naeim_n1
کاربر سایت
همیشه حرف می زنن ولی کیه که انجام بده بعدش اگه هم مجبور بشن انجام بدن مطمین باش حجم دزدی شرکت ها بیشتر میشهمیگه تو شبکه 3 شنیدم گفتن هر گیگ باید بشه 1.500 تومن
همیشه حرف می زنن ولی کیه که انجام بده بعدش اگه هم مجبور بشن انجام بدن مطمین باش حجم دزدی شرکت ها بیشتر میشهمیگه تو شبکه 3 شنیدم گفتن هر گیگ باید بشه 1.500 تومن
کسی نبود ؟من میخوام پتیاک سرویس 256 kbps ش رو بگیرم (پوینت تو پوینت)کسی میدونه سرعت دانلود با این سرعت چقدر هستش با توجه به اینکه میگن پهنای باندش بازه و اینا؟
داش خوبه برا شما هر 20 دقیقه برا من هر 10 دقیقه قطع میشه...موقعی که وصل هست هم سرعت داغون...اصن ی وضیشانل الان یه هفته هست هر 20 دقیقه قطع میشه
پشتیبانی هم که طبق معمول خارج از شبکه هست
خاک تو سرشون با این نت
فاز اول اینترنت ملی این بود ؟
فاز دوم می خوان چه غلطی بکن
به حدی رو اعصابمه که اگه باعث و بانیشو جلوم بزارن رسما جر واجرش می کنمداش خوبه برا شما هر 20 دقیقه برا من هر 10 دقیقه قطع میشه...موقعی که وصل هست هم سرعت داغون...اصن ی وضی
شاتل خیلی افت کرده متاسفانه
Sent from my D6603 using Tapatalk
سرعت 256 پتیاک باز نیستش.اگه می خواهی 512 kb حجمی بگیر که تا 3 مگ باز هستشمن میخوام پتیاک سرویس 256 kbps ش رو بگیرم (پوینت تو پوینت)کسی میدونه سرعت دانلود با این سرعت چقدر هستش با توجه به اینکه میگن پهنای باندش بازه و اینا؟
مخابرات همیشه میگه نویز دارید و مشکل از خودتون هستشاقا این مشکل نویز لعنتی رو چجوری حل کنم سیم کشی رو تا حالا سه بار عوض کردم از کنار برق فشار قوی هم کاملا جدا کردم یه وقتایی تو مودم چک میکنم Downstream تا 5600 هم میره اما بعضی وقتا هرکاری میکنم بالا نمیره و واسه همین سرعتم اون سرعت واقعی که دارم نیست نمیدونم چیکار کنم دیگه راه حلی واسه این مشکل ندارین؟
یه دفه اول کار تا یه ماه همه چی خوب بود باز به هم ریخت.نتم مخابراته زنگم میزنم بهشون میگن نویز دارین اگه تیکت بگم بزنن مخابرات این مشکل حل میشه یا نه؟
دیگه همین هستشاینم اینترنت رمضون مخابرات خیر سرشون باید 10 مگ بگیره.
سرویس p2p مبنا هم خیر سرش باید قطعی و افت نداشته باشه امروز کلا time out بود.
امروز کلا همه چی داغون شده.
من حتما میخوام که نامحدود داشته باشم چون میزان مصرفم به شدت بالاس.سرعت 256 پتیاک باز نیستش.اگه می خواهی 512 kb حجمی بگیر که تا 3 مگ باز هستش
چند تا پست بالاتر گفتم اوایل 2 3 سال اول که شاتل داشتم بی نهایت راضی بودم اون اوایل سرویس محدود داشتم و واقعا بدون نقص بود سرعتم 128 بود ولی پهنای باند بالاتر بهم دادن و سرعت دانلودم 250 بود اما زمانی که سوییچ کردم روی نا محدود همه بدبختیا شروع شد.دوستانی که در تهران از شاتل استفاده می کنند الان در چه وضعیتی هست
لطفا اطلاع رسانی کنید در حال سفارشم!!
والا من الان 5 ماهه ازشون سرویس دارم.هم نا محدود داشتم و هم حجمیمن حتما میخوام که نامحدود داشته باشم چون میزان مصرفم به شدت بالاس.
من تماس گرفتم پشتیبان فنیش گفتش که سرعت 256 نامحدودش هم پهنای باندش بازه .
شما نمیدونی حدودی اگه 256 بگیرم با چه سرعتی دانلود خواهم داشت؟ فقط لنگ همینم اگه تکلیف اینم معلوم شه سریعتر این شاتل اشغال رو ول میکنم.