بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

همه ی اینا حقه های جذب مشتری هست دوست عزیز! واقعا شما فکر میکنی کسی که سرویس 128 میخره با کسی که سرویس 4 مگ میخره، جفتشون پهنای باندشون روو یه چیز بسته میشه؟! خیر اینطور نیست. چیزی که من شنیدم اینه که قانون همه ی ISP ها این هستش که تا 8 برابر بیشتر از چیزی که شما خرید میکنی پهنای باندتو باز میزارن. مثالا شما سرویس 128 بخری ضربدر 8 میکنن میشه 1024 و پروفایل شما رو روی 1 میبندن! اما شخصی که سرویس 2 مگ میخره ضربدر 8 میکنن میشه 16 مگ و پروفایلش روی 16 بسته میشه! پس همه ی اینا حقه های فروش سرویس هست و باور نکنید.
این دوستمون درست میگه ولی جدیدا پارس انلاین کاری که کرده همرو تا 16 مگ باز میذاره ولی شرط داره.اونم اینه که میگه که مثلا اونی که 128 kb داره تا حجم 2 گیگ با سرعت 16 مگ دانلود می کنه و بعد از اون سرعتش میشه همون 128 و اونی که سرعت 2 مگ گرفته تا حجم 5 گیگ با سرعت 16 مگ دانلود می کنه و بعد از اون میشه 2 مگ

سلام دوستان
میخواستم بدونم جریان این نت 10 مگابیت اسیاتک چیه و چطوره؟؟؟ بعضی ها میگن سرعت دانلود شبانه ش 1 مگ هستش بعضی های دیگه هم میگن به 200 کیلوبایت نمیره...در کل نظرات مختلفی پیرامونش هست...بعد اینکه برای دانلود شبانه همین تعرفه رو بگیرم خوبه یا پیشنهادی چیزی در مورد شاتل دارید؟؟؟
  • Like
Reactions: Mohammad Ghost
سلام کسی اینجا صبانت داره ؟ خیلی افتضاح شده ... بدتر از اون پشتیانیشونه که هر دفعه زنگ میزنم میگم قطع و وصل میشه یا میگه خطتون نویز داره یا اینکه یه وسیله نویز میندازه روی خطتون...
میخوام بدونم چرا اگر خطم نویز داره پس چرا همیشه قطع و وصل نمیشه ... فقط توی یه دوره اینطوری میشه ... یکیشون هست توی پشتیبانی که کلا یا کل کل میکنه یا تهدید میکنه که من سرعتو بالا میبرم اگر مشکلت حل نشد نیای بگی فلان ....!!!!
الانم که هر چی زنگ میزنم بر نمیداره ...

• Like
Reactions: Mohammad Ghost
به جرات می تونم بگم بهترین ISP حال حاضر ایران هست :

عملا پینگ 3 رقمی با اروپا رو ببوسید بزارید کنار....

5422151924.png

5451441760.png

148213701.png

Tir 95   2.png Tir 95  3.png

گیمر های حرفه ای حتما شاتل رو بررسی کنند ببیند تو منطقه اون ها چطوریه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sajadkh

5422151924.png

5451441760.png

148213701.png

View attachment 61864 View attachment 61865

من دونبال نت نامحدود با سرعت عالی میگردم این نامحدوده ؟

• Like
Reactions: sadegh93
  • Like
Reactions: sadegh93

5422151924.png

5451441760.png

148213701.png

View attachment 61864 View attachment 61865

اگر ملاک صرفاً پینگ خوب باشه البته ISPهای دیگه ای هم هستن که سرویس خوب با پینگ ثابت رو ارائه میکنن

اگر ملاک صرفاً پینگ خوب باشه البته ISPهای دیگه ای هم هستن که سرویس خوب با پینگ ثابت رو ارائه میکنن
ISP خوب هست ولی در دسترس همه نیست...سیسکو در تهران هست یا بعضی سرویس دهنده های PTP و حتی پارس آنلاین ولی همه جا در دسترس نیستند.
این رو اضافه کنم که هرچی پورت شبکه ای که بش وصل هستید خصوصا بین المللی خلوت تر باشه پینگ پایینتر میاد و این پینگ 75ms با آلمان پایین ترین پینگ حال حاضر من با اینترنت شاتل بوده و قبلا روی همین پورت پینگم بالای 80ms بود.

• Like
Reactions: Pzt_Kami
به نظر دوستان برای تهران Isp که هم سرعتش نسبتا خوب باشه (مثلا حدود 200 تا 400 کیلوبایت بر ثانیه ) و هم نا محدود باشه میشه با حدود 50 یا نهایتا 60 گرفت ؟

راس ساعت 10هر شب شاتل سراسری گند میزنه به همه چیز
من شمال کشورم دوست تهران راس ساعت 10 پینگ هر دو مون تو بازی میره بالا 170
چه خبر مسخرشو در آوردن حیوونا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or