steve mcqueen
کاربر سایت
سلام دوستان...میخواستم بدونم بهترین شرکت ISP برای دانلود در ساعات شبانه چیه؟ الان مخابرات دارم 2 مگ بزور 1.5 گیگ دانلود میکنم خیلی افتضاحه...و در ضمن اهواز هستم...ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
دوست عزیز باید توی منطقه خودتون از چند نفر که شرکتی دارن پرس و جو کنیسلام دوستان...میخواستم بدونم بهترین شرکت ISP برای دانلود در ساعات شبانه چیه؟ الان مخابرات دارم 2 مگ بزور 1.5 گیگ دانلود میکنم خیلی افتضاحه...و در ضمن اهواز هستم...ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
برید خدا شکر کنید باز یه چیزی دارید من محدوده هجرتم هر جا زنگ میزنم میگن پورت خالی نیست....
شاتل هم میگی ptp میده منتها ماهی 220 هزار .............
الان تقریبا همه اینترنت ها تایم اوت دارهمخابرات که 1 ساله تو صفم. حقیقتش منم چون یک ساله سیستم نداشتم دیگه پیگیر نبودم
شاتلم پشتیبانش گفت تو محدوده شماptp فقط 1 مگ نامحدود میدیدم که 220 تومنه
حالا زنگ زدم فن آوا گفت خالی داریم عصر تلکام هم همینطور منتها شک دارم به شرکت های کوچیک سرعت دانلود برام مهم نیست یه ping stable برام مهمه وگرنه الان از زایتل استفاده میکنم پینگ زیر صد منتها قطعی زیاد داره
سلامسلام دوستان،یه سوال دارم:مودم وقتی روشنه و تلفن خونه که بی سیمه زنگ میزنه،اینترنت قطع میشه و بعد از چنذ ثانیه وصل میشه،بعد توی این مدتی که تلفن هم چنان روشنه سرعت دانلود هم از 100 کیلوبایت بر ثانیه به 400 میرسه!!تا وقتی که تلفن خاموش میشه و درنتیجه اینترنت هم برای یه چند ثانیه قطع میشه و دوباره سرعت به حالت عادی یعنی 100 کلیوبایت بر ثانیه میرسه،چرا تو این حالت این اتفاق میفته و چه طور میشه کاری کرد که سرعت اینترنت در حالتی هم که از تلفن استفاده نمیشه به همون سرعت 400 کیلوبایت بر ثانیه برسه؟
اين مودم ها بهتر از موبايل آنتن ميدن، من يه tplink m7350 دارم، تو خونه با موبايل ايرانسل اصلا به انتن 4g وصل نميشه ولي با اين مودم وصل ميشه و ٢ يا ٣ خط انتن داره.دوستان یک سوال بنظر شما یه مودمی که سیم کارت بخوره برای اینترنت ایرانسل چه 3g چه 4g بهتر آنتن میده برای نت یا اینکه همین گوشی که دارم خوب چون نت ایرانسل رو هات اسپات میکنم روی دستگام؟گوشیمsony ericsson z ultra هستش
و یه سوال دیگه اینکه سرعت نت ایرانسل بستگی به آنتن دهی گوشی داره دیگه درست؟یعنی اگه 4 خط فول باشه یعنی همه سرعت رو داری و اگه دو تا یک خط باشه سرعت پایین هست درست؟آخه گوشی آنتنش برای ایرانسل فوله 4 خط پره میگم اگه اینطور باشه من دیگه چرا برم مودم 400 تومنی بخرم برای نت ایرانسل یعنی بازم اون بهتره؟اين مودم ها بهتر از موبايل آنتن ميدن، من يه tplink m7350 دارم، تو خونه با موبايل ايرانسل اصلا به انتن 4g وصل نميشه ولي با اين مودم وصل ميشه و ٢ يا ٣ خط انتن داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
تا جایی که من می دونم این نویزی هست که تلفن بی سیم روی خط میندازه و در این موقع مودم خاموش نمیشه فقط اینترنت خط قطع میشه و دوباره وصل میشه.واسه اینکه اینجوری نشه سر راه تلفن بی سیم یه اسپیلیتر نصب کن باید درست بشه
همش به انتن دهی گوشی نیستو یه سوال دیگه اینکه سرعت نت ایرانسل بستگی به آنتن دهی گوشی داره دیگه درست؟یعنی اگه 4 خط فول باشه یعنی همه سرعت رو داری و اگه دو تا یک خط باشه سرعت پایین هست درست؟آخه گوشی آنتنش برای ایرانسل فوله 4 خط پره میگم اگه اینطور باشه من دیگه چرا برم مودم 400 تومنی بخرم برای نت ایرانسل یعنی بازم اون بهتره؟
اگه انتن دهيت خوبه قاعدتا نيازي به اين مودم نداري (فقط بحث مصرف باتري گوشي موقع هات اسپات يا اينكه بخواي تعداد زيادي ديوايس رو به هات اسپات وصل كني هست، چون فكر ميكنم عملكرد اين مودم ها به عنوان روتر از گوشي بايد بهتر باشه)و یه سوال دیگه اینکه سرعت نت ایرانسل بستگی به آنتن دهی گوشی داره دیگه درست؟یعنی اگه 4 خط فول باشه یعنی همه سرعت رو داری و اگه دو تا یک خط باشه سرعت پایین هست درست؟آخه گوشی آنتنش برای ایرانسل فوله 4 خط پره میگم اگه اینطور باشه من دیگه چرا برم مودم 400 تومنی بخرم برای نت ایرانسل یعنی بازم اون بهتره؟