بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من اینترنت 256 کیلوبایت نامحدود دارم , هر دوماهش 24500 تومن بود , الان شده 29000 هزار تومن
اما دانلودش واقعا بده واقعا بده , من هیچوقت دانلود 30 کیوبایت ثابت مثلا برای 5 ثانیه ندیدم
آخرین حدش 32 کیلوبایت بوده اما اکثر نوسان داره روی 10 تا 18 کیلوبایت

میخوام عوض کنم همین قیمت از شرکتا خصوصی اینترنت بهتری میتنوم بگیرم اما مسئله حجم پیش میاد , خونه ما شده کاروانسرا
من خودم با pc همش اینترنت ( این سرعت برام کافی بود چون فقط سرچ میکنم تو اخبار و مثاله ها علمی - ایمل چک کردن و فوقش دانلود آهنگ 4 مگابایتی ) اما مودم وای فایو دارم خانواده صبح تا شب وصلن
با اینکه نت صعیفه میدونن نباید دانلود کنن آما میکنن
حالا فکو فامیلم میان یهو میبینی به این اینترنت ضعیف 8 نفر وصلن

به فکرش افتادم اینترنت بهتر گیرم اما میدونم تا بگیرم سریع تو 4 روز حجم یک ماه تموم میکنن , مجبورم همین باشه مواقع اضطراری از 3g خطم استفاده کنم

های وب دارا،شما هم سرعت دانلودتون با بعضی سایتا و سرورا افتضاحه و با بعضی دیگه خوب؟؟؟نمیدونم مشکل چیه ولی بعضی از سایتای ایرانی سرعت دانلودم خوب و معمولیه ولی بعضیای دیگه شدیدا ناپایداره،اصلا نمیشه دانلود کرد!!کلافه شدم

دوستان های وب خوبه؟دیدم چندنفر تعریف میکردن!
پارس انلاین دیگه از حد گذرونده!همه قطعی دارن ولی اینا شورشو دراوردن عوضش کنم بره مسخره هارو!

با درود...من الان چند ماهه از های وب جمع کردم اومدم پارس آنلاین درسته الان چند هفتست قطعی و صلی داره اما خیلی بهتره نسبت به های وب....موهام تو های وب سفید شد....اگه فقط دانلود میکنی بگیر اما گیم اصلا و ابداااااااااا

بعد از شکایت و دعوا پشت تلفن اونم دو بار!
بلاخره کاری کردند پینگ من در ساعت های 1تا5بعد از ظهر و10:30تا1 بامداد تعییر نکنه و همینجوری رو 90بمونه

دوستان یک سوال فوری دارم
میخواستم بدونم در صورت دانلود بصورت پیوسته با نت شبانه شاتل امکان محدود کردن سرعت وجود داره؟؟؟؟
ممنون میشم هرچه سریع تر پاسخ بدید مرسی

من اینترت پارس انلاین داشتم به دلایلی میخوام برم روی شاتل ، با 128 پارس 70 گیگ ماهی دانلود میکردم ، شاتل هم میزاره ماهی 70 گیگ دانلود کنم ؟ پارس انلاین ثابت روی 48KB بود وقتی سرویس سرعت بالام تموم میشد . شاتل هم اینطوریه ؟

من اینترت پارس انلاین داشتم به دلایلی میخوام برم روی شاتل ، با 128 پارس 70 گیگ ماهی دانلود میکردم ، شاتل هم میزاره ماهی 70 گیگ دانلود کنم ؟ پارس انلاین ثابت روی 48KB بود وقتی سرویس سرعت بالام تموم میشد . شاتل هم اینطوریه ؟
مداوم نباید دانلود کنی نتت لیمیت میشه بعد بدیش اینه که اگه لیمیت شه ماه بعدم لیمیتت ادامه داره تا رعایت کنی سیستم لول به لول سرعتتو برگردونه
سرعت دانلودشم به 48 من ندیدم برسه الان بین 250 تا 150 کیلوبایت دارم اون موقع که لیمیت بودمم از 100 پایینتر نمیرفت کلا سرعتش عالیه

مداوم نباید دانلود کنی نتت لیمیت میشه بعد بدیش اینه که اگه لیمیت شه ماه بعدم لیمیتت ادامه داره تا رعایت کنی سیستم لول به لول سرعتتو برگردونه
سرعت دانلودشم به 48 من ندیدم برسه الان بین 250 تا 150 کیلوبایت دارم اون موقع که لیمیت بودمم از 100 پایینتر نمیرفت کلا سرعتش عالیه

دمت گرم اقا ، چقدر ماهی دانلود میتونی کنی ؟ 70 گیگ میتونی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or