دوست عزیز مشکل نویز 3 حالت بیشتر نداره:اقا یکی یه راه کاری چیزی واسه این نویز لعنتی بده شدیدا جلو سرعت منو گرفته یه دفه خاموش روشن میکنم مودمو سرعت میره رو 300 یه دفه میره رو 600 یه دفه 280 مطمئنم نویز دارم که اینجوریه نویز گیرم وصل کردم سیم کشیم سه دفه عوض کردم اما بازم اینجوریه کلافه شدم چیکار کنم این مورد رو؟تلفن رو برمیدارم شماره بگیرم تلفن خونه یه حالت خش خش مانند داره.نتم مخابراته
1. یا سیم کشی داخلی شما با کابل برق انجام شده.
2. ممکنه سیم کشی داخلیتون از کنار اتاقک آسانسور رد شده باشه که شدیدا روی کیفیت خط تاثیر میزاره.
3. اگر همه ی این موارد رو چک کردین و مشکلی نبود، صد در صد خط شما اصطلاحا مشکل "زمین" داره و فقط و فقط مخابرات میتونه مشکلش رو حل کنه. (مشکل "زمین" منظور قسمتی هست که سیم های تلفن از طریق حوضچه های زیرزمینی میان توی کافو ها و از اونجا به داخل منازل کشیده میشه. دقیقا توی اون قسمت خط شما اتصالی داره و تنها راه برطرف شدن مشکل داشتن ِ یه پارتی کلفت توی مخابرات هست که بره خط شما رو از داخل اون حوضچه پیدا کنه و مشکل اتصالیش رو برطرف کنه تا برای همیشه از شر نوسانات و نویز راحت بشین. برای پیگیری میتونین با شماره ی 20117 تماس بگیرین ببینین جوابی میگیرین یا نه. اگر دیدین جوابی نگرفتین باید یه پارتی توی مخابرات پیدا کنین تا کارتون رو پیگیری کنن)