بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان...میخواستم بدونم بهترین شرکت ISP برای دانلود در ساعات شبانه چیه؟ الان مخابرات دارم 2 مگ بزور 1.5 گیگ دانلود میکنم خیلی افتضاحه...و در ضمن اهواز هستم...ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

سلام دوستان...میخواستم بدونم بهترین شرکت ISP برای دانلود در ساعات شبانه چیه؟ الان مخابرات دارم 2 مگ بزور 1.5 گیگ دانلود میکنم خیلی افتضاحه...و در ضمن اهواز هستم...ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
دوست عزیز باید توی منطقه خودتون از چند نفر که شرکتی دارن پرس و جو کنی
توی تهران یه مدت آسیاتک و شاتل خوب بود که این 2 تا هم به انگار به فنا رفتن ( البته اینو بگم که منطقه به منطقه فرق می کنه )
ولی در کل فعلا اینترنت خوب وجود نداره

با خود مخابرات صحبت کردی؟اونا اکثرا پورت دارن
شاتل چرت و پرت گفته ماهی 220 تومان
ptp هزینه اولش زیاده.وسایلش را بخرید بعدش دیگه تعرفه معمولی اینترنت هستش

• Like
Reactions: SAGAD
مخابرات که 1 ساله تو صفم. حقیقتش منم چون یک ساله سیستم نداشتم دیگه پیگیر نبودم
شاتلم پشتیبانش گفت تو محدوده شماptp فقط 1 مگ نامحدود میدیدم که 220 تومنه
حالا زنگ زدم فن آوا گفت خالی داریم عصر تلکام هم همینطور منتها شک دارم به شرکت های کوچیک سرعت دانلود برام مهم نیست یه ping stable برام مهمه وگرنه الان از زایتل استفاده میکنم پینگ زیر صد منتها قطعی زیاد داره

• Like
Reactions: naeim_n1
مخابرات که 1 ساله تو صفم. حقیقتش منم چون یک ساله سیستم نداشتم دیگه پیگیر نبودم
شاتلم پشتیبانش گفت تو محدوده شماptp فقط 1 مگ نامحدود میدیدم که 220 تومنه
حالا زنگ زدم فن آوا گفت خالی داریم عصر تلکام هم همینطور منتها شک دارم به شرکت های کوچیک سرعت دانلود برام مهم نیست یه ping stable برام مهمه وگرنه الان از زایتل استفاده میکنم پینگ زیر صد منتها قطعی زیاد داره
الان تقریبا همه اینترنت ها تایم اوت داره
خیلی کم پیدا میشه اینترنت خوب پیدا کنی
با سیستک هم صحبت کن ببیم چی میگن

• Like
Reactions: SAGAD and Pzt_Kami
سلام دوستان،یه سوال دارم:مودم وقتی روشنه و تلفن خونه که بی سیمه زنگ میزنه،اینترنت قطع میشه و بعد از چنذ ثانیه وصل میشه،بعد توی این مدتی که تلفن هم چنان روشنه سرعت دانلود هم از 100 کیلوبایت بر ثانیه به 400 میرسه!!تا وقتی که تلفن خاموش میشه و درنتیجه اینترنت هم برای یه چند ثانیه قطع میشه و دوباره سرعت به حالت عادی یعنی 100 کلیوبایت بر ثانیه میرسه،چرا تو این حالت این اتفاق میفته و چه طور میشه کاری کرد که سرعت اینترنت در حالتی هم که از تلفن استفاده نمیشه به همون سرعت 400 کیلوبایت بر ثانیه برسه؟

سلام دوستان،یه سوال دارم:مودم وقتی روشنه و تلفن خونه که بی سیمه زنگ میزنه،اینترنت قطع میشه و بعد از چنذ ثانیه وصل میشه،بعد توی این مدتی که تلفن هم چنان روشنه سرعت دانلود هم از 100 کیلوبایت بر ثانیه به 400 میرسه!!تا وقتی که تلفن خاموش میشه و درنتیجه اینترنت هم برای یه چند ثانیه قطع میشه و دوباره سرعت به حالت عادی یعنی 100 کلیوبایت بر ثانیه میرسه،چرا تو این حالت این اتفاق میفته و چه طور میشه کاری کرد که سرعت اینترنت در حالتی هم که از تلفن استفاده نمیشه به همون سرعت 400 کیلوبایت بر ثانیه برسه؟
سلام
تا جایی که من می دونم این نویزی هست که تلفن بی سیم روی خط میندازه و در این موقع مودم خاموش نمیشه فقط اینترنت خط قطع میشه و دوباره وصل میشه.واسه اینکه اینجوری نشه سر راه تلفن بی سیم یه اسپیلیتر نصب کن باید درست بشه

• Like
Reactions: fosil
دوستان یک سوال بنظر شما یه مودمی که سیم کارت بخوره برای اینترنت ایرانسل چه 3g چه 4g بهتر آنتن میده برای نت یا اینکه همین گوشی که دارم خوب چون نت ایرانسل رو هات اسپات میکنم روی دستگام؟گوشیمsony ericsson z ultra هستش

دوستان یک سوال بنظر شما یه مودمی که سیم کارت بخوره برای اینترنت ایرانسل چه 3g چه 4g بهتر آنتن میده برای نت یا اینکه همین گوشی که دارم خوب چون نت ایرانسل رو هات اسپات میکنم روی دستگام؟گوشیمsony ericsson z ultra هستش
اين مودم ها بهتر از موبايل آنتن ميدن، من يه tplink m7350 دارم، تو خونه با موبايل ايرانسل اصلا به انتن 4g وصل نميشه ولي با اين مودم وصل ميشه و ٢ يا ٣ خط انتن داره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اين مودم ها بهتر از موبايل آنتن ميدن، من يه tplink m7350 دارم، تو خونه با موبايل ايرانسل اصلا به انتن 4g وصل نميشه ولي با اين مودم وصل ميشه و ٢ يا ٣ خط انتن داره.

و یه سوال دیگه اینکه سرعت نت ایرانسل بستگی به آنتن دهی گوشی داره دیگه درست؟یعنی اگه 4 خط فول باشه یعنی همه سرعت رو داری و اگه دو تا یک خط باشه سرعت پایین هست درست؟آخه گوشی آنتنش برای ایرانسل فوله 4 خط پره میگم اگه اینطور باشه من دیگه چرا برم مودم 400 تومنی بخرم برای نت ایرانسل یعنی بازم اون بهتره؟

سلام
تا جایی که من می دونم این نویزی هست که تلفن بی سیم روی خط میندازه و در این موقع مودم خاموش نمیشه فقط اینترنت خط قطع میشه و دوباره وصل میشه.واسه اینکه اینجوری نشه سر راه تلفن بی سیم یه اسپیلیتر نصب کن باید درست بشه

دمت گرم!دزست شد،اگر میدونستم این طوری حل یمشه زودتر درستش میکردم،این همه مدت سر کار بودیم با این سرعت:))

و یه سوال دیگه اینکه سرعت نت ایرانسل بستگی به آنتن دهی گوشی داره دیگه درست؟یعنی اگه 4 خط فول باشه یعنی همه سرعت رو داری و اگه دو تا یک خط باشه سرعت پایین هست درست؟آخه گوشی آنتنش برای ایرانسل فوله 4 خط پره میگم اگه اینطور باشه من دیگه چرا برم مودم 400 تومنی بخرم برای نت ایرانسل یعنی بازم اون بهتره؟
همش به انتن دهی گوشی نیست
شاید یه منطقه ای خط انتن ایرانسل پر باشه ولی اینترنت پایین ترین سرعت باشه
باید ببینی اینترنت اونجا 4g باشه و شانست شلوغ نباشه
همون طور که دوست عزیز گفت مودم ها سرعت اینترنت بیشتر هستش.
مثلا من خودم روی گوشیم که سیم میندازم تا 3mb بیشتر نمی کشید ولی همون جا روی مودم تا 8mb سرعت کشیدم
مودم ها چون فقط برای اینترنت هستش تخصصی برای دریافت و ارسال اینترنت کار می کنه واسه همین بهتر کار می کنه

اگه انتن دهيت خوبه قاعدتا نيازي به اين مودم نداري (فقط بحث مصرف باتري گوشي موقع هات اسپات يا اينكه بخواي تعداد زيادي ديوايس رو به هات اسپات وصل كني هست، چون فكر ميكنم عملكرد اين مودم ها به عنوان روتر از گوشي بايد بهتر باشه)
وقتي انتنت فول باشه يعني ارتباطت با دكلي كه بهش وصل شدي در بهترين حالته و عاملي كه ميتونه رو سرعت تاثير بزاره ميزان شلوغي دكل و سرويس دهي دكل هست و اين مودم فك نكنم رو سرعت دانلودت خيلي تاثير بزاره (البته بخواي دقيق بفهمي بايد مشخصات قطعات مربوط به شبكه و انتن گوشيت رو با اين مودم ها مقايسه كني)

• Like
Reactions: amir_k2m
یه پرسش از شاتلی ها دارم من سرویس آرت 1 ثبت نام کردم و قبل ثبت نام بهم گفتند 15 هزار تومن هزینه راه اندازیه که این جدا از هزینه ی تنظیم مودمه ولی تو برگه ای که پرداختش کرذم همونجا با کارت نوشته که هزینه راه اندازی سرویس 1 راینه 9500 تومن . الان اینا دروغ تحول من دادن ؟ این هزینه ی چیه دقیقا ؟ کسانی که مودم رو خودشون تنظیم کردن هم این هزینه براشون نوشته شده بوده ؟ الان مودم اینترنتش وصل شده و خودم مودم رو تنظیم کردم و فقط سایت شاتل میاد فردا باید برم پیششون . در کنارشش بهم گفتن 20 گیگ میتونی با یه سرعت 1 مگابیت دانلود کنی اینی که تو برگه نوشته مال سازمان تنظیم مقرراته و شاتل بیشتر میده این راسته ؟ممنون میشم پاسخ بدید .این هم عکسش 20160626_213817.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or