بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یک مشت دزد ریختن تو این مخابرات. الان خط فیبر نوریه فقط از خودشون میشه گرفت. بیشتر از ۵۱۲ پهنای باند نمیدن. بعد با این ۵۱۲ کیلو بایت فقط میشه یه پیج باز کرد. زنگ میزنه میگم پینگ میره بالا وقتی پیج باز میکنم . میگه پینگو نمیشه کاری کرد الان کل ۵۱۲ کیلوبایتت درگیره. اخه ادم میمونه چی بگه. قشنگ دارم دیونه میشه.

یک مشت دزد ریختن تو این مخابرات. الان خط فیبر نوریه فقط از خودشون میشه گرفت. بیشتر از ۵۱۲ پهنای باند نمیدن. بعد با این ۵۱۲ کیلو بایت فقط میشه یه پیج باز کرد. زنگ میزنه میگم پینگ میره بالا وقتی پیج باز میکنم . میگه پینگو نمیشه کاری کرد الان کل ۵۱۲ کیلوبایتت درگیره. اخه ادم میمونه چی بگه. قشنگ دارم دیونه میشه.

اعصابت رو خورد نکن. اون 512 هم میتونی با درخواست بیشتر کنیش.

چندوقتیه از عید فطر اینقدر اینترنت وضع خرابه که نمیتونم بازی کنم
بعد از 3-4 روز تماس و پیگیری طبق معمول مشکل از مرکز مخابراتی و اونا نیست مشکل از سیم کشی خونه ست
اما سوالی برام پیش اومده اینت سیم کشی خونه ما آدمه که نصفه شبا وضع بهتر میشه روزا وضع خراب میشه برای مال امروز تا ساعت 1 مثه آدم کار میکرد با کمترین لگ ولی بعد خراب شد

خب از دیروز عصر نت شاتل من وصل شد و خدارو شکر پینگ بین ۷۰ تا ۱۲۰ و نَت تایپ هم توی کنسول open هست.امیدوارم همینجوری ادامه دار باشه ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: sadegh93
به چه درد می خوره
قیمت ها رو نگاه کن؟قیمت ها فضایی هستش
این واسه شرکتاس
البته بعضی پولدارا ها هم استفاده میکنن نمونش یه بابای اینقدر پول داشت فقط ماهی 600-700 خرج اینترنت میکرد
بیشتر به خاط کاهش قیمت این جدول و دادن

چندوقتیه از عید فطر اینقدر اینترنت وضع خرابه که نمیتونم بازی کنم
بعد از 3-4 روز تماس و پیگیری طبق معمول مشکل از مرکز مخابراتی و اونا نیست مشکل از سیم کشی خونه ست
اما سوالی برام پیش اومده اینت سیم کشی خونه ما آدمه که نصفه شبا وضع بهتر میشه روزا وضع خراب میشه برای مال امروز تا ساعت 1 مثه آدم کار میکرد با کمترین لگ ولی بعد خراب شد
اینو بدون وقتی نمی تونن جوابی بدن میگن مشکل از سیم کشی خونه هستش و خراب هست یا اینکه خططون نویز داره
هر کاری هم بکنی نمی تونی ازشون جوابی بگیری.
ایران اینترنت را درست شیر نمی کنن/ضریب اشتراک نا محدود هست.تا جایی که بتونن شیر می کنن.خود اینترنت زیر ساخت هم که از 100 تا فیلتر باید رد بشه بعدش برسه دست isp ها
واسه همین بدترین اینترنت میشه

این واسه شرکتاس
البته بعضی پولدارا ها هم استفاده میکنن نمونش یه بابای اینقدر پول داشت فقط ماهی 600-700 خرج اینترنت میکرد
بیشتر به خاط کاهش قیمت این جدول و دادن
هرچه قدر هم پولدار باشی به درد نمی خوره
قیمت ها فضایی هست
اینترنت اختصاصی از این ارزان تر هستش

اینو بدون وقتی نمی تونن جوابی بدن میگن مشکل از سیم کشی خونه هستش و خراب هست یا اینکه خططون نویز داره
هر کاری هم بکنی نمی تونی ازشون جوابی بگیری.
ایران اینترنت را درست شیر نمی کنن/ضریب اشتراک نا محدود هست.تا جایی که بتونن شیر می کنن.خود اینترنت زیر ساخت هم که از 100 تا فیلتر باید رد بشه بعدش برسه دست isp ها
واسه همین بدترین اینترنت میشه
دقیقا میخوام اینو بدونم
چون من آخرین نفری بودم پورت خالی داشتن و گرفتم احساس میکنم ضریب شیر و بردن بالا

دقیقا میخوام اینو بدونم
چون من آخرین نفری بودم پورت خالی داشتن و گرفتم احساس میکنم ضریب شیر و بردن بالا
بحث پورت نیست.هر شرکتی از زیرساخت یه پنای باندی خرید می کنه و اینو میاد بین مشتری هاش شیر می کنه.حالا فکر کن این پهنای باند بین 40 نفر شیر بشه یا اینکه 200 نفر.مشکلی که هست وقتی یه شرکت می بینه توی یه منطقه مشتری زیاد هست نمی یاد پهنای باندش را افزایش بده(شاید هم می خواد افزایش بده ولی بهش نمیدن) اون موقع هست که که اینترنت پینگ بالا میره.تایم اوت می افته و .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or