بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این برنامه همه رو واسم میزنه بسته ست که حتی پورت 80
باید باز کنی پس.پورت فورواردینگ رو انجام بده تو مودمت اگه برای بازی میخوایی
انتی ویروس هم جلوی بعضی پورت هارو میگیره همچنین فایروال.اون سایت هم خیلی خیلی کم پیش میاد که اشتباه کنه اما واسه دقیق بودن از همون دستوری که دادم استفاده کن

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
دوستان يه توضيحي راجع به اينترنت پارس آنلاين بدم من خودم حدود ٧ ساله پارس آنلاين دارم و اين شركتو مثل كف دستم ميشناسم و تقريبا راجع به تمام isp هاي داخل تهران تحقيق كردم. اگه شما دانلود زياد نميكنيد يعني مصرفتون حدود ١٠ گيگ بيشتر نميشه به نظر من به صرفه ترين اينترنت هست چون سرعت و پينگش از جاهاي ديگه خيلي بهتره مثلا من خودم سرويس ٥١٢ شو دارم سرعت دانلودم روي ١.٣ مگابايت (!) و شب هم همين مقداره و پنگم هم با لندن تست گرفتم رو ١٢٠ بود و خيلي راحت با خارجي ها تو لايو بازي ميكنم ولي اگه يه موقع دلتون بخواد چند تا فيلم بذاريد رو دانلود و سنگين دانلود كنيد چون شبانه هم رايگان نيست و فقط يك سوم از ترافيك رو از ساعت ٢ تا ٦ رايگان ميكنه بيچاره ميشيد مثل خودم يعني پارس انلاين ترفندشه كه سرعت و زياد كنه كه در نتيجه ما با سرعت بيشتر و وسوسه انگيزي دانلود كنيم و حجم كم بياريم اونوقته كه به بن بست ميخوريم و حسابي چاپيده ميشيم و من به شخصه با اين كه كيفيت سرويس و خطم خيلي خوبه، از اين شركت متنفرم و اگه روزي قدرتشو داشته باشم حاضرم هر كاري براي فروپاشي و نابوديش انجام بدم چون مشتري هاشو خر فرض كرده و حاضر نيست حتي يك ذره به خودش زحمت بده و يكم ارزش قايل شه و يه جشنواره به دردبخور و يا حركتي كه اونو از شركت هاي مشابه متمايز كنه انجام بده فقط فقط تمام تبليغاش در راستاي چاپيدنه و كل درامدش از طريق ترافيكي كه گرون به ادم ميده و حقه هاشه و بين شركت هاي خوب موجود تنها شركتيه كه دانلود شبانش مزخرف ترين تعرفه رو داره با تشكر از اينكه نظر بنده رو مطالعه كرديد

سلام
رسانه
پتیال
سیستک
شاتل
پارس‌انلاین
میخوام یه سرویس نا محدود بگیرم. کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ کدوم پینگ بهتر و سرعت دانلود بهتر میده و این مسخره بازی کاهش سرعت دانلود بعد از دانلود یه مقدار مشخصی رو نداره؟
کسی تجربه نداره این سرویسارو؟

این سرویس airdslهمون adslه. ؟ نمیخوام هزینه کنم واسه رادیو و غیره.
چه سرویسی ازشون داره؟ پینگ؟ سرعت دانلود؟
سرویس airdsl همون سیستم وایرلس هست.از طریق رادیو اینترنت می گیری
من ازشون سرویس 1 مگ حجمی داشتم که سرعتم تا 6 مگ باز بود و سرعت دانلودم تا 600 ک بود و ساعت رایگان روی 130 ک بود
الان هم 2 مگ نا محدود ازشون دارم که سرعت دانلود بین 250 تا 300 ک هست
پینگ هم خوبه.الان پینگ 4.2.2.4 بین 90 تا 100 هست و تقریبا تایم اوت ندارم.خیلی کم پیش میاد تایم اوت بده.

سرویس airdsl همون سیستم وایرلس هست.از طریق رادیو اینترنت می گیری
من ازشون سرویس 1 مگ حجمی داشتم که سرعتم تا 6 مگ باز بود و سرعت دانلودم تا 600 ک بود و ساعت رایگان روی 130 ک بود
الان هم 2 مگ نا محدود ازشون دارم که سرعت دانلود بین 250 تا 300 ک هست
پینگ هم خوبه.الان پینگ 4.2.2.4 بین 90 تا 100 هست و تقریبا تایم اوت ندارم.خیلی کم پیش میاد تایم اوت بده.
این صیغه جدید که بعد از دانلود یه حجم خاصی محدود میکنن سرعت رو که نداره؟
به چه نسبتی شیر میکنن؟
چه رادیویی استفاده کردن واست؟
ممنون میشم جواب بدی

اینا رو ول کنید؛ شاتل و بچسبید!!! چه میکنه این شاتل تهران!!!!!!!!!!!!!! نمیدونم شاتل شهرستانم اینطوریه یا نه!!!

1- اول اینکه در اکثر ساعات پینگ شاتل تهران روی 80 تا 150 هست
2- در بعضی ساعت خاص مثل 12 تا 2 ظهر و 11 تا 1 شب پینگ به صورت اتوماتیک و پیش فرض میره روی 250 تا 400!!!! که عمدی هست!
3- سیستم مجازات دانلود شبانه به صورت زیر تغییر کرده:

الف: اگر از وب سایت های مجموعه شاتل (شاتل لند) دنلود کنید؛ هیچ بنی در کار نیست و هیچ محدودیت سرعت و حجمی در طول 24 ساعت شبانه روز ندارید.
ب: اگر از غیر از وب سایت بالا دانود کنید با دو حال مواجه میشید:
1- اگر دانلود شما از سایت های با دامنه COM و سرور خارجی باشه و زیاد دانلود کنید تا ساعت 5 سرعت شما میاد روی 30 و از 5 تا 8 سرعت شما
همونی میشه که تو روز دارید! به صورت رایگان!
2- اگر از سایت های با دامنه IR و سرور داخلی دانلود کنید، در صورتی که در حال خودشکی دانلود باشید؛ فقط و فقط تا ساعت 3 بن میشید و سرعت شما میاد روی 30 و بعدش
تا 8 صبح میتونید با سرعت روزانه و رایگان دانلود کنید.

ج: برای تمامی کاربران شاتل: سرعت دانلود در ساعات 1 تا 2 بامداد محدو به سرعت 30 هست!! چه دانلود کنید چه نکنید!

مرض جدید شاتل:

الف: اگر با IDM از وب سایت شاتل لند دانلود کنید و بیش از 4 فایل همزمان برای دانلود بذارید؛ به صورت اتوماتیک بعد از مدتی دانولد قطع میشه!!!!
ب: اگر از سایت های خارجی و دیگر سرورها دانلود کنید؛ همیشه راس ساعت 5 و 6 مودم شما خود به خود ریست یا قرمز میشه و لینک های شما از کار می افته!!! حتی اگر
تکرار دانلود پس از قطع شدن و زده باشید!!!!!!!!!! این اتفاق همیشه راس ساعت 6 (حداقل برای بنده) اتفاق می افته و لینک هام میپره!!!
ج: در طول زمانی که به خاطر دانلود زیاد از وب سایت های خارجی و COM بن هستید؛ اگر فایلی رو دانلود کنید؛ سرعت شما مدام کم و زیاد میشه!!!!!!!!! یعنی تو IDM یهو میره رو سرعت روزانه و یهو میاد رو 10، 15 و 20 کیلوبایت!!! تا دانلود نکنید!! اما دقیقاً راس ساعت 5 سرعت شما آزاد میشه!!!

در کل شاتل لند؛ پشتیبانی عالی؛ پروموشن های بی نظیر شاتل؛ احترام به مشتری؛ پینگ مناسب برای بازی، تغییر سیستم محدودیت شبانه و بن کردن کاربران در جهت رضایت کاربران و بر طرف کردن بسیاری از نیازهای دانلودی کاربران با شاتل لند و دانلودهای کاملاً رایگان در طول 24 ساعت روز و پرومشن ها 50 گیگ و ترافیک های هدیه باعث شده شاتل و به عنوان بهترین شرکت ایران بدونم

این صیغه جدید که بعد از دانلود یه حجم خاصی محدود میکنن سرعت رو که نداره؟
به چه نسبتی شیر میکنن؟
چه رادیویی استفاده کردن واست؟
ممنون میشم جواب بدی
تا الان که از این داستان ها نداشته که بخوان منو محدود کنن
حتی یه بار من توی 1 ماه نردیک 500 گیگ دانلود کردم ولی باز منو محدود نکردن
نسبت شیرش را نمی دونم ولی منی که 2 مگ دارم 1 دفعه هم زیر 2 مگ سرعتم نشده.بیشتر شده ولی کمتر نشده
رادیویی که برای من استفاده کرد m5 بود .مارکش Ubiquiti هستش

دوستان شرکتی هست که دانلود شبانه رایگان داشته باشه واسه تهران ؟ ممنون میشم جواب بدین
صبا نت میدونم داره ولی متاسفانه تو منطقه ما سرویس دهی نداره

سلام من اسیاتک دارم تو بازی فیفا هرچن دقیقه بازی سه چهار ثانیه استپ میشه بعد ادامه پیدا میکنه با کاهش پینگ و فیلتر هم درس نشد راه دیگه ایی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or