بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

راس ساعت 10هر شب شاتل سراسری گند میزنه به همه چیز
من شمال کشورم دوست تهران راس ساعت 10 پینگ هر دو مون تو بازی میره بالا 170
چه خبر مسخرشو در آوردن حیوونا
همین مسخره بازیو من سر مخابرات دارم پینگ ثابته سرعت تو طول روز یا سرعت واقعی هستش یا میاد پایین یا وسط کار مودم ریست میشه پیجم باز نمیکنه
یه فایل 20 مگی دانلود میکنم 40 مگ کم میکنه دو برابر مثلا اپلود هم رایگانه چقد دزدی اخه

همین مسخره بازیو من سر مخابرات دارم پینگ ثابته سرعت تو طول روز یا سرعت واقعی هستش یا میاد پایین یا وسط کار مودم ریست میشه پیجم باز نمیکنه
یه فایل 20 مگی دانلود میکنم 40 مگ کم میکنه دو برابر مثلا اپلود هم رایگانه چقد دزدی اخه
بابا من دیگه دارم دیوانه میشم
طرفو با AWPزدم خونش ریخته رو زمین بعد منو میکشه تو killcamمیبینم اصلا شلیک نکردم~X(~X(~X(~X(~X(~X(
هر شب این بدبختی رو دارم

بابا من دیگه دارم دیوانه میشم
طرفو با AWPزدم خونش ریخته رو زمین بعد منو میکشه تو killcamمیبینم اصلا شلیک نکردم~X(~X(~X(~X(~X(~X(
هر شب این بدبختی رو دارم
این همه بازی میکنی یهو اخر کار مچ داره تموم میشه یهو مودم ریست میشه اینترنت قطع میشه هرچی بازی کردی نکردی هرچی امتیاز و کیل گرفته بودی بر باد میرن.دیوونه شدیم باو

کلا تو ایران چیزی به اسم اینترنت عالی ندارم یا دزدی میکنن یا کم فروشی
رفیق اگر سیم کشی تلفن منزل یا جایی که می خوای براش انترنت وصل کن مسی هست از این شرکت خصوصی ها بگیر مثل شرکت آسیا تک خوبه فقط یادت باشه سرویس حجمی بگیری نه ازاین 1 ساله چند ساله ها
من دارم الان استفاده می کنم خوبه. البته باز بستگی به منطقه تون داره.
اگر هم که فیبر نوری هستی که بدبختی باید بری از مخابرات دزد بگیری.

کلا تو ایران چیزی به اسم اینترنت عالی ندارم یا دزدی میکنن یا کم فروشی
رفیق اگر سیم کشی تلفن منزل یا جایی که می خوای براش انترنت وصل کن مسی هست از این شرکت خصوصی ها بگیر مثل شرکت آسیا تک خوبه فقط یادت باشه سرویس حجمی بگیری نه ازاین 1 ساله چند ساله ها
من دارم الان استفاده می کنم خوبه. البته باز بستگی به منطقه تون داره.
اگر هم که فیبر نوری هستی که بدبختی باید بری از مخابرات دزد بگیری.
اخه نت برای شرکت میخوام برای دوربین ها و سایت و ... نامحدود نیاز دارم
سرعت چیزی در حدود 200 تا 300 کیلو میخوام باشه

مخابرات منطقه ما ‌شد فیبرنوری تا چندماه آینده هم نت نمیده، نت وایرلس هم تو نواب آنتن نداره کلا :((
یه راهی بزارین جلو پام لطفا
راستی با Net type 3 میشه مولتی زد؟

دوستانی که سرویس point 2 point شاتل رو دارن اگه مشکل نوسان پینگ دارن دقت کنن که احتمال زیاد مشکل از خود دکل های شاتل هست چون تعداد یوزر هاش رفته بالا و به دروغ دارن به مشتری هایی که در ضمینه وایرلس تخصص ندارن میگن که از نویز منطقه هست و برای سرویس های رادیویی نرمال هست در صورتی که احتمالا دروغه
اگه این مورد برای شما هم پیش اومد حتما به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنید چون اینجور شرکت ها رو ول بکنید راحت کلاهبرداری میکنن و دروغ تحویل مشتری میدن
اگر به کنسول رادیوتون اشنایی دارید وقتی داخلش که میشید اگر CCQ و Signal و Signal To Noise شما اوکی باشن و نوسان نداشته باشن ( اینارو با پشتیبانی چک کنید ) نباید پینگتون بدون تغییر در هیچکدوم از اینها بالا بره

سلام
رسانه
پتیال
سیستک
شاتل
پارس‌انلاین
میخوام یه سرویس نا محدود بگیرم. کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ کدوم پینگ بهتر و سرعت دانلود بهتر میده و این مسخره بازی کاهش سرعت دانلود بعد از دانلود یه مقدار مشخصی رو نداره؟

دوستانی که سرویس point 2 point شاتل رو دارن اگه مشکل نوسان پینگ دارن دقت کنن که احتمال زیاد مشکل از خود دکل های شاتل هست چون تعداد یوزر هاش رفته بالا و به دروغ دارن به مشتری هایی که در ضمینه وایرلس تخصص ندارن میگن که از نویز منطقه هست و برای سرویس های رادیویی نرمال هست در صورتی که احتمالا دروغه
اگه این مورد برای شما هم پیش اومد حتما به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنید چون اینجور شرکت ها رو ول بکنید راحت کلاهبرداری میکنن و دروغ تحویل مشتری میدن
اگر به کنسول رادیوتون اشنایی دارید وقتی داخلش که میشید اگر CCQ و Signal و Signal To Noise شما اوکی باشن و نوسان نداشته باشن ( اینارو با پشتیبانی چک کنید ) نباید پینگتون بدون تغییر در هیچکدوم از اینها بالا بره
p2pشاتل از اول هم خوب نبود کاربرا صفحات قبل هم اشاره کردند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or