sajadkh
کاربر سایت
Open Port Check Toolدوستان چجوری باید فهمید که فلان پورت برامون باز هست یا بسته؟
چک کن ببین کدوم واست بازه
یا توی CMD تایپ کن netstat -ao همه پورت های باز بسته و در حال لیسن کردن رو بهت نشون میده
Open Port Check Toolدوستان چجوری باید فهمید که فلان پورت برامون باز هست یا بسته؟
این برنامه همه رو واسم میزنه بسته ست که حتی پورت 80Open Port Check Tool
چک کن ببین کدوم واست بازه
یا توی CMD تایپ کن netstat -ao همه پورت های باز بسته و در حال لیسن کردن رو بهت نشون میده
باید باز کنی پس.پورت فورواردینگ رو انجام بده تو مودمت اگه برای بازی میخواییاین برنامه همه رو واسم میزنه بسته ست که حتی پورت 80
کسی تجربه نداره این سرویسارو؟سلام
رسانه
پتیال
سیستک
شاتل
پارسانلاین
میخوام یه سرویس نا محدود بگیرم. کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ کدوم پینگ بهتر و سرعت دانلود بهتر میده و این مسخره بازی کاهش سرعت دانلود بعد از دانلود یه مقدار مشخصی رو نداره؟
این سرویس airdslهمون adslه. ؟ نمیخوام هزینه کنم واسه رادیو و غیره.من پتیاک دارم راض هستم
سرویس airdsl همون سیستم وایرلس هست.از طریق رادیو اینترنت می گیریاین سرویس airdslهمون adslه. ؟ نمیخوام هزینه کنم واسه رادیو و غیره.
چه سرویسی ازشون داره؟ پینگ؟ سرعت دانلود؟
این صیغه جدید که بعد از دانلود یه حجم خاصی محدود میکنن سرعت رو که نداره؟سرویس airdsl همون سیستم وایرلس هست.از طریق رادیو اینترنت می گیری
من ازشون سرویس 1 مگ حجمی داشتم که سرعتم تا 6 مگ باز بود و سرعت دانلودم تا 600 ک بود و ساعت رایگان روی 130 ک بود
الان هم 2 مگ نا محدود ازشون دارم که سرعت دانلود بین 250 تا 300 ک هست
پینگ هم خوبه.الان پینگ 4.2.2.4 بین 90 تا 100 هست و تقریبا تایم اوت ندارم.خیلی کم پیش میاد تایم اوت بده.
تا الان که از این داستان ها نداشته که بخوان منو محدود کنناین صیغه جدید که بعد از دانلود یه حجم خاصی محدود میکنن سرعت رو که نداره؟
به چه نسبتی شیر میکنن؟
چه رادیویی استفاده کردن واست؟
ممنون میشم جواب بدی
اسیاتکدوستان شرکتی هست که دانلود شبانه رایگان داشته باشه واسه تهران ؟ ممنون میشم جواب بدین
صبا نت میدونم داره ولی متاسفانه تو منطقه ما سرویس دهی نداره