naeim_n1
کاربر سایت
یادمه قبلا هزینه راه اندازی مودم 15000 تومان بود ولی انگار الان به 9500 تومان تغییر دادن.توی سایت شاتل این قیمت 9500 هست.این هزینه هم چه شما مودم را خودتون تنظیم کنید با اینکه تلفنی راهنمایی کنی ازتون می گیریمیه پرسش از شاتلی ها دارم من سرویس آرت 1 ثبت نام کردم و قبل ثبت نام بهم گفتند 15 هزار تومن هزینه راه اندازیه که این جدا از هزینه ی تنظیم مودمه ولی تو برگه ای که پرداختش کرذم همونجا با کارت نوشته که هزینه راه اندازی سرویس 1 راینه 9500 تومن . الان اینا دروغ تحول من دادن ؟ این هزینه ی چیه دقیقا ؟ کسانی که مودم رو خودشون تنظیم کردن هم این هزینه براشون نوشته شده بوده ؟ الان مودم اینترنتش وصل شده و خودم مودم رو تنظیم کردم و فقط سایت شاتل میاد فردا باید برم پیششون . در کنارشش بهم گفتن 20 گیگ میتونی با یه سرعت 1 مگابیت دانلود کنی اینی که تو برگه نوشته مال سازمان تنظیم مقرراته و شاتل بیشتر میده این راسته ؟ممنون میشم پاسخ بدید .این هم عکسشView attachment 61495
اگه خودتون مودم را تنظیم کردید دیگه باید فقط بگید اکانت را فعال کنند
در مورد دانلود کردن شما روی همون 11 گیگ حساب کن.چون توی سایتش هم زده 11 گیگ .یه موقعی شاید سیستمشون باگ داشته باشه و بزاره با سرعت بالا دانلود کنی ولی اینا باگ سیستمشون را سریع رفع می کنن.اون کسی که بهت گفته احتمالا تازه کار بوده . بعد از 11 گیگ هم سرعتتون را پایین میارن که نتونی زیاد دانلود کنی