بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه پرسش از شاتلی ها دارم من سرویس آرت 1 ثبت نام کردم و قبل ثبت نام بهم گفتند 15 هزار تومن هزینه راه اندازیه که این جدا از هزینه ی تنظیم مودمه ولی تو برگه ای که پرداختش کرذم همونجا با کارت نوشته که هزینه راه اندازی سرویس 1 راینه 9500 تومن . الان اینا دروغ تحول من دادن ؟ این هزینه ی چیه دقیقا ؟ کسانی که مودم رو خودشون تنظیم کردن هم این هزینه براشون نوشته شده بوده ؟ الان مودم اینترنتش وصل شده و خودم مودم رو تنظیم کردم و فقط سایت شاتل میاد فردا باید برم پیششون . در کنارشش بهم گفتن 20 گیگ میتونی با یه سرعت 1 مگابیت دانلود کنی اینی که تو برگه نوشته مال سازمان تنظیم مقرراته و شاتل بیشتر میده این راسته ؟ممنون میشم پاسخ بدید .این هم عکسشView attachment 61495
یادمه قبلا هزینه راه اندازی مودم 15000 تومان بود ولی انگار الان به 9500 تومان تغییر دادن.توی سایت شاتل این قیمت 9500 هست.این هزینه هم چه شما مودم را خودتون تنظیم کنید با اینکه تلفنی راهنمایی کنی ازتون می گیریم
اگه خودتون مودم را تنظیم کردید دیگه باید فقط بگید اکانت را فعال کنند
در مورد دانلود کردن شما روی همون 11 گیگ حساب کن.چون توی سایتش هم زده 11 گیگ .یه موقعی شاید سیستمشون باگ داشته باشه و بزاره با سرعت بالا دانلود کنی ولی اینا باگ سیستمشون را سریع رفع می کنن.اون کسی که بهت گفته احتمالا تازه کار بوده . بعد از 11 گیگ هم سرعتتون را پایین میارن که نتونی زیاد دانلود کنی

یادمه قبلا هزینه راه اندازی مودم 15000 تومان بود ولی انگار الان به 9500 تومان تغییر دادن.توی سایت شاتل این قیمت 9500 هست.این هزینه هم چه شما مودم را خودتون تنظیم کنید با اینکه تلفنی راهنمایی کنی ازتون می گیریم
اگه خودتون مودم را تنظیم کردید دیگه باید فقط بگید اکانت را فعال کنند
در مورد دانلود کردن شما روی همون 11 گیگ حساب کن.چون توی سایتش هم زده 11 گیگ .یه موقعی شاید سیستمشون باگ داشته باشه و بزاره با سرعت بالا دانلود کنی ولی اینا باگ سیستمشون را سریع رفع می کنن.اون کسی که بهت گفته احتمالا تازه کار بوده . بعد از 11 گیگ هم سرعتتون را پایین میارن که نتونی زیاد دانلود کنی
الان با بخش فروش تهرانش تو سایتش چت کردم چند بار پیام رو دید و از جواب دادن تفره رفت به نظر یکی از روش های دزدیشون من هم اشتباهم این بود موقع امضائ برپه نگاه نکردم به اون 9500 تومان و فکر کنم اون 20 گیگ هم دروغی بیش نباشه . اگر پول رو برنگرداندند راهی برای شکایت و برگشت پول هست ؟ این هم تصویر چت که دروغ رو تحویلمون داد با بی شرمی تمام هم چت رو قطع کرد .
5y3v_%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84_1.jpg

jfjf_%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84_2.jpg

الان با بخش فروش تهرانش تو سایتش چت کردم چند بار پیام رو دید و از جواب دادن تفره رفت به نظر یکی از روش های دزدیشون من هم اشتباهم این بود موقع امضائ برپه نگاه نکردم به اون 9500 تومان و فکر کنم اون 20 گیگ هم دروغی بیش نباشه . اگر پول رو برنگرداندند راهی برای شکایت و برگشت پول هست ؟ این هم تصویر چت که دروغ رو تحویلمون داد با بی شرمی تمام هم چت رو قطع کرد .
5y3v_%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84_1.jpg

jfjf_%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84_2.jpg
اون 20 گیگ مطمین باش که دروغ هستش و کاری نمی تونی انجام بدی.هیچ وقت به حرف این اپراتور ها گوش نده چیزی که توی سایت هست یا توی برگه هست ملاک هستش
در مورد شکایت هم نمی دونم کاری می تونی انجام بدی یا نه.از این لحاظ می گم نمی دونم چون خودم باشم بی خیال میشم به خاطر اینکه همیشه این شرکت ها یه دلیلی دارن که بخوان کارشون را توجیح کنن
الان شما پای برگه را امضا کردی اینو بدون اگه بتونی ازش شکایت کنی نمایندش میگه این 9500 بابت کانفیگ کامپیوتر بود که جدا می گیریم/بعد میگی که توی چت بهم گفت بابت رانژه خط هست بعدش اونم میگه این پشتیبان شب اشتباه اعلام کرده و اپراتوری که گفت و گو رو ترک کرد به خاطر این بود که اختلالی توی سیستم به وجود اومد.....از این چرت و پرت ها راحت می تونن بگن
فردا زنگ بزن شرکت و بگو می خوام شکایت کنم ببین چی میگن.محکم صحبت کن ولی بد صحبت نکن که بعدا برای خودت درد سر نشه
اگر هم فردا درست جواب ندادن شماره داخلی اپراتور را بردار با فامیلش و ساعت و تاریخی که زنگ زدی که اگه خواستی شکایت کنی اینا رو پرونده کنی که صدای ضبط شده اپراتور در میارن که بهت درست جواب نداده

ولی در کلش کاری نمی تونی انجام بدی.فقط الکی دوندگی داره و اعصاب خوردی.این برات یه تجربه شد که همه چیز را اول بپرسی و کامل چک کنی ببین درست هست یا نه بعدش اوکی بدی و امضا کنی
همیشه شرکت ها بابت اینکه قراردادی اماده کنن با چند تا وکیل و ... هماهنگ می کنن که از چه کلماتی استفاده کنن و اینکه قرار داد چه جوری باشه که براشون مشکلی پیش نیاد وبتونن راحت از زیرش فرار کنن

• Like
Reactions: ATAR
سلام دوستان
من برای دانلود شبانه میخام از صبانت، نت بگیرم.... وضعش چطوره؟؟
اگه من سرعت 12 مگ بگیرم، بعد از محدود شدن سرعتو روی چند میذارن؟!

سلام دوستان منم دیگه از adsl نا امید شدم بس که تایم اوت و پیگ تایم بالا داره
میخوام برم سراق 3g و 4g به نظر شما میشه با مودم 3g/4g پینگ زیر صد گرفت
اوپراتوری که کمترین پیگ رو داشته باشه میشه معرفی کنید

سلام دوستان منم دیگه از adsl نا امید شدم بس که تایم اوت و پیگ تایم بالا داره
میخوام برم سراق 3g و 4g به نظر شما میشه با مودم 3g/4g پینگ زیر صد گرفت
اوپراتوری که کمترین پیگ رو داشته باشه میشه معرفی کنید
من حدودا یک سال پیش اینترنت 3g و 4g داشتم.از رایتل و ایرانسل استفاده کردم.من از ایرانسل بیشتر راضی بودم
چونکه اولا 4g بود بعدش بیشتر مناطق را پوشش می داد.رایتل هم بد نبود ولی پوشش خوبی نداشت و اینکه اخرش 3g بود
الان هم دوستای من مودم 4g دارن و از سیم کارت ایرانسل دارن.میگم بد نیست و راضی هستن.توی بعضی مناطق هم سرعتشون بالای 10 مگ رفته.تا 2 برابرش هم رفته

مخابرات منطقه ما لعنتی برداشته همه خط ها رو فیبرنوری کرده حالا نه خودش مینونه ADSL بده نه بقیه شرکتها
راه دیگه ای جز استفاده از اینترنت بی سیم دارم ؟
تو محدوده نواب تهران چه شرکتی نت خوب بی سیم میده ؟

مخابرات منطقه ما لعنتی برداشته همه خط ها رو فیبرنوری کرده حالا نه خودش مینونه ADSL بده نه بقیه شرکتها
راه دیگه ای جز استفاده از اینترنت بی سیم دارم ؟
تو محدوده نواب تهران چه شرکتی نت خوب بی سیم میده ؟
تسلیت عرض میکنم! :D
فقط اگه میتونی و منطقتون سیگنال میده از اینترنت وایرلس استفاده کن
از همونایی که مودم بیرونی داره و از ADSLهم خیلی بهتره

• Like
Reactions: NINJѦ
بهترین نت برای بازی انلاین در تهران واسه چه شرکتی هست ؟ پینگش خوب باشه و تایم اوت کمی داشته باشه.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
الان اینترنت ها یه جوری منطقه ای شده
یه شرکت اینترنتش توی یه منطقه خیلی خوب هستش ولی جای دیگه خیلی داغون هستش
باید بگردی ببینی اطرافت کسانی که اینترنت دارن از چه شرکتی دارن و اینکه راضی هستن یا نه

• Like
Reactions: Madridista
و باز هم سرویس 24 مگ و فوق العاده ی فن آوا! :D به جرات میتونم بگم که بهترین اینترنتی هست که تا حالا داشتم! :دی حیف فن آوا زیاد توو سطح کشوری شناخته شده نیست وگرنه سرویس هاش و کیفیت زیر ساختش خیلی خیلی بهتر از شرکت های دزدی مثل شاتل هست.

5444726222.png

• Like
Reactions: IMANOKA
اقا یکی یه راه کاری چیزی واسه این نویز لعنتی بده شدیدا جلو سرعت منو گرفته یه دفه خاموش روشن میکنم مودمو سرعت میره رو 300 یه دفه میره رو 600 یه دفه 280 مطمئنم نویز دارم که اینجوریه نویز گیرم وصل کردم سیم کشیم سه دفه عوض کردم اما بازم اینجوریه کلافه شدم چیکار کنم این مورد رو؟تلفن رو برمیدارم شماره بگیرم تلفن خونه یه حالت خش خش مانند داره.نتم مخابراته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or