بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا یکی یه راه کاری چیزی واسه این نویز لعنتی بده شدیدا جلو سرعت منو گرفته یه دفه خاموش روشن میکنم مودمو سرعت میره رو 300 یه دفه میره رو 600 یه دفه 280 مطمئنم نویز دارم که اینجوریه نویز گیرم وصل کردم سیم کشیم سه دفه عوض کردم اما بازم اینجوریه کلافه شدم چیکار کنم این مورد رو؟تلفن رو برمیدارم شماره بگیرم تلفن خونه یه حالت خش خش مانند داره.نتم مخابراته
دوست عزیز مشکل نویز 3 حالت بیشتر نداره:

1. یا سیم کشی داخلی شما با کابل برق انجام شده.
2. ممکنه سیم کشی داخلیتون از کنار اتاقک آسانسور رد شده باشه که شدیدا روی کیفیت خط تاثیر میزاره.
3. اگر همه ی این موارد رو چک کردین و مشکلی نبود، صد در صد خط شما اصطلاحا مشکل "زمین" داره و فقط و فقط مخابرات میتونه مشکلش رو حل کنه. (مشکل "زمین" منظور قسمتی هست که سیم های تلفن از طریق حوضچه های زیرزمینی میان توی کافو ها و از اونجا به داخل منازل کشیده میشه. دقیقا توی اون قسمت خط شما اتصالی داره و تنها راه برطرف شدن مشکل داشتن ِ یه پارتی کلفت توی مخابرات هست که بره خط شما رو از داخل اون حوضچه پیدا کنه و مشکل اتصالیش رو برطرف کنه تا برای همیشه از شر نوسانات و نویز راحت بشین. برای پیگیری میتونین با شماره ی 20117 تماس بگیرین ببینین جوابی میگیرین یا نه. اگر دیدین جوابی نگرفتین باید یه پارتی توی مخابرات پیدا کنین تا کارتون رو پیگیری کنن)

اقا یکی یه راه کاری چیزی واسه این نویز لعنتی بده شدیدا جلو سرعت منو گرفته یه دفه خاموش روشن میکنم مودمو سرعت میره رو 300 یه دفه میره رو 600 یه دفه 280 مطمئنم نویز دارم که اینجوریه نویز گیرم وصل کردم سیم کشیم سه دفه عوض کردم اما بازم اینجوریه کلافه شدم چیکار کنم این مورد رو؟تلفن رو برمیدارم شماره بگیرم تلفن خونه یه حالت خش خش مانند داره.نتم مخابراته
هر چی تلفن توی خونه داری را قطع کن بعدش ببین سرعتت چه جوری میشه اگر دیدی که خوب شد سر راه همه تلفن ها نویز گیر بزار.اون موقع دیگه صدای خش خش توی تلفنت هم نمیاد

• Like
Reactions: sajadkh
دوستان یکی میتونه ptp رو توضیح بده؟
هزینه اولیش چقدر میشه؟
چه شرکت هایی دارن؟
ptp مخفف point to point هستش
به این صورتی که انتی که شما مثلا بیرون از خانه نصب می کنید باید دید مستقیم به اون دکلی که انتن روش نصب هست داشته باشه تا بتونه اینترنت را به صورت وایرلس دریافت کنه
هزینه اولیش گرون هستش
موقعی که من گرفتم یعنی 4 ماه پیش 2 مدل انتن بود یکی قیمتش 300 بود و اون یکی 350.(خود شرکت ها برات چک می کنن ببینن کدوم یکی برات کافی هستش.فاصله تا دکل براشون مهم هست و چند تا عوامل دیگه) + یه اکسس پوینت هم لازم داری که اینترنت را به صورت وایرلس توی خونه پخش کنه که اونم حدودا 130 تومان در نظر بگیر
یه سری هزینه ها جزیی دیگه داره که اونا زیاد نیست.مثلا کابل شبکه ای که از انتن تا اکسس پوینتی که تا خونه میاد هستش.هزینه نصب هست و ....
اینا رو زنگ بزنی به شرکت ها بهت میگن .هر شرکت قیمت خودش را داره .ولی تقریبا هزینه هاش یکی هست
سیستک - پتیاک - شاتل - شبکه رسانه
اینا شرکت هایی هستن که ptp میدن

یه سری خوبی داره اینه که دیگه نویز خط نداری ولی به اگه درست تنظیم نشه یا اینکه با تکون بخوره ارتباط قطع میشه و باید دوباره تنظیم بشه و اگه نتونی ارتباط خوب بگیری توی اب و هوای بد( یعنی بارون بگیره یا باد باشه) ارتباط قطع میشه یا اینکه ضعیف میشه
من خودم ptp دارم .این کسی که برام نصب کرد جاشو محکم گرفت و موقع تنظیم هم چون خودم یکم حالیم بود نشستم پای کامپیوتر چک می کردم که نخواد بپیچئونه واسه همین یه تنظیم خوب داد.اینقدر خوب بود که توی قبل عید بود که باد و باران شدید شد من افت سرعت نداشتم وحتی ارتباط خراب نشد

و باز هم سرویس 24 مگ و فوق العاده ی فن آوا! :D به جرات میتونم بگم که بهترین اینترنتی هست که تا حالا داشتم! :D حیف فن آوا زیاد توو سطح کشوری شناخته شده نیست وگرنه سرویس هاش و کیفیت زیر ساختش خیلی خیلی بهتر از شرکت های دزدی مثل شاتل هست.

5444726222.png

اقا مگه همچین چیزی میشه؟
اپلودت 100 مگ هستش.سرعتت هم 30 مگ
سایت شرکتت را بهم بده ؟توی گوگل پیدا نکردم

ptp مخفف point to point هستش
به این صورتی که انتی که شما مثلا بیرون از خانه نصب می کنید باید دید مستقیم به اون دکلی که انتن روش نصب هست داشته باشه تا بتونه اینترنت را به صورت وایرلس دریافت کنه
هزینه اولیش گرون هستش
موقعی که من گرفتم یعنی 4 ماه پیش 2 مدل انتن بود یکی قیمتش 300 بود و اون یکی 350.(خود شرکت ها برات چک می کنن ببینن کدوم یکی برات کافی هستش.فاصله تا دکل براشون مهم هست و چند تا عوامل دیگه) + یه اکسس پوینت هم لازم داری که اینترنت را به صورت وایرلس توی خونه پخش کنه که اونم حدودا 130 تومان در نظر بگیر
یه سری هزینه ها جزیی دیگه داره که اونا زیاد نیست.مثلا کابل شبکه ای که از انتن تا اکسس پوینتی که تا خونه میاد هستش.هزینه نصب هست و ....
اینا رو زنگ بزنی به شرکت ها بهت میگن .هر شرکت قیمت خودش را داره .ولی تقریبا هزینه هاش یکی هست
سیستک - پتیاک - شاتل - شبکه رسانه
اینا شرکت هایی هستن که ptp میدن

یه سری خوبی داره اینه که دیگه نویز خط نداری ولی به اگه درست تنظیم نشه یا اینکه با تکون بخوره ارتباط قطع میشه و باید دوباره تنظیم بشه و اگه نتونی ارتباط خوب بگیری توی اب و هوای بد( یعنی بارون بگیره یا باد باشه) ارتباط قطع میشه یا اینکه ضعیف میشه
من خودم ptp دارم .این کسی که برام نصب کرد جاشو محکم گرفت و موقع تنظیم هم چون خودم یکم حالیم بود نشستم پای کامپیوتر چک می کردم که نخواد بپیچئونه واسه همین یه تنظیم خوب داد.اینقدر خوب بود که توی قبل عید بود که باد و باران شدید شد من افت سرعت نداشتم وحتی ارتباط خراب نشد
مرسی از راهنمایی کاملتون
سرعت دانلود و پینگ و ... چقدره؟
یه سوال دیگه ای که داشتم شما که الان داری راضی هستی؟

• Like
Reactions: sadegh93
الان طرح های پارس انلاین همشون زده قابل ارتقا تا سرعت ۱۶ مگ.مثلا ۱۲۸kb زده قابل ارتقا تا ۱۶ مگ فرضا ۹ هزار تومن بعد باز ۲ مگ رو زده قابل ارتقا تا ۱۶ مگ ولی ۲۴ تومن ؟

جدای از حجم مصرفی چه فرقی داره فرضا این ۱۲۸ با ۲ مگ پارس انلاین ؟ ادم یه ۱۲۸ بگیره ۹ تومن خودش حجم اضافی بخره به صرفه نیست ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

الان طرح های پارس انلاین همشون زده قابل ارتقا تا سرعت ۱۶ مگ.مثلا ۱۲۸kb زده قابل ارتقا تا ۱۶ مگ فرضا ۹ هزار تومن بعد باز ۲ مگ رو زده قابل ارتقا تا ۱۶ مگ ولی ۲۴ تومن ؟

جدای از حجم مصرفی چه فرقی داره فرضا این ۱۲۸ با ۲ مگ پارس انلاین ؟ ادم یه ۱۲۸ بگیره ۹ تومن خودش حجم اضافی بخره به صرفه نیست ؟

همه ی اینا حقه های جذب مشتری هست دوست عزیز! واقعا شما فکر میکنی کسی که سرویس 128 میخره با کسی که سرویس 4 مگ میخره، جفتشون پهنای باندشون روو یه چیز بسته میشه؟! خیر اینطور نیست. چیزی که من شنیدم اینه که قانون همه ی ISP ها این هستش که تا 8 برابر بیشتر از چیزی که شما خرید میکنی پهنای باندتو باز میزارن. مثالا شما سرویس 128 بخری ضربدر 8 میکنن میشه 1024 و پروفایل شما رو روی 1 میبندن! اما شخصی که سرویس 2 مگ میخره ضربدر 8 میکنن میشه 16 مگ و پروفایلش روی 16 بسته میشه! پس همه ی اینا حقه های فروش سرویس هست و باور نکنید.

• Like
Reactions: naeim_n1
بهترین نت برای بازی انلاین در تهران واسه چه شرکتی هست ؟ پینگش خوب باشه و تایم اوت کمی داشته باشه.

اونجور كه من از توي topic هاتون در اوردم اون كنسول زيبات به غير p افلاين match نيست و توي بازيا مشكل داري

به نظر دوستان ips ی که هم به درد بازی آنلاین بخوره و هم دانلود (تهران) کدوم هستش ؟
به نظرتون طرح ART 4 شاتل که نامحدود هست چطوره ؟
و طرح شهاب 10 مگابیت و 10 گیگ آسیاتک با دالنود رایگان از 4 صبح تا 10 صبح ؟
کدومش به نظرتون بهتره ؟
اونجور كه من از توي topic هاتون در اوردم اون كنسول زيبات به غير p افلاين match نيست و توي بازيا مشكل داري
من با وایمکس مبین نت عین هلو دارم با کنسول زیبام انلاین بدون مشکل بازی میکنم که ... فقط چون گرونه میخوام برم سمت adsl

• Like
من با وایمکس مبین نت عین هلو دارم با کنسول زیبام انلاین بدون مشکل بازی میکنم که ... فقط چون گرونه میخوام برم سمت adsl

مبین نت خوبه ولی خیلی گرونه!
اصلا توجیه اقتصادی نداره
بالاخره خط تلفن بهم دادن و منم ADSL ثبت نام کردم

• Like
مبین نت خوبه ولی خیلی گرونه!
اصلا توجیه اقتصادی نداره
بالاخره خط تلفن بهم دادن و منم ADSL ثبت نام کردم
حالا یکی دوماهه یه طرح خوب داده که ۴ مگ ۳۰ گیگ ترافیک ۶۰ هزار تومن هر گیگ اصافه هم ۴ تومن

قبل از اون داغون بود رسما...هرگیگ اضافه ۱۲ هزار تومن بود

سایتش این هست: www.fanava.net
اگه باور نمیکنی از تست فیلم بگیرم اینجا اپ کنم :D
سایتش اصلا باز نمیشه
قبولت دارم ولی چیزی که برام جالبه سرعت اپلود هست.دانلود را قبول می کنم چون پتیاک هم 24 مگ میده ولی اپلودت 100 مگ هست و این خیلی بالا هستش
سرعت 100 مگ اپلود را برای دیتا سنتر ها میدن

مرسی از راهنمایی کاملتون
سرعت دانلود و پینگ و ... چقدره؟
یه سوال دیگه ای که داشتم شما که الان داری راضی هستی؟
سرعت دانلودت بستگی به اینترنی که می گیری داره.پینگ هم واسه من خیلی تغییر کرد.مت 1 مگ نت محدود مخابرات داشتم که پینگ 4.2.2.4 روی 250 به بالا بود و هر 10 تا پینگ 1 دونه تایم اوت می داد ولی وقتی وایرلس گرفتم پینگم روی 100 هستش و تایم اوت تقریبا ندارم.به ندرت پیش میاد 1 دونه تایم اوت بده
الان من از پتیاک گرفتم و راضی هستم
ماه اول 1 مگ حجمی داشتم که سرعتش تا 6 باز بود.اپلود و دانلود 6مگ بود ولی حجمم زود تموم می شد به خاطر اینکه مصرفم بالا بود و اینکه اپلود هم می کنی از حجمت کم میشه (قیمت حجم اضافه توی PTP گرون تر از ADSL هستش.هیچ فرقی نمی کنه ولی فعلا گرون میدن) واسه همین من سرویس 2 مگ نا محدود گرفتم.واقعا عالی هستش
سرعت دانلود2 مگ هست اپلود هم همینطور هستش
ببین کدوم منطقه هستی بعدش زنگ بزن به چند تا شرکت ببین دکل مخابراتیشون کجاست.بعدش خودت ببین با چشم دکل را می بینی یا نه.اگه دکل را ببینی بعدش در مورد شرکت فکر کن ببین برات می صرفه ازش سرویس بگیری یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or