فعال کردن سرویس پینگ روی سرویس به دلایل فنی باعث افت سیگنال خط میشه برای همین برای پهنای باند روی خط محدودیت بیشتری ایجاد می کنه برای مثال سیگنال خط من با سرویس گیم روی 4 مگابیت بین 16db تا 17db هست ولی بدون سرویس گیم و سرعت 4 مگ روی 20db هست به همین دلیل با سرویس گیم بیش از 4 مگ برم خط دچار قطع و وصلی میشه و خط پایدار نیست ولی بدون سرویس گیم روی 7 مگ هم میتونم برم.الان با شاتل چت میکردم واسه فعال کردن سرویس گیمینگ (کاهش پینگ) بهش گفتم اگه این سرویس رو فعال کنید تاثیر منفی روی سرعت دانلود نداره که گفت باعث میشه پهنای باند کمتری داشته باشی !
ربطی دارن به هم حالا ؟!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
شما isp تون شاتل هست ؟ الان این پینگ هایی که گرفتید با سرویس گیمینگ هست ؟فعال کردن سرویس پینگ روی سرویس به دلایل فنی باعث افت سیگنال خط میشه برای همین برای پهنای باند روی خط محدودیت بیشتری ایجاد می کنه برای مثال سیگنال خط من با سرویس گیم روی 4 مگابیت بین 16db تا 17db هست ولی بدون سرویس گیم و سرعت 4 مگ روی 20db هست به همین دلیل با سرویس گیم بیش از 4 مگ برم خط دچار قطع و وصلی میشه و خط پایدار نیست ولی بدون سرویس گیم روی 7 مگ هم میتونم برم.
علت قضیه هم مسائل فنی مربوط به تجهیزات ISP هست که با این کار پینگ شمارو بشدت کاهش میده ولی سیگنال رو هم ضعیف می کنه.
این سرویس ADSL2+ من با پهنای باند 4Mb/s :
پینگ ایران و تهران :
پینگ آلمان :
بله شاتل 4 مگ اکو هست.شما isp تون شاتل هست ؟ الان این پینگ هایی که گرفتید با سرویس گیمینگ هست ؟
من طرحم نامحدود ۲ مگ هست ! الان پینگم حدود ۱۲۰ ایناست .ارزش داره طرح رو گیمینگ کنم ؟
امکانش هست بعد از فعال کردن درخواست غیر فعال کردنش رو بدم ؟بله شاتل 4 مگ اکو هست.
حتما فعال کنید سرویس رو.
غروب snr از 11 میاد پایین کم کم قطع میشه تا برسه روی 4 تا اینکه قطع بشه بعدشم ده مگ رو نمیتونه بگیره و دیتا ریت میره زیر 8 مگآی اس پی فقط رک های دیتای خودش رو میذاره تو سالن سرور مرکز مخابراتی شما و از اونجا به بعد با زیرساختهای مخابراته ، بنا به هر دلیلی مرکز مخابراتی منطقه دچار مشکل فنی بشه ، آی ای پی کاری نمیتونه بکنه.
بله امکان همه جور تغییری هست.امکانش هست بعد از فعال کردن درخواست غیر فعال کردنش رو بدم ؟
wps را باید ار توی تنظیمات مودمتون خاموش کنیدممنون از دوستان بابت جواب،شاید مشکل از گوشی باشه،نمیدونم،ولی حداقل زیاد با اینستاگرام کار نمیکنم،شاید روزی تا 10 دقیقه!اون قضیه WPS مودم هم که نفهمیدم از کجا باید خاموشش کرد ولی با چند روش که امتحان کردم ندیدم غریبه ای به مودم وصل بشه،اون قسمتی هم که مودم رو تو لیست مودم های روشن میذاره غیرفعال کردم،یه قسمتی هم بود که زدم رو WPA،شاید از گوشی باشه چون برادرم جدیدا چند روزیه که آیفون خریده،کسی میدونه چه طوری میشه متوجه شد تو آیفون خودش داره آپدیت یا بک آپ گیری میکنه یا نه؟؟!!
شما اگه 2 مگ نا محدوذ از مخابرات داری هواست باشه بعد از اینکه این سرویس را جمع کردی دیگه بهت 2 مگ نمیدن.بالاترین نا محدود الان 512 هستشما isp تون شاتل هست ؟ الان این پینگ هایی که گرفتید با سرویس گیمینگ هست ؟
من طرحم نامحدود ۲ مگ هست ! الان پینگم حدود ۱۲۰ ایناست .ارزش داره طرح رو گیمینگ کنم ؟
الان که شما شکایت کردید چی شد؟دوستانی که میگفتند شکایت به سازمان تنظیم مقررات فایده نداره من از بخش وایرلس شرکت شاتل شکایت کردم و شاتل میگفت مشکل از نویز منظقست معلوم شد که داشتند دروغ میگفتند و حالا باید خسارت بدند
عزیزانی که مشکل دارن با p2p این شرکت حتما شکایت رو بفرستند از سایت تنظیم مقررات , چون بعضی از دکل هاشون هنوز تجهیزات خیلی قدیمی دارن استفاده میکنند
کدام منطقه هستی؟سلام!
برای شرق تهران ISP خوب چی پیشنهاد می کنید؟!
مخابرات 256 دارم.
طرح ( Sunet ) مخ چیه؟!!کسی داره و راضی ازش؟!
ممنون