واسه بازی کردن ازشون بگیرم بزنم امکان داره درست بشه نت تایپم ؟
ار مودم ـتون راضی هستین میشه مدلش رو بگین ؟ :D
امکانش هست که dns را تغییر بدی بهتر بشه
این دستگاهی که من دارم هم مودم adsl هست و هم اکسس پوینت.یعنی هر 2 کار را باهم انجام میده.مارک tp link مدل 8980 هستش
تا الان که خوب بوده.یه سری قابلیت هایی که داره و من ازش خیلی خوشم میاد کنترل پهتای باند داره.می تونم راحت هر کاربر را محدود کنم و این برای کسانی که سرعت حجمی هستش خیلی مفید هست.مخصوصا واسه مهمونایی که حجم را از بین می برن
linksys هم دستگاه های خیلی خوبی داره ولی قیمتاش خیلی بالا هستش

• Like
Reactions: ARTiCiX
سلام، پینگ با سرور داخلی 160 هست و با سرور EA طرفا 300
تایم اوت هم دارم
این وضعیت خط و سرویس هست:
dfh.JPG

تماس میگیرم میگن از طرف ما مشکلی وجود نداره.
پس مشکل چیه؟

من مرکز مخابراتیم اون دست خیابونمونه.توی پینگ تاثیر داره ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من یه دوستی دارم توی خیابون خودمونه فاصله ما از مرکز مخابراتی حدود 2 کیلومتره ولی فاصله اون تامرکز زیر 1 کیلومتره همیشه پینگش از من پایینتر بوده البته همیشه هم isp هامون یکی بوده وقتی تست کردیم این فاصله کاربر تا مرکز مخابراتی رو خودم تست کردم میگم از روی هوا نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or